Hvordan skaberne af 'Hustlers' fik det til at føles som om det var 2007

Indholdsfortegnelse:

Hvordan skaberne af 'Hustlers' fik det til at føles som om det var 2007
Hvordan skaberne af 'Hustlers' fik det til at føles som om det var 2007
Anonim

På mere end én måde var tilblivelsen af Hustlers fuldstændig afhængig af Jennifer Lopez. Forfatter/instruktør Lorene Scafaria vidste, at hun havde en fantastisk film på hænderne, men der var bare ingen måde, produktionsselskaber ville komme bag om, uden at en massiv stjerne som J. Lo tog føringen, viste sine koteletter og optrådte med den dræbende stang. -dansenummer. Jennifers produktionsselskab rykkede også ind for at redde filmen, efter Annapurna Pictures trådte væk. Mens Jennifer dybest set reddede filmen fra ødelæggelse, blev hendes virksomhed sagsøgt kort derefter.

Alligevel blev Hustlers lavet og var et glimt i kassen såvel som hos kritikere. En del af grunden til, at folk kunne lide den så meget, var, at filmen havde en tydelig 2007-stemning. Naturligvis var historien nogenlunde baseret på virkelige menneskers oplevelser, så autenticitet betød endnu mere. Takket være en dybdegående udforskning af tilblivelsen af Hustlers by Vulture har vi fået et sjældent kig på, hvordan Lorene Scafaria, Jennifer Lopez og deres team af kreative fik denne geniale film til at se ud og føles ligesom 2007.

Betydningen af 2007 for Hustlers

Tænk tilbage på 2007. Det var året for åbningen af kanalen fra England til Frankrig, et massivt jordskælv i Peru, udgivelsen af den første iPhone, opdagelsen af en anden jordlignende planet og af slutningen af året var den store recession ramt. Og set fra et popkulturelt perspektiv skete der også meget. Det var året Big Bang Theory startede, Oprah byggede en skole, Britney Spears havde et sammenbrud, Judd Apatow og Seth Rogens karrierer blomstrede, Whoopi Goldberg sluttede sig til The View, og Rihanna og Jay-Z dræbte den med "Umbrella".

Det var en tid… Og det var vigtigt, at det kunne mærkes i Hustlers. Især da hovedpersonen Ramona (spillet af Jennifer), som var baseret på en rigtig person, havde et meget specifikt stilikon… Sjovt nok var den person Jennifer Lopez, som også var kæmpestor i 2007.

"En del af glæden var at se [Lopez’ karakter] Ramona klæde sig som sit stilikon Jennifer Lopez.," fort alte instruktøren Lorene Scafaria til Vulture i deres fantastiske mundtlige historie om filmen. "Vi t alte om mærkerne, der var store dengang, og Juicy - Jennifer gjorde Juicy-dragten berømt selv! Jeg har en fornemmelse af, at hun vil bringe den tilbage. Vi ville have ting, der fik folk til at sige: 'Åh min Gud, jeg havde dem på i 2007.' Hver ørering fortæller en historie. Jeg har en fornemmelse af, at der vil komme en masse bandagekjoler tilbage. Men det håber jeg ikke."

I de fantastiske optagelser bag kulisserne fra filmen viste det, hvordan selv manuskriptet havde detaljer, der var helt specifikke for 2007, inklusive populariteten af Orange Julius og Dunkin' Donuts.

Sættene var også smukt klædt med al tidens kunst, arkitektur og sans for mode. Dette var specielt bemærkelsesværdigt i scenerne, da Jennifer og resten af skuespillerne var på indkøb. Hver taske i butikken skulle se ud, som om den passede til tiden i 2007 og ikke lignede noget, du kunne få i 2019.

Jennifers grooving og musikken var også afgørende

Alt ned til de dansemoves, som Jennifer Lopez og resten af castet lavede på stængerne, skulle føles autentiske for tiden. Dette gjaldt også den musik, de groovede til.

"Jennifers første dans var et 'helligt s'-øjeblik. Det, hun laver på den stang, er sindssygt," sagde producer Jessica Elbaum til Vulture.

"Vi behandlede det som et stunt med tre kameraer," forklarede instruktør Lorene Scafaria. "Hun gennemgik det et par gange, og så isolerede vi visse ting og udvælgede andre billeder."

Det var meget vigtigt, at dansen føles kraftfuld, da den var nødvendig for at lade publikum vide, at dette var den vigtigste karakter i denne films verden. Koreografien var stram og planlagt uger før optagelserne.

"En af Jennifers ideer var at danse til Fiona Apples "Criminal", men det var aldrig blevet licenseret til en film. Og Fiona sagde ja. Hun er sandsynligvis en fan af Jens," sagde musikvejleder Jason Markey.

"For mig er den skøreste del ved dette, at Jennifer Lopez strippede i en klub foran 250 mennesker - og det er det hele, ved du hvad jeg mener?" Lorene tilføjede.

Der er ingen tvivl om, at Jennifer følte hendes rille i det øjeblik på grund af alt det arbejde, instruktøren og hendes fantastiske besætning havde gjort for at få alt til at føles som hendes karakters autentiske verden… Verden fra 2007. I det mindste, det fik bestemt publikum til at læne sig frem på deres pladser og huske en tid, der virkede meget enklere.

Anbefalede: