Disse Jason Bateman-film aflyste næsten sin karriere, men på en eller anden måde blev han sindssygt vellykket

Indholdsfortegnelse:

Disse Jason Bateman-film aflyste næsten sin karriere, men på en eller anden måde blev han sindssygt vellykket
Disse Jason Bateman-film aflyste næsten sin karriere, men på en eller anden måde blev han sindssygt vellykket
Anonim

Skuespiller Jason Bateman startede sin karriere i de tidlige 80'ere på NBC-dramashowet Little House on the Prairie. Siden da har skuespilleren været bedst kendt for at spille Martin "Marty" Byrde i Netflix-krimi-dramashowet Ozark. Bateman medvirkede også i en del blockbusters som Juno, Office Christmas Party og Horrible Bosses og dens efterfølger - men skuespilleren har også været kendt for at arbejde på projekter, der ikke klarer sig så godt.

I dag kigger vi nærmere på de mindst succesrige film, skuespilleren medvirkede i. Bliv ved med at rulle for at se, hvilke af Jason Batemans projekter, der endte med at tjene under 50.000 USD i billetkontoret!

10-uddrag - Box Office: $10,8 millioner

Kicking the list off er komediefilmen Extract fra 2009, hvor Jason Bateman portrætterer Joel Reynolds. Udover Bateman har filmen også Mila Kunis, Kristen Wiig, J. K. Simmons, David Koechner og Ben Affleck i hovedrollerne. Extract har i øjeblikket en vurdering på 6,1 på IMDb, og det endte med at tjene 10,8 millioner dollars ved billetkontoret.

9 Teen Wolf Too - Box Office: $7,9 millioner

Lad os gå videre til fantasy-komedien Teen Wolf Too fra 1987. I den spiller Jason Bateman Todd Howard, og han spiller sammen med Kim Darby, John Astin, Paul Sand, James Hampton og Mark Holton. Teen Wolf Too har i øjeblikket en rating på 3,4 på IMDb, og den endte med at tjene $7,9 millioner i billetkontoret.

8 Bad Words - Box Office: $7.8 Million

Næste på listen er den sorte komedie Bad Words fra 2013, hvor Jason Bateman portrætterer Guy Trilby. Udover Bateman har filmen også Kathryn Hahn, Rohan Chand, Ben Falcone, Philip Baker Hall og Allison Janney i hovedrollerne.

Bad Words har i øjeblikket en vurdering på 6,6 på IMDb, og det endte med at indtjene 7,8 millioner dollars ved billetkontoret.

7 The Ex - Box Office: $5,2 millioner

Komedie The Ex fra 2006 er den næste på listen. I den spiller Jason Bateman Chip Sanders, og han spiller sammen med Zach Braff, Amanda Peet, Mia Farrow, Amy Poehler og Amy Adams. Ex'en har i øjeblikket en vurdering på 5,5 på IMDb, og den endte med at tjene 5,2 millioner dollars ved billetkontoret.

6 Love Stinks - Box Office: $2.9 Million

En anden film, der kom på listen, er den mørke skruekomedie Love Stinks fra 1999. I den portrætterer Jason Bateman Jesse Travis, og han spiller sammen med French Stewart, Bridgette Wilson, Tyra Banks, Steve Hytner og Bill Bellamy. Love Stinks har en vurdering på 5,7 på IMDb, og den endte med at tjene 2,9 millioner dollars ved billetkontoret.

5 Afbryd forbindelse - Box Office: $1,5 Million

Lad os gå videre til den psykologiske dramafilm Disconnect fra 2012, hvor Jason Bateman spiller Rich Boyd. Udover Bateman har filmen også Hope Davis, Frank Grillo, Michael Nyqvist, Paula Patton og Alexander Skarsgård i hovedrollerne. Selvom Disconnect har en vurdering på 7,5 på IMDb - endte det med at tjene 1,5 millioner dollars ved billetkontoret.

4 The Family Fang - Box Office: $585, 165

Næste på listen er komedie-dramafilmen The Family Fang fra 2015. I den spiller Jason Bateman Baxter Fang, og han spiller sammen med Nicole Kidman, Christopher Walken, Maryann Plunkett, Jason Butler Harner og Kathryn Hahn.

The Family Fang har i øjeblikket en bedømmelse på 6,0 på IMDb, og den endte med at tjene kun 585.165 USD ved billetkontoret.

3 Kampagnen - Box Office: $408, 709

Komedien The Promotion fra 2008 åbner de tre bedste af Jason Batemans mindst succesrige film. I den portrætterer skuespilleren lejrinstruktøren. Udover Bateman har filmen også Seann William Scott, John C. Reilly, Jenna Fischer, Lili Taylor og Fred Armisen i hovedrollerne. Kampagnen har i øjeblikket en vurdering på 5,6 på IMDb, og den endte med kun at tjene $408.709 i billetkontoret.

2 Breaking The Rules - Box Office: $52, 285

Den andenplads på dagens liste er dramafilmen Breaking the Rules fra 1992. I den spiller Jason Bateman Phil Stepler, og han spiller sammen med C. Thomas Howell, Jonathan Silverman, Annie Potts, Kent Bateman og Krista Tesreau. Breaking the Rules har i øjeblikket en vurdering på 5,5 på IMDb, og det endte med kun at tjene $52.285 ved billetkontoret.

1 The Longest Week - Box Office: $49, 490

Samling af listen som Jason Batemans mindst succesrige film er komedie-dramaet The Longest Week fra 2014. I den spiller skuespilleren Conrad Valmont, og han spiller sammen med Olivia Wilde, Billy Crudup, Jenny Slate og Tony Roberts. The Longest Week har i øjeblikket en vurdering på 5,4 på IMDb, og den endte med at indbringe kun $49.490 i billetkontoret.

Roger Ebert gav filmen én stjerne og sagde, at "ikke engang de dygtige skuespillere, som Glanz på en eller anden måde formåede at få fat i sit projekt, kan gøre meget med den kedelige historie og de dumme karakterer, som de har fået at spille," tilføjer, at "Bateman, der udmærker sig ved at spille fundament alt anstændige mennesker, der prøver og norm alt undlader at gøre grundlæggende uanstændige ting, er simpelthen fejlcastet som en ligeud idiot og kan ikke finde nogen indgang til at gøre hans karakter tilgængelig for seerne."

Anbefalede: