Her er hvorfor Christian Bale mistede rollen som Jack Dawson i 'Titanic

Indholdsfortegnelse:

Her er hvorfor Christian Bale mistede rollen som Jack Dawson i 'Titanic
Her er hvorfor Christian Bale mistede rollen som Jack Dawson i 'Titanic
Anonim

Vi slipper aldrig Jack Dawson fra Titanic. Der vil altid være plads til ham på vores dørflåde, han er bare så speciel for os. En del af grunden til, at vi elsker Jack så højt, er, at han blev smukt bragt til live af Leonard DiCaprio.

Så når vi hører, at DiCaprio næsten ikke var Jack, kan du forestille dig, at det sender et gys op ad ryggen. Selvfølgelig må vi acceptere, at nogle af vores yndlingskarakterer kunne være blevet spillet af en anden, men det betyder ikke, at det er en nem pille at sluge.

Vi kunne have fået en helt anden blockbuster, hvis Christian Bale havde sikret sig rollen som Jack i stedet for. På det tidspunkt var begge skuespillere vant til at gå op mod hinanden for at spille roller. Men til sidst fik Bale det ikke, for det gik til DiCaprio i stedet.

Her er hvordan Bale mistede rollen som Jack Dawson.

Bale angiveligt citerede DiCaprio som sin Nemesis

Da DiCaprio først brød igennem i Hollywood, havde han en gruppe venner, der berygtet blev kaldt Pussy Posse. Gruppen, der fik personer som Toby Maguire, gik ofte op til de samme roller. Men de var først og fremmest venner og støttede hinanden.

Bale var ikke med i gruppen, men han var omkring samme alder, hvilket betød, at han og DiCaprio også kæmpede om de samme roller. I stedet for at slutte sig til gruppen af venner, der støttede hinanden, blev Bale tilsyneladende bitter over at miste dele til DiCaprio.

Ifølge Bales mangeårige publicist, Harrison Cheung, som skrev en alsidig biografi om at arbejde for skuespilleren, omt alte Bale ofte DiCaprio som sin nemesis.

Han ville bruge det udtryk, fordi han hadede DiCaprio så meget for at stjæle dele fra ham.

"DiCaprio. Navnet brændte Christian som et brændejern," skrev Cheung i sin bog Christian Bale - The Inside Story of the Darkest Batman.

"I årenes løb havde Christian mistet This Boy's Life and What's Eating Gilbert Grape til DiCaprio. Christian havde læst for rollen som Mercutio i Romeo & Juliet, men fik at vide, at de havde besluttet at kaste en afroamerikaner ind i rollen. delen i stedet."

Så da rollen som Jack Dawson kom i en lille film kaldet Titanic, blev Bale endnu en gang skudt ned, udelukkende på grund af sin britiske accent.

"Christian var også gået op for rollen som Jack Dawson i Titanic, men fik at vide, at James Cameron ikke ønskede, at to britiske hovedskuespillere skulle spille de to hovedroller, som begge skulle være amerikanske."

Det er en skam for Bale, at han blev ved med at miste roller til sin "fjende", men på det tidspunkt kunne ingen slå den stjernekraft, som DiCaprio havde.

DiCaprio afviste ironisk nok 'American Psycho'

Hvis DiCaprio afviser American Psycho ikke er et slag i ansigtet på Bale, ved vi ikke, hvad det er. Her var en rolle, som begge gik efter, men en som DiCaprio ikke ville have. Bale fik kun rollen, fordi DiCaprio afviste den.

DiCaprio indvilligede oprindeligt i at spille Patrick Bateman med en lønseddel på $20 millioner. Men ud af ingenting trådte DiCaprio tilbage. Ingen ved præcis, hvorfor han forlod projektet, men nogle tror, det var, fordi Gloria Steinem rådede ham til det.

Hun forklarede ham angiveligt, at det ikke ville være et klogt valg at tage rollen som en morder, der gør forfærdelige ting mod kvinder, når der var tonsvis af kvindelige fans, der spændt ventede på at se, hvilken rolle han ville tage næste.

Så DiCaprio trådte tilbage, og Bale fik sine scraps. Det er dog okay, fordi Bale viste sig at være besat af rollen, og han fortsatte med at blive Batman. DiCaprio har aldrig fået den ære. Det var alt sammen meningen.

Anbefalede: