Hvem var Tom Hopper før 'The Umbrella Academy'?

Indholdsfortegnelse:

Hvem var Tom Hopper før 'The Umbrella Academy'?
Hvem var Tom Hopper før 'The Umbrella Academy'?
Anonim

Netflix tilbyder nogle fantastiske projekter, der kører med mange genrer, og de har noget fantastisk for enhver smag. Nogle forventer måske ikke, at de har fantastiske superhelte-ting, men The Umbrella Academy har været et frisk pust.

Sæson tre af showet er lige rundt om hjørnet, og The Sparrow Academy vil helt sikkert gøre deres tilstedeværelse mærket. Tom Hopper har været genial i hver sæson af showet, og han har lagt i mange års arbejde for at nå dertil, hvor han er nu.

Så hvem var Tom Hopper før The Umbrella Academy? Lad os se og se!

Tom Hopper er fantastisk på 'The Umbrella Academy'

I løbet af de første to sæsoner på Netflix har The Umbrella Academy været et af de fedeste shows, der findes. Det er et geni alt bud på superhelte-genren, og et af de bedste aspekter af showet er dets fantastiske cast.

Tom Hopper blev castet som Luther i programmet, og han har været enestående i rollen.

En af de mest bemærkelsesværdige fysiske egenskaber, som Luther har, er hans store krop, og for at kunne klare dette, blev Tom Hopper forpligtet til at bære et stort jakkesæt under optagelserne.

I et interview åbnede skuespilleren op om, hvordan det var at filme, mens han var iført jakkesættet.

"Vi begyndte at optage om sommeren i Toronto, som er en meget, meget varm tid, og i et jakkesæt fordobles det på en måde, så det var særligt varmt! Men du vænner dig lidt til det; din krop tilpasser sig og du kommer bare videre. Det nytter ikke noget at stønne over ting som jakkesættet, fordi det sker, uanset om du kan lide det eller ej! Også på en måde hjalp det mig virkelig med at finde ud af, hvem Luther er. Luther er utilpas i den krop, så Når jeg tager det på, føler jeg, at jeg ved, hvem Luther er. Du ved, hvad hans ubehag er, og hvad det praktiske er ved at have en så stor krop," sagde han.

Tingene har virkelig taget fart for skuespilleren, siden han landede på The Umbrella Academy, men sandheden er, at han har lagt meget arbejde i, før han scorede en hovedrolle i showet.

He Was on Shows Like 'Black Sails'

Før Tom Hopper landede på The Umbrella Academy havde han arbejdet på tv siden 2007. Før rollen som Luther optrådte han i shows som Doctors, Kingdom, Doctor Who, Merlin og Black Sails. Han havde endda et kort ophold på Game of Thrones !

Hoppers arbejde med Black Sails som Billy Bones var virkelig fantastisk, og mange mennesker stiftede bekendtskab med hans arbejde takket være hans tid på showet.

Hopper var ikke kun fantastisk i showet, men han var også en stor fan. I et interview med The Guardian citerede han et specifikt afsnit af Black Sails som sit yndlingsafsnit af tv, han nogensinde har set.

"Dette er arrogant, men afsnit fem af sæson to af et program, jeg er med i, hedder Black Sails, troede jeg bare var et fænomen alt stykke fjernsyn. Det var så godt udformet, og det havde et utroligt twist i slutningen. Jeg kan huske, at jeg læste manuskriptet og blev så begejstret med det samme. Det var en gamechanger for seerne og koblede dem lige ind," sagde Hopper.

Det er klart, at skuespilleren ved, hvordan man laver fantastisk arbejde på tv, men han har også sørget for også at lave filmarbejde.

Tom Hopper optrådte også i 'Terminator: Dark Fate'

Tom Hopper som William Hadrell
Tom Hopper som William Hadrell

På det store lærred betragtes Tom Hopper ikke nødvendigvis som en produktiv skuespiller, men før han fik rollen som Luther på The Umbrella Academy, fik han filmroller for at hjælpe med at skærpe hans skuespillerevner.

Han fik sin filmdebut tilbage i 2007 i filmen Saxon, og derfra ville han optræde i film som Tormented, Northman: A Viking Saga, Kill Ratio og I Feel Pretty.

Samme år, som han startede sin tid på The Umbrella Academy, ville Hopper også optræde i Terminator: Dark Fate.

For Hopper må filmen have føltes som en drøm, der gik i opfyldelse. Det viser sig, at han elskede franchisen som barn, og Arnold Schwarzenegger var hans indflydelse på fitness.

Den vigtigste ville være Terminator 2: Judgment Day. Jeg så den [da jeg var] ret yngre, end jeg burde have været på VHS igen og igen. Jeg var besat af Arnie. Det var også det, der startede min kærlighed til motorcykler: Arnie kørte rundt på sin Harley," fort alte han Men's He alth.

Sæson tre af Tom Hopper's Umbrella Academy udkommer snart, så sørg for at indhente de første to sæsoner på forhånd!

Anbefalede: