Har Justin Timberlake næsten medvirket i 'Rocketman?

Indholdsfortegnelse:

Har Justin Timberlake næsten medvirket i 'Rocketman?
Har Justin Timberlake næsten medvirket i 'Rocketman?
Anonim

En af de fantastiske dele ved at være en berømt performer er, at der vil være masser af muligheder for at brillere, selv i områder med underholdning, der ikke er en stærk side. Vi har set folk som Dwayne Johnson gå fra brydning til skuespil, Selena Gomez går fra skuespil til sang, og selv Beyoncé lave lidt af hvert. Det lykkes ikke altid, men disse stjerner ved alt om crossover-appel.

Det eneste, der skal til, er, at den rigtige koncert kommer for at ændre spillet, og da filmen Rocketman blev sat sammen, måtte nogen påtage sig den svære opgave at give en fantastisk præstation som Elton John. Interessant nok, før Taron Egerton landede jobbet, blev Justin Timberlake overvejet.

Lad os se, hvor tæt Timberlake kom på at spille Elton John!

Elton John anså ham for rollen

At få den rigtige casting til en film er hårdt arbejde, men det gælder især, når man samler et cast til en biopic. Når alt kommer til alt, vil hele verden hårdt dømme den person, der spiller selve filmens primære fokus. Mens Rocketman blev samlet, blev ingen ringere end Justin Timberlake anset for at spille Elton John på det store lærred.

Nu skal det bemærkes, at Timberlake allerede havde spillet John før. Faktisk spillede Timberlake en yngre Elton John i en af pianistvideoerne, hvilket betyder, at John var alt for fortrolig med, hvad Timberlake potentielt kunne gøre i rollen. Naturligvis må vi undre os over, hvordan filmen ville have været, hvis tingene var gået på denne måde.

Justin havde ikke kun spillet Elton John før, men han havde også andre skuespilkreditter til sit navn, og ikke kun Mickey Mouse Club. IMDb viser, at Timberlake optrådte i film som Alpha Dog, Bad Teacher og Friends With Benefits. Nej, han er ikke en regulær box office-sensation, men manden har nogle solide film til sit navn.

Selvfølgelig er det meget anderledes at komme i betragtning til en rolle end at få et ægte crack ved koncerten. Som vi snart vil lære, gik tingene ikke så langt, som nogle ville have ønsket til denne casting.

Der blev ikke givet noget officielt tilbud

Justin Timberlake var muligvis manden, som Elton John anså for at spille sig selv på det store lærred, men han var ikke den eneste med input her. Til sidst blev det afsløret, at Timberlake aldrig formelt blev kontaktet til rollen.

Når de t alte med THR, ville filmens producer og Elton Johns mand, David Furnish, tale om, at Timberlake var med i overvejelserne, og den tidligere video, han havde medvirket i.

Furnish ville sige: Men vi har aldrig tidligere henvendt os til Justin, fordi vi aldrig var på et tidspunkt, hvor det var det rigtige tidspunkt at henvende sig til ham. Men han gjorde et fantastisk stykke arbejde i videoen. Han tog en næseprotese på, og det viste sig også at have været noget rigtig interessant skuespilarbejde.”

Som vi nævnte tidligere, er casting til en biopic hårdt arbejde, og alt skal tages i betragtning. På trods af dette er det stadig ret overraskende at erfare, at Timberlake ikke engang fik en audition eller endda en e-mail om potentielt at påtage sig rollen. Vi er sikre på, at han ville have været ude af muligheden.

Til sidst skulle studiet finde nogen til at spille rollen som Elton John, og da den rigtige person kom, tog de jobbet og leverede en utrolig præstation.

Taron Egerton tager jobbet

Før han fik rollen som Elton John, var Taron Egerton blevet kendt på verdensplan takket være sit arbejde i Kingsman-franchisen. Han var fantastisk i de film, og der var håb om, at han kunne træde til og levere varen. Men før han fik rollen, og efter Timberlake blev overvejet, var der en anden skuespiller, der tilsyneladende havde koncerten klar.

THR rapporterer, at Tom Hardy skulle spille John, men han droppede ud af filmen. John ville kommentere dette og sige: Taron Egerton kom ombord på denne film, fordi en anden droppede ud. Hans præstation i denne film er skræmmende genial. … Når jeg ser filmen, ser jeg ikke en skuespiller, jeg ser mig selv.”

For sin optræden i filmen blev Egerton overøst med ros, og det med rette. Han tog endda en Golden Globe med hjem. Mange mennesker troede, at han var en Oscar-uddeling, men at vinde en Golden Globe er stadig utroligt.

Justin Timberlake blev muligvis overvejet tidligt, men jobbet gik til sidst til manden, der tog Rocketman til et andet niveau.

Anbefalede: