Hver MCU-karakter, der er blevet omcastet (indtil videre)

Indholdsfortegnelse:

Hver MCU-karakter, der er blevet omcastet (indtil videre)
Hver MCU-karakter, der er blevet omcastet (indtil videre)
Anonim

Desværre vender Chadwick Boseman's Black Panther ikke tilbage til filmlærrederne, og det ser ud til, at delen ikke bliver omstøbt. Hans holdning til rollen var ikonisk, og det virker som det rigtige træk.

For mange andre roller og karakterer i MCU'en har Marvel Studios og dets forskellige partnere imidlertid været meget mindre omhyggelige, når det kommer til at skifte skuespilleren, der portrætterer dem - selvom multiverset betyder, at døren igen kan stadig vær åben.

Selv titelrollen er tilsyneladende ikke sikker, når det kommer til at blande sig rundt med personalet, der udgør MCU'en.

8 Terrence Howard følte sig forurettet af sin afløser

Terrence Howard
Terrence Howard

Det virker underligt i betragtning af, hvad der er sket siden, men Terrence Howard var den bedst bet alte skuespiller i rollebesætningen til Iron Man. I et radiointerview sagde Howard, at han hørte om sin udskiftning i Iron Man 2 med Don Cheadle ved at læse om det på internettet. I Hollywood lød det, at i betragtning af det faktum, at Robert Downey Jr. forståeligt nok bad om en større lønseddel, ligesom Gwyneth P altrow, kunne Howards lønkrav – som ifølge kontrakt angiveligt inkluderede en forhøjelse på 5 millioner dollar – simpelthen ikke opfyldes.

7 Tre skuespillere har spillet Howard Stark

MCU Howard Stark
MCU Howard Stark

Howard Stark, Tonys far, optræder første gang i Iron Man. Den ordløse rolle gik til skuespilleren Gerard Sanders. Da det var så lille en del, var der måske ikke behov for en forklaring på, hvorfor han blev erstattet af John Slattery i Iron Man 2.

Slattery ville gentage rollen i Captain America: Civil War og Avengers: Endgame. Når det kom til Agent Carter-serien, havde Marvel dog brug for en meget yngre skuespiller og valgte Dominic Cooper. Hver havde det rene, flotte udseende og seriøse opførsel til rollen.

6 Edward Nortons tur, da hulken var kort

Edward Norton Hulk
Edward Norton Hulk

The Incredible Hulk blev overskygget af den store succes med Iron Man, begge udgivet i 2008. Med Edward Norton i hovedrollen i titelrollen, overvældede det publikum. Mens slutkreditscenen byder på Tony Stark - og en antydet direkte adgang til MCU - ville den idé, og Nortons version af Bruce Banner/Hulk, blive droppet. Marvels udtalelse lod til at antyde et mindre end samarbejdende filmmiljø, mens Norton hævdede, at han ikke ønskede at blive bundet til en enkelt rolle. Indtast Mark Ruffalo, og resten er historie.

5 Det er svært at huske Thanos andet end som spillet af Josh Brolin

Thanos MCU
Thanos MCU

Så mindeværdig som Josh Brolin var i rollen som halvdelen af den univers-ødelæggende Thanos, var han dog ikke den første, der påtog sig rollen. Den første version af Thanos var Damion Poitier, en stuntman og skuespiller. Han spillede ham kort i sluttekstscenen af The Avengers. Men da rollen blev meget større i omfanget i den ultimative plan af Infinity-sagaen, fik Brolin rollen. Han optrådte første gang som Thanos i en kort scene i Guardians of the Galaxy Vol. 1, hvor han er set tale med Ronan.

4 To skuespillere jonglerede med rollen som Fandral i The Warriors Three

Josh-Dallas- og Zachary Levi som Fandral-Thor
Josh-Dallas- og Zachary Levi som Fandral-Thor

Zachary Levi meldte sig oprindeligt på rollen som Fandral, en af The Warriors Three. Da det kom i konflikt med optagelsesplanen for hans tv-serie Chuck, måtte han droppe ud, og Josh Dallas trådte til for at tage hans plads i den Kenneth Branagh-instruerede Thor.

Da Thor: The Dark World kom omkring, måtte Dallas dog opgive rollen på grund af konflikter med hans koncert i Once Upon A Time. Det var op til Levi at påtage sig rollen igen for The Dark World.

3 Emma Furhmann fandt ud af det via sociale medier

Emma Fuhrmann som Cassie i Ant-Man and Wasp
Emma Fuhrmann som Cassie i Ant-Man and Wasp

Den canadiske skuespillerinde Emma Fuhrmann spillede Cassie Lang, datter af Scott Lang aka Ant-Man i Avengers: Endgame. Hun er allerede den anden skuespillerinde, der spiller Cassie efter den originale Abby Ryder Fortson, men trinet op i alder fra 12-årige Abby var nødvendigt. Emma fandt ud af, at hun var blevet omarbejdet til den tredje Ant-Man-film, som i øjeblikket hedder Ant-Man and the Wasp: Quantumania via sociale medier. Disney tweetede en cast-meddelelse, der inkluderede, "@KathrynNewton slutter sig til rollebesætningen som Cassie Lang og Jonathan Majors som Kang the Conqueror". Fuhrmann ser dog ikke ud til at have nogle hårde følelser, og tweetede sin taknemmelighed over, at hun overhovedet havde været involveret i MCU.

2 Hugo Weaving opgav det røde kranium

Hugo væver rødt kranium
Hugo væver rødt kranium

Sci-fi- og fantasy-fan-favoritten Hugo Weaving gjorde sit præg i MCU som den originale Johann Schmidt/Red Skull i Captain America: The First Avenger. Han var en værdig modstander af Steve Rogers' som ny superhelt. Han forsvandt fra historien via teleportering til et ukendt sted efter at have forsøgt at gå efter en Infinity Stone. Karakteren dukker op igen i Avengers: Infinity War og Endgame med Ross Marquand i rollen. Tilsyneladende var Weaving ikke interesseret i at vende tilbage for at portrættere MCU-karakteren.

1 The Fantastic Four version 3 kommer ind i MCU

Fantastic Four genstart
Fantastic Four genstart

Med fusionen af Fox og Disney-studierne i 2019 er The Fantastic Four tilbage under samme tag som Marvel. Ved San Diego Comic-Con 2019 annoncerede Marvels Kevin Feige, at der ville være en ny FF-film. I modsætning til den måde, hvorpå ikke-MCU Spider-Man-skuespillere og -skurke vil blive indlemmet i MCU'en via Spider-Man 3, vil den nye FF-film erstatte hele rollebesætningen i den skuffende 2015-version, der medvirkede Miles Teller, Michael B. Jordan, Kate Mara og Jamie Bell, og det siger sig selv, stjernerne i filmen fra 2005 og Rise of the Silver Surfer fra 2007.

Anbefalede: