Vil Youtube-serien 'Wayne' blive hentet til en anden sæson, nu hvor den er på Amazon Prime?

Vil Youtube-serien 'Wayne' blive hentet til en anden sæson, nu hvor den er på Amazon Prime?
Vil Youtube-serien 'Wayne' blive hentet til en anden sæson, nu hvor den er på Amazon Prime?
Anonim

Youtube Premium, YouTubes streamingtjeneste, har bevæget sig væk fra forretningsmodellen med at få flere abonnenter og i stedet flyttet sit fokus mod reklameunderstøttet indhold.

Det er en del af grunden til, at den populære YouTube-originalserie Wayne blev aflyst efter kun én sæson. Action-komedien, der blev udgivet tidligt sidste år, blev et af de store ofre ved dette træk, selv med over 40 millioner visninger af dets første afsnit.

Der kan dog være håb for Wayne. I sidste uge blev dens første sæson hentet af Amazon Prime, som vil give den eksponering for nye seertal og potentiale for en seriefornyelse.

Wayne vil gerne følge i fodsporene på Cobra Kai, som var endnu en annulleret YouTube Premium-original. Siden han blev hentet af Netflix, er Cobra Kai blevet fornyet for en tredje sæson og er et af streaminggigantens mest populære shows.

Men bare det faktum, at Waynes første sæson blev hentet af Amazon Prime, garanterer ikke automatisk en seriefornyelse. Men rollebesætningen og produktionsholdet, som omfatter showrunners Shawn Simmons og hovedrolleindehaveren Mark McKenna, presser på for det på deres respektive sociale medieplatforme.

Serien handler om den titulære karakters søgen efter at hente sin afdøde fars stjålne Pontiac Trans Am fra 1979. Hans roadtrip gennem landet bliver mødt med ultravoldelige møder og fyldt med mørk komisk dialog, skrevet af Deadpool-forfatterne Rhett Reese og Paul Wernick.

Volden og den mørke humor er måske ikke alles kop te, men det har ikke stoppet Simmons, der fort alte ScreenRant, at han allerede har skrevet det første afsnit af sæson 2, hvilket betyder, at hvis Wayne bliver fornyet af Amazon Prime, det ville ikke tage lang tid, før produktionen begyndte at optage.

I øjeblikket kan du se hele den første sæson af Wayne på Amazon Prime.

Anbefalede: