Her er hvor meget Ewan McGregor tjente for 'Star Wars

Indholdsfortegnelse:

Her er hvor meget Ewan McGregor tjente for 'Star Wars
Her er hvor meget Ewan McGregor tjente for 'Star Wars
Anonim

Lige siden Star Wars debuterede på tv i 1977, har franchisen været en af de mest elskede i filmhistorien. Faktisk er serien sådan et kraftcenter, at når en ukendt skuespiller får en bemærkelsesværdig rolle i serien, kan den gøre dem til en stjerne fra den ene dag til den anden. For eksempel har Star Wars-serien gjort skuespillere som Mark Hamill, Carrie Fisher, Harrison Ford, Daisy Ridley og John Boyega til store stjerner.

Da Star Wars-serien er så massiv et stjerneskabende køretøj, tjente mange af de skuespillere, der var tilknyttet serien, ikke så mange penge på deres roller. På den lyse side, når først Star Wars gør skuespillere berømte, har de en tendens til at være i stand til at tjene penge ved at underskrive store aftaler for at spille med i deres næste projekter. For at bevise dette skal du blot se på Harrison Fords karriere.

Ewan McGregor rød løber
Ewan McGregor rød løber

I modsætning til nogle mindeværdige Star Wars-skuespillere var Ewan McGregor langt fra ukendt, da han sagde ja til at medvirke i prequel-trilogien. Med det i tankerne rejser det et åbenlyst spørgsmål, hvor mange penge blev Ewan McGregor bet alt for at medvirke i Star Wars-prequels?

Already A Star

I disse dage vil de fleste biografgængere betragte Ewan McGregor som en skuespillerlegende, da han har medvirket i så mange film, der har bestået tidens tand. Men siden McGregors debut som Obi-Wan Kenobi ramte det store lærred i 1999, kan det være svært for nogle fans at huske, hvor hans karriere var, da filmen blev udgivet.

McGregor blev først introduceret for de fleste biografgængere, da indie-dramaet Trainspotting blev et internation alt overraskende hit, og tilsyneladende blev en stor ting fra den ene dag til den anden. Derfra ville han fortsætte med at medvirke i flere film, herunder Emma, Nightwatch, A Life Less Ordinary og Velvet Goldmine.

Ewan McGregor Trainspotting
Ewan McGregor Trainspotting

Som et resultat af alle disse film var Ewan McGregor blevet en bredt respekteret skuespiller, da han medvirkede i sin første Star Wars-film. Som et resultat gav det perfekt mening, at han blev castet som Obi-Wan Kenobi i prequel-trilogien. Når alt kommer til alt, var den originale skuespiller, der bragte Kenobi til live, Alec Guinness, en tilsvarende respekteret engelsk skuespiller, hvorfor han hjalp Star Wars med at få succes ved at give projektet sin troværdighed.

Original Star Wars-tilbud

Efter udgivelsen af Star Wars: Episode VI – Return of the Jedi fra 1983 ønskede filmfans over hele verden at se flere eventyr, der fandt sted for lang tid siden i en galakse langt, langt væk. Desværre har det længe set ud til, at verden aldrig ville komme til at se nye fortællinger fra Star Wars-universet på det store lærred.

Så blev det i slutningen af 90'erne annonceret, at en Star Wars prequel-trilogi ville blive en realitet, og at sige, at folk var begejstrede, er århundredets underdrivelse. Selvfølgelig kan det være nemt for nogle mennesker at glemme, hvor begejstrede nogle mennesker var på det tidspunkt, da prequel-trilogien har sin rimelige andel af hadere og forsvarere.

Ewan McGregor afsnit III
Ewan McGregor afsnit III

I al den spænding, der omgav produktionen af prequel-trilogien, var de fleste fans ligeglade med ting som, hvor meget stjernerne i filmene blev bet alt for deres roller. Mest sandsynligt af den grund er der ikke nogen pålidelige rapporter om, hvor meget Ewan McGregor blev bet alt for Episode I og Episode II. Ifølge therichest.com blev McGregor dog bet alt 7 millioner dollars for at medvirke i Star Wars: Episode III - Revenge of Sith. Forudsat at rapporten er korrekt, og der er al mulig grund til at tro, at den er det, virker det sandsynligt, at McGregor landede lignende lønninger for sine to første Star Wars-film.

I årenes løb

Uden over de penge, som Ewan McGregor fik forudbet alt for de Star Wars-film, han lavede, har han modtaget resterende betalinger lige siden. Selvom der ikke er nogen måde at vide, hvor mange penge disse betalinger har lagt op til, er det højst sandsynligt et betydeligt beløb. I 2020 blev det trods alt rapporteret, at McGregor var nødt til at opdele de rester, han modtager fra sit tidligere Star Wars-projekt med sin ekskone som en del af hans skilsmisseopgørelse. Hvis disse betalinger var sølle, er chancerne for, at de ville være blevet inkluderet i skilsmisseforliget, små.

Ewan McGregor og Daisy Ridley
Ewan McGregor og Daisy Ridley

Selv om Ewan Mc Gregor har måttet opgive halvdelen af resterne fra hans tidligere Star Wars-arbejde, bør han stadig takke sine heldige stjerner for, at medvirken i disse film har været så indbringende for ham. Det er trods alt blevet rapporteret, at Daisy Ridley og John Boyega blev bet alt mellem $100.000 og $300.000 for at medvirke i Star Wars: The Force Awakens. I betragtning af hvor mange flere penge McGregor blev bet alt for sine Star Wars-film, og hvor vigtige Ridley og Boyega var for The Force Awakens, er det fantastisk at sammenligne deres lønpakker.

Anbefalede: