Hvordan forvandlede Johnny Flynn sig til at spille David Bowie i en ny biografi?

Hvordan forvandlede Johnny Flynn sig til at spille David Bowie i en ny biografi?
Hvordan forvandlede Johnny Flynn sig til at spille David Bowie i en ny biografi?
Anonim

Skuespiller Johnny Flynn skal spille det afdøde musikikon David Bowie i den kommende biopic-film Stardust. Den engelske skuespiller er ikke et stort navn, men han har faktisk skabt en imponerende karriere for sig selv, ikke bare som tespianer, men også som musiker, sanger og sangskriver - hvilket gør ham perfekt til at spille multitalentet kunstner.

Han er forsanger for bandet Johnny Flynn og The Sussex Wit, og han spillede Dylan Witter i Netflix sitcom Lovesick.

At spille en ikonisk sanger som David Bowie kan potentielt være en livsændrende rolle for en skuespiller. Flynn ønskede faktisk ikke at komme i betragtning til rollen, fordi han mente, at det var "farligt territorium".

Flynn udtrykte sin ængstelse i et interview med Vanity Fair og sagde, at manuskriptet lød alt for ambitiøst.

Han sagde, "Der er biografiske film, som jeg virkelig elsker - men for det meste er de [dem], der kun er et øjeblik i tiden… Jeg var ikke så til Bohemian Rhapsody, Rocketman -typen af biografier for David, fordi han er så mange ting, at jeg ikke tror, at én person kunne bære alle de ting. Det kunne være nedladende for hans arv."

Han indvilligede til sidst i at påtage sig rollen, efter at manuskriptet blev omarbejdet til hovedsageligt at fokusere på en lille del af Bowies liv i 1971, da han turnerede i Amerika for første gang.

David Bowie
David Bowie

Flynn sagde, at han lavede en masse research om Bowie i denne periode i sit liv som en del af forberedelsen til at spille ham. Han er også tabt omkring 35 pund for at kopiere Bowies slanke stel.

Flynn fokuserede dog mest på sangskrivningsaspekterne ved at spille David Bowie i sin research. Filmen fokuserer på en mørk tid kreativt for musikeren, hvor han ikke var så sikker i sin sangskrivning og sin kunstneriske evne.

I et interview med Yahoo sagde Flynn, at dette er en film om Bowie, "før han fik sin mojo i gang." Han sagde, at Bowie vigede tilbage fra at spille musikken fra hans album The Man Who Sold The World, men i stedet coverede sange fra andre bands.

"Så jeg tænkte, at det ville være sjovt og en god del af min research at skrive en sang, som om jeg var David, der forsøgte at rive Lou Reed af," forklarede skuespilleren. "Heldigvis sagde jeg ikke til mig selv, at det skulle være lige så godt som en førsteklasses David Bowie-sang. Det var en del af plottet på det tidspunkt, at han spiller sange, der lyder lidt som rip-offs."

Den nylige trailer til Stardust afslører Flynns forvandling til en Bowie, der er nervøs og usikker på sig selv. Det er en ikke David Bowie, mange er vant til, i en biopic, der faktisk handler om en bestemt turné i sangerens liv.

Stardust er indstillet til en udgivelse den 25. november i biografer og på streamingtjenester.

Anbefalede: