James Gunn nægter at have castet rygter om Adam Warlock i 'Guardians of the Galaxy 3

Indholdsfortegnelse:

James Gunn nægter at have castet rygter om Adam Warlock i 'Guardians of the Galaxy 3
James Gunn nægter at have castet rygter om Adam Warlock i 'Guardians of the Galaxy 3
Anonim

Guardians of the Galaxy-instruktøren James Gunn har nægtet Adam Warlock at caste rygter.

Tidligere i dag erklærede popkulturelt nyhedswebsted "The Illuminerdi", at casting for Adam Warlock i Guardians of the Galax Vol. 3 var i gang. Nyheden kom ikke som en overraskelse for fans, da Marvel-filmserien drillede den kosmiske helts introduktion i efterfølgeren i 2017.

Ifølge den offentliggjorte rapport søger Marvel Studios at caste en "30-årig kaukasisk mand", der bliver beskrevet som både en "superheltetype" og en "Zac Efron-type". Marvel-fans er klar over instruktøren James Gunns oprindelige vision, han håbede at introducere karakteren i selve efterfølgeren, men ændrede senere mening.

Betyder det, at der ikke vil være nogen Adam Warlock?

Lige da Marvel-fansamfundet havde indstillet sig på at høre nyheden, benægtede James Gunn rapporten fuldstændigt.

Ikke kun afslørede Gunn, at der ikke var "ingen casting i gang for Vol. 3", men kaldte også rapporten som "nonsens".

The Suicide Squad-forfatter-instruktør forklarede yderligere, hvordan der ikke var nogen grund for ham til at caste "en kaukasisk", da karakteren har guldskind.

Adam Warlocks introduktion til Marvel Cinematic Universe blev antydet under en af de fem mid-credit-scener i Guardians of the Galaxy Vol. 2. Efter at banden af Guardians besejrede Ayesha (en utrolig antagonist spillet af Elizabeth Debicki), bygger hun en fødebælg/gylden kokon, som indeholdt "det næste trin i vores evolution". Ayesha kaldte den "Adam"! Fans genkendte kokonen fra tegneserierne og var sikker på, at teaseren foreslog, at Adam Warlock ville blive introduceret i den tredje film, men James Gunn har klart afvist det.

Timer senere anerkendte "The Illuminerdi" Gunns tweet og forklarede, at deres "kilde" ikke løj.

Gunn lukkede dem ned med det samme, og udtrykte deres oplysninger kunne ikke bekræftes, "fordi ikke en eneste del af det er sandt".

Marvel-fans er en smule forvirrede over Gunns bashing af rapporten. Betyder det, at der ikke er nogen Adam Warlock i Guardians of the Galaxy Vol. 3 og mid-credit-teaser-sekvensen rejste unødvendige falske alarmer? Eller vil filmen introducere den rumfarende helt, og de fik castingbeskrivelsen forkert?

Adam Warlocks liste over magter tyder på, at han er en af de stærkeste Marvel-superhelte derude. Fra overmenneskelig styrke til flugt og teleportation, smidighed, energiprojektion og udødelighed…han er helt sikkert et kosmisk væsen.

Hvis Peter Quill alias Star-Lords troppe troede, at Thor var en gudsmand, vil deres reaktion på denne superhelt være interessant!

Anbefalede: