Adam Sandler spiller en NBA-spejder i den kommende LeBron James-producerede film

Indholdsfortegnelse:

Adam Sandler spiller en NBA-spejder i den kommende LeBron James-producerede film
Adam Sandler spiller en NBA-spejder i den kommende LeBron James-producerede film
Anonim

"Jeg er i Philadelphia lige nu, jeg er lige kommet ind i dette hus, jeg laver en film," sagde Sandler til Jimmy Kimmel under et videointerview på Jimmy Kimmel Live.

The Uncut Gems-stjernen vil portrættere en NBA-spejder i en kommende film finansieret af LeBron James' selskab, SpringHill Entertainment.

Adam Sandler skal spille NBA Scout i et kommende projekt

Skuespilleren forklarede, at parret basketballsko i en plexiglasæske bag ham er LeBron James', som skrev under på dem for ejeren af huset, hvor Sandler opholder sig under produktionen.

Sandler har også et længere skæg til filmen, som han ikke har afsløret titlen for.

"Jeg gør mig klar til at lave en basketballfilm, en scoutfilm, hvor jeg spiller en NBA-scout, og jeg opdager en spiller i Spanien, og jeg tager dem med til Amerika," sagde han til Kimmel.

Sandler sagde også, at LeBron James' firma havde det på vej og tilbød ham rollen.

Shaquille O'Neal medvirker i Sandlers film 'Hubie Halloween'

The 50 First Dates-skuespilleren har ofte arbejdet med NBA-stjerner. Den tidligere NBA-spiller Kevin Garnett havde en rolle på Uncut Gems, der foregår i 2012, da Garnett spillede med Boston Celtics. Desuden spiller NBA-legenden Shaquille O'Neal en karakter i Sandlers kommende film, gyserkomedie Hubie Halloween.

"To fantastiske fyre, som jeg bliver venner med nu," sagde Sandler om Garnett og O'Neal.

Han lovede også, at hans nye projekt vil spille "masser af NBA-fyre".

"Shaq får det største grin i hele filmen," sagde Sandler om O'Neals karakter.

Sammen med Sandler og O'Neal spiller filmen også hyppige Sandlers samarbejdspartner, Kevin James, samt Modern Family-skuespillerinden Julie Bowen, Steve Buscemi, Ray Liotta, Maya Rudolph og Stranger Things-skuespilleren Noah Schnapp, blandt andre. Skuespilleren Ben Stiller er også inkluderet i rollebesætningen i en ukendt rolle.

Denne gyserkomedie med Halloween-tema, instrueret af Steven Brill, har premiere på Netflix i næste uge, og er co-skrevet og co-produceret af Sandler. Hubie Halloween ser den amerikanske skuespiller spille hovedrollen. I lighed med de fleste Sandlers karakterer er Hubie DuBois en bizar, godmodig mand, der tager sig af sit samfund - Salem, Massachusetts - men i vid udstrækning hånet og misforstået af dem omkring ham. Da byen bliver teater for en række mystiske mord, vil Hubie træde frem og forsøge at redde dagen.

Hubie Halloween får premiere på Netflix den 7. oktober.

Anbefalede: