Gossip Girl: 15 Times Blair Was Better Than Serena

Indholdsfortegnelse:

Gossip Girl: 15 Times Blair Was Better Than Serena
Gossip Girl: 15 Times Blair Was Better Than Serena
Anonim

Mange fans af Gossip Girl foretrækker Serena van der Woodsen frem for Blair Waldorf. Serena van der Woodsen spilles af Blake Lively og Blair Waldorf spilles af Leighton Meester. I det virkelige liv er begge disse skuespillerinder smukke, talentfulde og fantastiske. På tv-showet er det let at se, hvordan karakteren af Serena er i stand til at overskygge karakteren af Blair. Serena er ubekymret, lethjertet, afslappet og sjov. Blair er meget mere seriøs, efter bogen og kritisk over for sine omgivelser. Ingen af Blairs kvaliteter gør hende mindre værdifuld eller mindre fantastisk end Serena van der Woodsen.

Interessant nok stod Blairs og Serenas karakterer begge over for mange af de samme udfordringer, datede mange af de samme fyre og opretholdt et stenet venskab gennem hver sæson. Fortsæt med at læse for at forstå, hvorfor Blair Waldorf faktisk var meget bedre end Serena van der Woodsen i Gossip Girl-serien.

15 Da Blair vandt Prom Queen

blair
blair

Blair Waldorf er den, der vandt prom queen- titlen i løbet af sit sidste år på sin privatskole. Sabrina var også elev på skolen det år, men hun vandt ikke promdronning! Det siger meget, at Blair Waldorf var vinderen, selvom det var Chuck Bass' gør. (Han fyldte stemmesedlen!)

14 Da Blair var vært for The Kiss On The Lips Party

Kiss On The Lips Party
Kiss On The Lips Party

Blair Waldorf var vært for Kiss on the Lips-festen samt masser af andre store fester, gallaer, baller, maskerader og begivenheder. Det ser ud til, at ingen anden karakter i showet var i stand til at være vært for en så fantastisk sammenkomst som Blair Waldorf. Hun havde altid den bedste smag, når det kom til planlægning af arrangementer.

13 Da Blair fik Georgina sendt væk

blair og georgina
blair og georgina

Blair Waldorf er den, der fik den forfærdelige Georgina sendt til kirkelejr! Ingen anden kunne have nedkæmpet en så ond skurk som Georgina så hurtigt eller effektivt, som Blair Waldorf var i stand til. Dette er noget af det, der gør hende så meget sejere end Serena van der Woodsen.

12 Da Blair bar denne kjole

Blair Waldorf rød kjole
Blair Waldorf rød kjole

Da Blair bar denne smukke røde kjole, var det en total showstopper. Hun henvendte sig til Chuck Bass for første gang i lang tid, mens hun havde denne kjole på, og der er ingen måde, at han ikke forelskede sig i hende igen, så snart han så hende. Blair havde en masse flotte kjoler på, men denne var helt fantastisk.

11 Da Blair afklarede, at hun var en destination

Blair Waldorf
Blair Waldorf

Blair præciserede, at hun var en destination! Hendes nøjagtige citat var: "Jeg er ikke et stop undervejs, jeg er en destination." Piger over hele verden bør efterligne Blairs selvtillid. Blair er en af de mest selvsikre og selvsikre fiktive karakterer, der nogensinde har prydet vores fjernsyn.

10 Da Blair ikke løb væk til Paris og mødte sine problemer direkte

Blair Waldorf
Blair Waldorf

Blair følte, at hendes omdømme var fuldstændig skudt og ville løbe væk for at tage et semester på skolen i Paris, så hun ikke skulle beskæftige sig med sine problemer længere. Hendes mor gik endda med til at lade hende gøre det. I sidste øjeblik besluttede hun sig for ikke at stikke af, og i stedet valgte hun at blive og møde sine problemer direkte.

9 Da Blair præciserede, at strømpebukser IKKE er bukser

GossipGirl
GossipGirl

Blair er den, der præciserer, at tights teknisk set ikke betragtes som bukser. Hun var nødt til at forklare dette til en af sine underboer på hendes skolecampus, som mente, at det var helt acceptabelt at bære strømpebukser som bukser. Blair tøvede ikke med at bruge attitude, mens han forklarede denne moderegel.

8 Da Blair beskrev kærlighed versus frygt

Blair Waldorf
Blair Waldorf

Blairs nøjagtige citat var: "Du kan ikke få folk til at elske dig, men du kan få dem til at frygte dig." Hun var altid dygtig til at bruge sine ord til at tegne et større billede, især med et citat som dette. Kærlighed og frygt er to meget forskellige følelser, men Blair forstod det!

7 Da Blair forviste Juliet fra Upper East Side

juliet gossip girl
juliet gossip girl

Blair Waldorf er også den, der forviste Juliet! Hun var i stand til at slippe af med Juliet, og det var et øjebliks lettelse for næsten alle, fordi Juliet var en af de mest irriterende skurke i hele Gossip Girl-serien. Hele hendes eksistens var kun baseret på at forsøge at ødelægge Sabrinas liv.

6 Da Blair sagde: "I Don't Need A Boyfriend To Be Fulfilled."

Blair gossip girl
Blair gossip girl

Teenagepiger over alt kan også tage noter fra Blairs bog med kloge råd med dette citat. Blair sagde: "Jeg har ikke brug for en kæreste for at blive opfyldt." Hun brød sig altid om at være en stærk og selvstændig ung kvinde og følte aldrig, at hun havde brug for en mand til at fuldende hende.

5 Da Blair gav Emma kloge livsråd

Blair og Emma
Blair og Emma

Et af Blairs bedste øjeblikke nogensinde var, da hun gav Emma livsråd. Hun gik i stå med at passe en rebelsk ung teenager ved navn Emma, som insisterede på at gøre noget, som hun simpelthen ikke var klar til. Blair kom i vejen for det og sørgede for, at Emma tog smartere livsbeslutninger.

4 Da Blair tog sig af Serena, mens hun var beruset

Blair og Serena
Blair og Serena

Blair tog sig af Serena ved flere lejligheder, mens Serena var under indflydelse. Hvis Blair ikke havde været der for Serena ved alle de forskellige lejligheder, ville ingen andre have været der for at have Serenas tilbage eller sikre sig, at hun var okay. Blair var en ekstremt dedikeret ven for Serena i disse øjeblikke.

3 Da Blair sagde: "Vi kan ikke lade mændene fra vores fortid definere os."

blair
blair

Et andet fantastisk råd, der kom fra Blair Waldorfs mund var: "Vi kan ikke lade mændene fra vores fortid definere os." Blair var altid så seriøs omkring det faktum, at det at være en selvstændig ung kvinde var vigtigere end noget andet.

2 Da Blair fik sin brudekjole designet af Vera Wang

blair
blair

Blair Waldorf fik sin smukke brudekjole designet af ingen ringere end Vera Wang! Hvis det ikke gør, at deres vand er bedre end Serena van der Woodsen, så ved vi ikke, hvad der ellers gør! Vera Wang er en af de mest prestigefyldte designere gennem tiderne, og hun arbejdede direkte med karakteren Blair Waldorf!

1 Da Blair fik Chuck Bass til at sige "Jeg elsker dig"

Blair og chuck
Blair og chuck

Blair Waldorf er den eneste kvinde, der nogensinde har fået Chuck Bass til at sige ordene: "Jeg elsker dig."Han var i stand til endelig at bryde sammen og sige de ord til hende, hvilket var en ekstremt stor sag! Chuck Bass var altid så følelsesmæssigt lukket, kold og svær at læse. Men med Blair Waldorf var han i stand til at bryde sine vægge ned. og barrierer.

Anbefalede: