Will Smith afslører sine nye Netflix-dokuserier har en 100 % bedømmelse på Rotten Tomatoes

Indholdsfortegnelse:

Will Smith afslører sine nye Netflix-dokuserier har en 100 % bedømmelse på Rotten Tomatoes
Will Smith afslører sine nye Netflix-dokuserier har en 100 % bedømmelse på Rotten Tomatoes
Anonim

Når vi tænker på Will Smith, hopper tankerne typisk til 'Fresh Prince' eller 'Men In Black'. Det, vi ikke nødvendigvis tænker på, er, at Will Smith i et politisk lys, eller pokker, diskuterer det 14th ændringsforslag. I hans nye dokumentserie på Netflix er det præcis, hvad Will Smith skal udforske. Han forsøger at uddanne masserne om, hvad han betragter som et meget vigtigt emne.

Han forklarede vigtigheden af episoderne sammen med Deadline, "Vi lever i hidtil usete dage som et samfund, som et land og som en menneskelig familie," sagde Smith. "Jeg tror, at dyrkningen af personlig og historisk forståelse er den bydende gnist, der antænder flammerne af desperat tiltrængt medfølelse og helbredelse. Som amerikanere bestræber vi os på at danne en mere perfekt union, der virkelig etablerer retfærdighed og lighed for alle. Jeg mener, at en dybere forståelse af det 14. ændringsforslag er et kritisk springende punkt. Vores håb med denne serie er at belyse den skønhed, som er løftet om Amerika og at dele et budskab om forbindelse og delt menneskelighed, så vi bedre kan forstå og fejre vores forskellige oplevelser som amerikanere og fremme fremskridt mod den sande lighed, der er lovet til alle personer under den 14. ændring."

Det viser sig indtil videre, at anmeldelserne er kun positive. Faktisk modtog Smith endda en stærk godkendelse fra en kilde, han typisk ikke gør.

Rotten Tomatoes Success

Fans er ikke vant til denne side af Will Smith, og som det viser sig, får han nogle gode anmeldelser tidligt. Smith var intet andet end tilfreds med sin godkendelsesvurdering sammen med Rotten Tomatoes, "Hvis du ikke har endnu, er du nødt til at se AMEND på @netflix! Rotten Tomatoes siger, at den er 100 % bedre end den video, du skal rulle til næste gang.@westbrook."

Hvem ved, dette er måske endnu en måde, hvorpå Will Smith i hemmelighed kan fortælle befolkningen, at han planlægger at stille op som præsident. Han er ikke den første, da selv folk som Dwayne Johnson overvejer at blive kandidat. Nogle interessante tider i politik er på vej, for at sige det mildt!

Anbefalede: