The Umbrella Academy': Hvem er Emmy Raver-Lampmans kæreste?

Indholdsfortegnelse:

The Umbrella Academy': Hvem er Emmy Raver-Lampmans kæreste?
The Umbrella Academy': Hvem er Emmy Raver-Lampmans kæreste?
Anonim

Alle ved, at overgangen fra venner til kærester næsten aldrig lykkes i sidste ende. Efter bruddet er der ingen vej tilbage. At starte forfra gør kun situationen akavet for begge partnere. Selvom det er dårligt at gøre et venskab til et romantisk forhold, gør tonsvis af mennesker det alligevel. De er villige til at tage springet ud i det ukendte, uanset slutresultatet.

Hollywood-parret Emmy Raver-Lampman og hendes skønne Daveed Diggs startede som mangeårige venner, før de blev kærester. De to har åbenbart seriøs kemi mellem hinanden og virker ligesom ethvert kærligt par. Mens mange af os ved alt om The Umbrella Academy-stjernen Emmy Raver-Lampman, ved vi meget lidt om Daveed Diggs.

Hvordan de gik fra venner til elskere

Der er intet som en god kærlighedshistorie mellem to Hollywood-skuespillere. Emmy-Raver Lampmans forhold til Daveed Diggs får bare vores hjerter til at smelte. De to startede som rigtig gode venner. Som tiden gik, flyttede de til sidst ud af vennezonen og blev kærester.

Skuespillerne mødte hinanden første gang på settet til Broadway-skuespillet Hamilton tilbage i 2015. På det tidspunkt havde Daveed Diggs de dobbelte roller som Thomas Jefferson og Marquis de Lafayette. På den anden side spillede Emmy Raver-Lampman ensemblemedlemmet i castet og understuderede tre kvindelige hovedroller. På trods af Hamiltons succes forlod de to stjerner dog stykket i 2016.

Deres afgang fra Broadway-showet afbrød heldigvis ikke deres forbindelse. Faktisk holdt stjernerne kontakten gennem Instagram. I vinteren 2017 postede Diggs et sødt billede af hans og Lampmans fødder ved siden af hinanden. I 2018 blomstrede deres venskab til noget mere, da Diggs inviterede Lampman til sine forældres hus til Thanksgiving. Den Tony-prisvindende skuespiller postede et billede fra sin families Thanksgiving-weekend, med Lampman i front og i midten, hvor hun grinede af hjertet. Det ville have været sødere, hvis de to havde puttet sig ved siden af hinanden på billedet.

I år 2020 var katten ude af sækken. Daveed Diggs havde officielt afsløret deres forhold til verden under et interview med The Los Angeles Times. Stjernen indrømmede, at to var flyttet ind i et hus sammen, de købte for to år siden. Samme år trådte parret ud på den røde løber under Raver-Lampmans filmpremiere på en typisk onsdag. Kunne de være sødere?

Daveed Diggs' skuespillerkarriere

Daveed Diggs og Emily Raver-Lampman er et godt par sammen. Ikke kun er de et smukt par, men det faktum, at de er super dygtige, gør dem til forholdsmål. Mens Emily Raver-Lampman spiller hovedrollen i de mest succesrige superhelte-shows på Netflix, er Daveed Diggs' skuespillerkreditter lige så imponerende.

Den 39-årige har optrådt i en række film som Zootopia og Ferdinand. Derudover har han arbejdet på populære tv-serier som Unbreakable Kimmy Schmidt, Black-ish og Amazon-serien Undone. Desuden var han med til at skrive og medvirke i komedie-dramaet Blindspotting fra 2018. Men hans tv-udbrudsrolle kom efter at have spillet rollen som Andre Layton på TNTs Snowpiercer i 2020. Fyren holder sig selv beskæftiget, det er helt sikkert.

En skuespiller-omdannet rapper

Ud over at blive en respekteret skuespiller forfølger Diggs en karriere inden for musik. Grammy- og Tony-prisen fungerer som hovedvokalist for den eksperimenterende hiphop-gruppe Clipping. Det tre mand store band henter inspiration fra tidligere rap-historiefortællere som The Geto Boys og Gravediggaz. Kilder beskrev deres lyd som "rå og grynet med en tydelig rille." Med talenter inden for både musik og skuespil er Daveed Diggs netop blevet en af de mest talentfulde entertainere i Hollywood.

Det er klart, at det prisvindende talent har meget at gøre for ham. Han er på vej gennem skuespil- og musikverdenen i sit eget tempo. Kan ikke vente med at se, hvad Snowpiercer-skuespilleren har i vente til os.

Anbefalede: