Ranking The Cast Of Dune (2020) af Net Worth

Indholdsfortegnelse:

Ranking The Cast Of Dune (2020) af Net Worth
Ranking The Cast Of Dune (2020) af Net Worth
Anonim

Med kun måneder tilbage, før den kommer i biografen lige i tide til julesæsonen, ankommer Dune som Hollywoods andet crack til at tilpasse den klassiske Frank Herbert-roman. Denne gang var Timothée Chalamet i hovedrollen tidligere besat af Kyle MacLachlan i 1984-tilpasningen.

Nu med et større budget og ubegrænsede specialeffekter er der høje forventninger fra publikum til denne film. Apropos budgettet, pr. ScreenRant kan denne film prale af et budget på $200 millioner, næsten fem gange budgettet for filmen fra 1984, og det tager ikke engang højde for hver skuespillers løn. Forbliver ved emnet: Hvem har den højeste nettoformue blandt de medvirkende?

Opdateret den 3. december 2021 af Michael Chaar: Dune var let en af årets største film med et cast, der er værd at tune ind på. Mens der er tonsvis af store navne knyttet til filmen, inklusive Josh Brolin, Oscar Isaac og Timothee Chalamet, varierer deres nettoværdi betydeligt. Timothee, der leder filmen, er nu imponerende 10 millioner dollars værd, mens hans medspiller Zendaya har en nettoformue på 15 millioner dollars. Når det kommer til at tage kagen, er det faktisk Stellan Skarsgard, der er mest værd, med en kæmpe nettoværdi på 50 millioner dollars. Heldigvis for Josh Brolin sætter hans 45 millioner dollars nettoformue ham ikke for langt bagud!

11 Rebecca Fergusons nettoværdi - $6 millioner

Det er næsten ironisk at tænke på, at Rebecca Ferguson - der spiller Chalamets mor i filmen - deler samme nettoværdi som sin søn på skærmen, men samtidig er det ikke svært at forstå, hvorfor det kan være tilfældet.

Begge har brugt de sidste par år på at være på den samme bane med at stige i graderne i Hollywood, og begge startede den bane på relativt samme tidspunkt. Da Call Me By Your Name kom i biograferne i 2017, blev Ferguson første gang introduceret til mainstream-publikummet to år tidligere med en breakout-rolle i Mission Impossible: Rogue Nation, og har siden da samlet en nettoværdi på $6 millioner.

10 Timothée Chalamet nettoværdi - $10 millioner

Vi sparker denne liste i gang med filmens stjerne, som ikke kun leder ensemblet som dens nøglefigur, men også leder (eller taber?) kapløbet med den laveste nettoværdi på listen. Nå, i det mindste har han det knyttet til en anden, men død sidst er stadig død sidst.

Chalamet har været på vej til at blive en af Hollywoods største førende mænd i dag, lige siden hans udbrud i hovedrollen sammen med Armie Hammer i Call Me By Your Name for tre år siden. Dune bør cementere sin status blandt Hollywood-eliten, alt imens det giver ham mulighed for at samle en nettoværdi på $10 millioner.

9 Hvor meget fik Timothée Chalamet bet alt for 'Dune'?

I betragtning af at han var filmens hovedrolle, er det ingen overraskelse, at Timothée fortsatte med at tjene en hel lønseddel! Mens han er på vej til at blive en af de største skuespillere i Hollywood, har han stadig nogle veje at gå, før han når status som Leonardo DiCaprio, George Clooney og Johnny Depp. Tja, på trods af sin alder tjener skuespilleren stadig de store penge, faktisk fik Timothée bet alt $2 millioner for sin optræden i Dune.

8 Oscar Isaacs nettoværdi - $10 millioner

Lad os springe til Oscar Isaac, som har været en førende mand i Hollywood lige siden sin egen breakout-rolle i Coen Brothers-billedet fra 2013, Inside Llewyn Davis, som gav Isaac hans første Golden Globe-nominering og var katalysatoren for ham samle en nettoværdi på $10 millioner.

Derfra sluttede han sig til Star Wars-efterfølgertrilogien som Poe Dameron, og han har været afsted til løbene lige siden. Nu slutter han sig til en tilpasning af en bog, der i vid udstrækning inspirerede Star Wars, som skitseret af Moon Gadget.

7 Jason Momoa nettoværdi - $14 millioner

Apropos at trykke på bremsen og aldrig se sig tilbage, så har Jason Momoa været på en absolut tåre gennem Tinseltown lige siden sin egen breakout-optræden i den første sæson af Game of Thrones.

Mellem at modtage monumentale muligheder som Aquaman i DC Extended Universe og at vinde jackpotten i det virkelige liv ved at gifte sig med Lisa Bonet, har Momoa gjort det godt for sig selv, siden han først dukkede op i showet. Dernæst skal vi se ham spille Duncan Idaho i Dune. Siden skuespillerens debut har han samlet en nettoværdi på 14 millioner dollars.

6 Charlotte Rampling nettoværdi - $15 millioner

I den nye Dune-trailer fik vi et hurtigt glimt af Charlotte Rampling i karakter som Gaius Helen Mohiam, men de fleste af os genkender måske skærmlegenden fra en række forskellige billeder.

Hendes seneste værker omfatter en Emmy-nomineret vending i Dexter eller hendes Oscar-nominerede vending om 45 år, men hun har optrådt lige siden 1963 med hundredvis af krediteringer til sit navn på tværs af scenen og skærmen. Hendes præstationer rækker meget længere end blot priser. Hun er utroligt fortjent til en nettoværdi på 15 millioner dollars, hvis ikke mere.

5 Zendaya nettoværdi - $15 millioner

I modsætning til andre tidligere Disney-barnestjerner har Zendaya formået at trives gennem hele sin karriere uden større kontroverser at tale om. Hvert skridt, hun har taget, siden hun forlod House of Mouse, har været den ene store sejr for hende efter den anden.

Apropos store sejre, hvor MCU-franchisen Spider-Man-stjernen nu kommer ud af en Emmy-sejr til Euphoria, der cementerede hende som den yngste vinder af bedste kvindelige kvinde nogensinde, ser Zendaya ud til at fortsætte sit momentum ved at spille hovedrollen i Dune som Timothée Chalamets kærlighedsinteresse. Zendaya har siden samlet en nettoværdi på $15 millioner.

4 Dave Bautista nettoværdi - $16 millioner

Dave Bautista har haft en usædvanlig vej til at blive en af Hollywoods største actionstjerner. Oprindeligt en professionel wrestler, den tidligere WWE-mester tog det store spring til Hollywood ved at blive den fremragende show-tyver som Drax the Destroyer i Guardians of the Galaxy og har ikke set sig tilbage siden. Han har hurtigt tjent en nettoværdi på 16 millioner dollars.

Efter at have optrådt i en række sci-fi-action-thrillere som Blade Runner 2049 og Hotel Artemis, fortsætter eks-grappleren nu med at tilføje Dune til sit stadigt voksende CV.

3 Javier Bardems nettoværdi - $20 millioner

Javier Bardem er en anden langvarig skuespiller, der nærmer sig legendestatus, og som er mere end fortjent til deres anerkendelser og høje nettoværdi. I hans tilfælde har den tredobbelte Oscar-nominerede (engangsvinder) en nettoværdi på $20 millioner.

Han lader det dog ikke gå til hovedet. Penelope Cruz' ægtefælle er fortsat ydmyg omkring hans superstjernestatus i både Amerika og Spanien. I stedet for bare at sidde på sine langrendspenge og kalde det en dag, dedikerer han sin fritid til miljøaktivisme.

2 Josh Brolins nettoværdi - $45 millioner

Josh Brolin er blevet noget af en workaholic i løbet af sin 36-årige skuespillerkarriere. Ikke alene har han trukket dobbelt pligt for henholdsvis Marvel og DC som Thanos og Cable, han har i øjeblikket seks projekter under udvikling, der skal frigives mellem 2020 og 2021. Ikke underligt, at han har en nettoformue på 45 millioner dollars.

Fyren er over alt, og nu føjer han Dune til sin stadigt voksende liste over projekter, der snart udkommer. Han skal spille Gurney Halleck.

1 Stellan Skarsgårds nettoværdi - $50 millioner

Dette kan komme som en kæmpe overraskelse for enhver, der genkender denne skuespiller mindre ved navn og mere som den videnskabsmand fra Thor og Avengers-filmene, men som en skuespiller med 52 års erfaring i spillet lige siden 1968, det giver god mening.

Selv om det ikke er det største navn i Amerika, er Stellan Skarsgård bestemt et kendt navn i sit hjemland Sverige. Golden Globe-vinderen er med succes krydset over på det amerikanske marked som en hyppig støttespiller i utallige Hollywood-produktioner. Hans indsats har hjulpet ham med at tjene den højeste nettoværdi i Dune-castet med en nettoværdi på $50 millioner.

Anbefalede: