James Gunn siger, at denne ikoniske karakter i 'Borat 2' er hans helt

Indholdsfortegnelse:

James Gunn siger, at denne ikoniske karakter i 'Borat 2' er hans helt
James Gunn siger, at denne ikoniske karakter i 'Borat 2' er hans helt
Anonim

Baron Cohen spiller Borat Sagdiyev, en ekstremt politisk ukorrekt Kasakhstan-reporter, der laver kaos i USA og afslører landets uligheder og modsætninger i processen.

James Gunn elskede Tutars babysitter i 'Borat Subsequent Moviefilm'

I dyb indånding Borat Efterfølgende filmfilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kasakhstan får Borat selskab af sin teenagedatter Tutar på et nyt amerikansk eventyr. Den bulgarske skuespillerinde Maria Bakalova spiller karakteren til perfektion i filmen, der havde premiere på Amazon Prime Video den 23. oktober.

I at forfølge sin egen amerikanske drøm om at gifte sig med en rig politiker som Melania Trump, vil Tutar konfrontere flere amerikanske kvinder på sin rejse. Hvis Borat 2 er en sjov, feministisk film, er det også takket være Tutars babysitter, Jeanise Jones. James Gunn beskrev Jones som "hans helt" i et tweet, der blev sendt den 24. oktober.

“Elsket Borat. Lo så hårdt og blev chokerende rørt. @SachaBaronCohen og Maria Bakalova var frygtløse og fantastiske. Og Jeanise Jones er min helt! skrev The Guardians of the Galaxy.

Jeanise Jones er den ubesungne helt i 'Borat Subsequent Moviefilm'

Jones bliver hyret til at passe Tutar, mens Borat er ude for at få penge til sin datters brystforstørrelsesoperation. Sidderen er tydeligvis i chok over Borats behandling af Tutar. Hun bliver forfærdet, da han instruerer hende i at give Tutar vand fra et dyrs skål og giver hende en kugle og kæde.

Kvinden forsøger også at åbne Tutars øjne for de løgne, hun er blevet fodret med af sin far om, hvad kvinder kan og ikke må. Hun forsøger derefter at tale Tutar fra at få brystimplantater i en af filmens mest overraskende bevægende scener.

"Du er smuk, og du er ung, og enhver mand burde kunne lide dig, som du er. Du burde ikke være nogen anden end dig selv," siger Jones til Tutar.

Denne peptalk får Tutar til at glemme operationen og enhver udsigt til ægteskab for at forfølge en karriere inden for journalistik.

Forestillingen leveret af Bakalova blev rost af mange skuespillere og komikere, såsom Amy Schumer, Seth Rogen og Seth Meyers, for blot at nævne nogle få. Forud for premieren cirkulerede det online, at karakteren Tutar ville blive spillet af Irina Nowak, men nogle fans bemærkede, at der ikke var nogen relevant information på internettet, der matchede dette navn. Imidlertid afslørede teksterne, at Tutar blev spillet af Bakalova, kendt for at have medvirket i nogle bulgarske film såvel som det italienske pøbelkrimi-drama Gomorra.

Borat Efterfølgende MovieFilm streames på Prime Video

Anbefalede: