Denne 'Carol' og 'Ratched' Mashup er den næstbedste queer-festlige komedie i år

Indholdsfortegnelse:

Denne 'Carol' og 'Ratched' Mashup er den næstbedste queer-festlige komedie i år
Denne 'Carol' og 'Ratched' Mashup er den næstbedste queer-festlige komedie i år
Anonim

Netflix LGBTQ+-fokuserede konto The Most postede en morsom redigering af serien med Sarah Paulson i hovedrollen som den skræmmende titulære sygeplejerske og den Golden Globe-nominerede queer-favorit instrueret af Todd Haynes.

The 'Carol' og 'Ratched' Mashup, du aldrig vidste, du havde brug for

"Det er den mest vidunderlige tid på året…at være homoseksuel," The Most undertekster videoen.

Carol blev udgivet i 2015 og har Cate Blanchett og Rooney Mara i hovedrollerne som to kvinder, der går imod samfundsnormer for at leve deres romantik i 1950'ernes New York City. Åbent queer-skuespillerinden Sarah Paulson optræder også i filmen som Blanchetts Carols ven og tidligere elsker.

I Ratched spiller den amerikanske Horror Story-stjerne en karakter, der kæmper med sin seksualitet. Sygeplejersken indser faktisk, at hun er tiltrukket af Gwendolyn Briggs, spillet af Sex and the Citys Cynthia Nixon.

"Jeg fik øje på denne rødhårede," fortæller Paulsons karakter Abby til Carol i en scene.

The Most's edit følger umiddelbart efter med en montage af Paulson, da Mildred Ratched er fuldstændig i ærefrygt for rødhårede Gwendolyn. Det fungerer problemfrit, som denne fan påpeger. @ashleighdiane86 sagde "Fing Ratched IS the Carol prequel, WHAT".

Hele mashup-klippet indeholder også en festlig melodi og knaldrøde julegave-titelkort for at give historierne en varm feriestemning.

Fans beder om en 'Carol' Prequel… Og en 'Happiest Season' alternativ afslutning

Queer Twitter satte pris på redigeringen og bad Netflix om at give dem en Carol-prequel om Abby, med Paulson og Blanchett i hovedrollerne som et par. Nogle efterlyste også en film, hvor Kristen Stewart og Aubrey Plaza spiller et queer par, efter deres næsten-romantik på Clea DuVall's Happiest Season. @Sarahpaulsbean sagde "GI OS NU EN CAROL PREQUEL Bliv ikke genert!"

I Hulu festlige queer-komedie spiller Stewart en Abby, ligesom Paulsons karakter i Carol. (Det er forvirrende, vi ved det.) Da Stewarts Abby beslutter at tilbringe ferien hos sin kærestes forældre, ved hun ikke, at Harper, portrætteret af Mackenzie Davis, ikke er ude. til hendes familie.

Når der er kommet, må Abby udgive sig for at være Harpers straight roommate. Hun erfarer også, at Harper afsluttede sit første forhold til en kvinde - Aubrey Plazas Riley - af frygt for at komme ud til hendes ret konservative forældre og søstre. Abby og Riley knytter bånd over at blive udeladt, og dreng, der er rigtig kemi der. Men filmen udforsker ikke denne historie, og fokuserer på Abby og Harpers rejse til accept.

Anbefalede: