Hvem er 'Cobra Kai'-stjerne Tanner Buchanan?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er 'Cobra Kai'-stjerne Tanner Buchanan?
Hvem er 'Cobra Kai'-stjerne Tanner Buchanan?
Anonim

Netflixs hitshow Cobra Kais Tanner Buchanan har optrådt i flere store tv-shows, og publikum er klar til at se ham spille en hovedrolle på det store lærred. Den 22-årige skal spille hovedrollen i The Hyperions, hvor han skal spille Apollo, og han skal også spille i Painted beauty - begge film er i post-produktion.

Mens tanner nu kan tilføje superhelt til sit CV, kan han også tilføje teenagehjerteknuser. Han er i øjeblikket ved at filme He's All That, som er en genindspilning af det romantiske teenagedrama fra 1999, She's All That. Den dag i dag er det stadig en af de bedste rom-coms nogensinde.

Den 22-årige Lima fra Ohio startede som stepdanser, før han gav skuespil en chance. Tanner var så god til stepdans, at han faktisk blev nummer to i en national tapkonkurrence.

Han startede som tapdanser

Tanner Buchanan har et skjult talent, han er en tapdanser. Han startede med at danse, da han var omkring fem år gammel og gik på Center Stage Academy. Senere gik han over til at handle, efter at nogle agenter og ledere spurgte, om han nogensinde havde prøvet at handle. Tanner blev endda nummer to i en national tapdans-konkurrence, og i disse dage slår han rivalerne med knytnæven på Cobra Kai.

Den 22-åriges første skuespillerrolle var på Modern Family, han har medvirket i adskillige film og tv-serier. Mest bemærkelsesværdigt er Grey's Anatomy, Fuller House, Designated Survivor og Sinister Seduction. Han har også medvirket i både Disney og Nickelodeon tv-shows. Skuespilleren har bevist, at han har, hvad der skal til, og Hollywood har taget det til efterretning.

I et interview med Cryptic Rock afslørede Tanner: "Jeg startede med at danse, da jeg var omkring 5 år gammel. Jeg tappede i et stævne kaldet IMTA, da jeg var omkring 9, og der var agenter og ledere der spurgte hvis jeg nogensinde prøvede skuespil. Jeg sagde: "Nej", men jeg var et barn, der altid ville prøve nye ting."

Hans forældre støttede hans drøm om at blive skuespiller, og resten er historie.

"Min mor var ikke glad for sit arbejde, og hun sagde: "Måske kan vi." Min far sagde: "Jeg kan støtte jer, hvorfor går I ikke ud i 6 måneder og se, om han kan lide det." Seks måneder blev til 10 år, og vi rejste aldrig."

Han kan nu føje superhelt til sit CV

Tanner er en stjerne på vej - sindssygt talentfuld og latterligt flot. Cobra Kai har vist sig at være en heldækkende charme for stjernen. Han har et par film på vej, han vil spille sammen med Addison Rae i He's All That. Det er en genindspilning af teen-rom-com'en fra 1999, She's All That.

Skuespilleren skal også medvirke i The Hyperions, som er i postproduktion. Tanner skal spille en superhelt. Ifølge IMDb er præmissen for The Hyperions: "I 1960 opfandt professor Ruckus Mandulbaum Titan-mærket - en enhed, der gør det muligt for mennesker at have en særlig superkraft. Han tog imod tre uheldige unge og skabte en usædvanlig familie af superhelte, og de steg hurtigt til berømmelse og prestige…"

Cobra Kai-stjernen har opnået stor succes, og alligevel har han stadig mere at nå. Han har potentialet til at blive en af Hollywoods mest eftertragtede stjerner.

Tanner fort alte Wonderland Magazine, "Jeg har de øjeblikke, hvor jeg ser tilbage, og jeg tænker:" Det her har virkelig været mere end halvdelen af mit liv nu. Det virker ikke sådan. Det ser ud til, at det er gået så hurtigt."

Han anerkender også, hvor heldig han er med at have støttende forældre, der hjalp ham med at forfølge hans drøm.

"Det føles som om, at jeg i går kom herud og startede. Så nogle gange er det lidt surrealistisk, fordi jeg føler mig ekstremt heldig. De fleste mennesker får ikke denne chance, og jeg var så heldig at have forældre, der støttede mig og mine drømme"

Anbefalede: