Lili Reinharts 'Riverdale'-karakter Betty Cooper har et overraskende nyt job i sæson 5

Indholdsfortegnelse:

Lili Reinharts 'Riverdale'-karakter Betty Cooper har et overraskende nyt job i sæson 5
Lili Reinharts 'Riverdale'-karakter Betty Cooper har et overraskende nyt job i sæson 5
Anonim

Gør dig klar til at møde specialagent Betty Cooper!

Serien tog en mærkelig drejning i sæson 3, da Betty og Jugheads bror Charles besøgte dem, og præsenterede sig selv som en FBI-agent, der har til opgave at nedlægge The Farm.

Han kastede også en større bombe ved at afsløre, at Alice Cooper faktisk ikke var den vrangforestilling, hjernevaskede grøntsag af en karakter, vi forestillede os, at hun var.

Faktisk er hun en FBI-informant!

Betty Cooper At slutte sig til FBI?

Lili Reinhart optrådte på The Late Show for at chatte med Stephen Colbert om alt, hvad Riverdale, hendes poesibog Swimming Lessons, og delte endda en balhistorie fra hendes teenagedage.

Ri verdale sæson 5 forventes at blive seriens mørkeste kapitel til dato, og Lili Reinhart delte noget, som fans kan se frem til! Hun afslørede også, at Betty vil have et overraskende nyt job i den kommende sæson.

Betty Cooper ser ud til at have fulgt i sin mors fodspor, fordi hun også melder sig ind i FBI! Serien byder på et syvårigt tidsspring, hvor karaktererne ikke længere vil være teenagere, og der vil være mere presserende sager ved hånden end et spil Gryphons & Gargoyles.

Når hun ser på den lysere side af den femte sæson, fort alte skuespilleren, at hun var begejstret for ikke at spille en teenager længere. Betty har også skiftet sin yndlingshobby; spiller detektiv med en professionel karriere.

Vær sikker på, Betty vil stadig bryde ind i hjemmene og søge gennem hundredvis af filer, men kun lovligt denne gang.

"Min karakter Betty Cooper arbejder som FBI-elev, hvilket er meget spændende," delte hun med Colbert.

Lili Reinhart ditched Prom For The Red Carpet

Den kommende sæson tager banden (og deres forældre) til Riverdale High-bal, men dette vil være den første for skuespilleren.

I et gensyn med showets prom-afsnit delte Lili: "Jeg startede desværre på onlineskole, da jeg var 16, så jeg kunne fokusere [på skuespil]."

"Jeg så alle mine venner gå til bal langvejs fra. Jeg var ikke så ked af det, for jeg fort alte mig selv, at jeg ville få masser af muligheder for at bære smukke kjoler på røde løbere."

"Og det skete heldigvis," sagde hun og smilede.

Anbefalede: