Her er hvorfor Marvel-fans tror, at Heimdall er med i 'Thor: Love and Thunder

Indholdsfortegnelse:

Her er hvorfor Marvel-fans tror, at Heimdall er med i 'Thor: Love and Thunder
Her er hvorfor Marvel-fans tror, at Heimdall er med i 'Thor: Love and Thunder
Anonim

Chris Hemsworth var vært for en super cool 80'er-tema fødselsdagsfest for sin barndomsven og personlige assistent Aaron Grist i Sydney, Australien i går. Fans oversvømmede kommentarfeltet, mens de udtrykte deres bekymringer for stjernen, uden at indse, at landet er næsten fri for COVID-19.

The Thor: Ragnarok-skuespilleren fik selskab af sin kone Elsa Pataky, bror Liam Hemsworth sammen med Matt Damon og en bestemt skuespiller fra MCU, som ikke har optrådt i filmene siden 2018.

Is Heimdall A Part Of Thor: Love and Thunder?

Det er ingen ringere end Idris Elba! Den engelske skuespiller portrætterer Heimdall i MCU, den altseende og altvidende asgardiske krigergud…og en god ven af Thor.

Siden hans død i hænderne på Thanos i Avengers: Infinity War, har fans spekuleret på, om skuespilleren kunne gentage sin rolle i nogen egenskab. De tror, det er muligt nu!

Skuespilleren deltog i festen arrangeret af Hemsworth, hvilket får Marvel-fans til at spekulere på, om hans MCU karakter, Heimdall, vil være en del af Thor: Love and Thunder.

Stjernebesætningen optager i Australien lige nu, hvilket fik fans til at spekulere, om Elba var der af samme grund.

"Idris Elba?? Er han tilbage til Thor 4??" skrev @vikram_sood28.

"Så, Heimdall er tilbage?" spurgte @captainpr_official.

En bruger tilføjede, at Elba officielt er i Australien for at filme George Millers film Three Thousand Years of Longing.

En anden fan foreslog muligheden for, at Heimdalls karakter vender tilbage i en cameo, måske i en flashback-sekvens. Da Thor: Love and Thunder er baseret på tegneserieforfatteren Jason Aarons arbejde, forventer fans at se Thor miste evnen til at løfte Mjolnir. Jane Foster overtager hans plads i rollen som Mighty Thor, mens hun kæmper mod kræften som menneske.

New Zealand-instruktør Taika Waititi står i spidsen for projektet og har også instrueret Thor: Ragnarok. Chris Pratt, Tessa Thompson og Natalie Portman gentager deres MCU-roller, mens Matt Damons tilknytning til filmen forbliver et mysterium.

Sidste gang vi så Thor, ledsagede han Guardians of the Galaxy-holdet på deres overjordiske eventyr, så det bliver interessant at se, hvad der sker i filmen!

Anbefalede: