Her er hvorfor Taika Waititi har medvirket Tessa Thompson i 'Thor: Ragnarok

Indholdsfortegnelse:

Her er hvorfor Taika Waititi har medvirket Tessa Thompson i 'Thor: Ragnarok
Her er hvorfor Taika Waititi har medvirket Tessa Thompson i 'Thor: Ragnarok
Anonim

MCU er slukket og løber ind i en ny æra for fans, og folk kan ikke vente med at se, hvordan tingene udspiller sig for deres yndlingsfilmunivers. WandaVision har officielt startet den fjerde fase af franchisen, og hvis dette show er en indikation af, hvad der skal komme, så er fans i gang med en rigtig godbid.

Tilbage i 2017 kom Thor: Ragnarok i biografen og var en stor succes. I den film spillede Tessa Thompson Valkyrie, og hun var perfekt til rollen. Nogle mennesker var dog overraskede over at se, at hun ikke lignede tegneseriens karakter, men instruktøren Taika Waititi var virkelig foran kurven med at caste Thompson.

Lad os tage et kig på Waititis beslutning om at caste Tessa Thompson som Valkyrie.

Han ville have en mangfoldig rollebesætning til repræsentation

Taika Waititi Thor
Taika Waititi Thor

En ting, der ændrer sig i Hollywood, er repræsentationen af forskellige mennesker i store film. Denne ændring har været længe undervejs, og som tiden går, vil tingene kun blive bedre herfra. Da han sammensatte rollebesætningen til Thor: Ragnarok, var repræsentation noget, som instruktør Taika Waititi havde i tankerne.

I et interview med CBR ville instruktøren åbne op om castingprocessen og alt, hvad der gik ud på at gøre hver rolle så bedst muligt.

“Lige fra starten ønskede vi at diversificere rollebesætningen, og det er svært, når man arbejder med vikinger. [Griner.] Du ønsker at være mere inkluderende og give en bredere repræsentation. Og på det tidspunkt skal man se på kildematerialet som en meget løs inspiration. Og så tag det derfra og gå med maven. Sig: 'Ved du hvad? Ingen af de ting betyder noget. Bare fordi karakteren var blond og hvid i tegneserien. Det betyder ikke noget. Det er ikke det, [den karakter] handler om,” sagde instruktøren.

Mens Hollywood stadig har en vej at gå i repræsentationsafdelingen, er film som Thor: Ragnarok dem, der gør et exceptionelt stykke arbejde med at skubbe tingene fremad. Der var en række forskellige mennesker involveret i projektet, og hvor stor og virkningsfuld den repræsentation end er, er det ikke den eneste grund til, at Tessa Thompson fik jobbet.

Hun var den bedste person til rollen

Tessa Thompso Thor
Tessa Thompso Thor

Casting af en film handler om at finde den rigtige person til jobbet, og takket være at fokusere på repræsentation og ikke låse sig selv til at finde nogen, der passer til karakterens perfekte fysiske udseende i tegneserien, var Taika Waititi i stand til at finde den rette person til rollen som Valkyrie. Dette fik til gengæld karakteren til at skinne i en film, der blev en global smash.

“Jeg synes, historien er konge, og du vil have den bedste person til jobbet. Og Tessa testede imod - vi kastede et meget bredt net, og Tessa var den bedste person,” fort alte Waititi CBR.

Med et indlysende øje for talent var Taika Waititi alt for glad for at bringe Tessa Thompson med ombord til en film, der skulle fuldstændig redefinere Thor som karakter. Denne karakterændring var nødvendig, da Thor ikke var nær så populær, som han burde have været. Lavt og se, Waititis casting og tonale ændring for Thor: Ragnarok drev filmen til et billetsalg på $853 millioner, ifølge Box Office Mojo.

Med hensyn til Tessa Thompsons Valkyrie kunne det ikke være gået bedre. Fans elskede, hvad karakteren bragte til bordet, og Thompson ville vende tilbage og gentage sin rolle i filmen Avengers: Endgame, som bogstaveligt t alt er den største film nogensinde.

Valkyries MCU Future

Tessa Thompson Valkyrie
Tessa Thompson Valkyrie

Nu hvor MCU'en har en anden populær karakter på deres hænder, giver det kun mening, at de ville prøve at holde bolden kørende med karakteren. Heldigvis er Tessa Thompson ikke færdig med franchisen endnu.

Som vi så i slutningen af Endgame, går Thor på sin glade vej med Guardians of the Galaxy for at starte et nyt liv væk fra sit gamle ansvar. Dette fører til, at Valkyrie får nøglerne til kongeriget New Asgard for at føre dem til en lysere fremtid. Det var et rørende øjeblik, der vil få en kæmpe ændring på MCU'en fremad.

Det er blevet bekræftet, at Thompson vender tilbage til filmen Thor: Love and Thunder, der markerer hendes tredje MCU-optræden. Den film vil ikke komme i biografen i nogen tid, men du må hellere tro, at den er klar til at gøre store forretninger, når den først gør det.

Taika Waititis tro på repræsentation og at finde den rette person til jobbet førte i sidste ende til, at han forbedrede MCU'en ved at caste Tessa Thompson som Valkyrie.

Anbefalede: