15 TV-karakter forlader langt værre end Alex Karevs On Grey's Anatomy

Indholdsfortegnelse:

15 TV-karakter forlader langt værre end Alex Karevs On Grey's Anatomy
15 TV-karakter forlader langt værre end Alex Karevs On Grey's Anatomy
Anonim

Da karakteren Alex Karev, spillet af Justin Chambers, blev afskrevet fra Grey's Anatom y, var fans i total oprør af skuffelse og vrede! Han blev afskrevet uden tilstrækkelig lukning. Tabet af Alex Karev er dog ikke det første store tv-karaktertab, som fans har måttet lide under. Store tv-serier som One Tree Hill, That '70s Show og The Office er blandt vores liste, når det kommer til shows, der mistede en hovedperson, som alle elskede!

Nogle gange er tv-shows i stand til at komme sig efter tabet af en hovedperson, men i mange tilfælde er tv-shows dømt til at mislykkes. Ofte forsøger programskabere at råde bod på tabet af en karakter ved at overkompensere og tilføje nye personer til rollelisten, men det er temmelig sjældent at se et tv-program vende tilbage uden problemer efter at have mistet en hovedperson!

15 Mischa Bartons udgang fra OC

Da Mischa Barton besluttede at forlade The OC, var det en skuffelse for fans af showet… over hele linjen. Hendes karakter var en af de mest interessante karakterer i programmet at følge, så da hendes karakter blev dræbt i en bilulykke, var det ikke så fantastisk at se.

14 Katherine Heigls udgang fra Grey's Anatomy

Katherine Heigls exit fra Grey's Anatomy er endnu et skuffende tab, der skal føjes til vores liste. Hun anmodede om at blive løst fra sin kontrakt 18 måneder for tidligt med hendes ræsonnement baseret på, at hun ville bruge mere tid med sin familie. Hun t alte for nylig imod at vende tilbage til showet i et interview i 2019.

13 Nina Dobrevs exit fra The Vampire Diaries

Det ville være akavet for næsten enhver at skulle på arbejde hver eneste dag med en ekskæreste! Derfor er de fleste mennesker fuldstændig forstående, når det kommer til Nina Dobrevs valg om at forlade The Vampire Diaries. Hun var ikke længere i et forhold med Ian Somerhalder og ville sandsynligvis ikke møde op på arbejde ved siden af ham hver eneste dag.

12 Steve Carells udgang fra kontoret

Da Steve Carell besluttede at forlade The Office, kørte showet i yderligere to sæsoner. De sidste to sæsoner er bestemt ikke så fantastiske som de første syv sæsoner, som Steve Carell var en del af. Han spillede Michael Scotts karakter, og ingen andre kunne sammenligne den munterhed, han bragte til showet.

11 Sean Beans udtræden af Game Of Thrones

Sean Bean er skuespilleren, der spillede rollen som Ned Stark på HBO's Game of Thrones. Hans karakter blev dræbt i den første sæson, og det var et chok for systemet for fans af showet. Ingen så det komme, fordi Ned Stark var så vigtig en karakter i showet. Ned Starks død forberedte Game of Thrones-fans på fremtidige dødsfald for andre hovedkarakterer.

10 Chad Michael Murrays udgang fra One Tree Hill

Chad Michael Murray besluttede at forlade One Tree Hill. Hilarie Burton, skuespillerinden, der spillede rollen som Peyton, forlod også One Tree Hill på samme tid som ham. Det var uheldigt at se disse to hovedpersoner forlade showet. One Tree Hill fortsatte med at køre uden Chad Michael Murray eller Hilarie Burton som en del af rollebesætningen.

9 The Late John Ritters udgang fra otte simple regler

Da John Ritter døde i 2003, fik Eight Simple Rules helt sikkert et hit. Han var faderfiguren i showet, og det var ham, der gjorde showet så godt! Efter at han døde, forsøgte de at fortsætte med at vise med David Spade tilføjet til rollelisten, men det kunne simpelthen ikke sammenlignes.

8 George Clooney forlader skadestuen

Da George Clooney besluttede at forlade showet ER, var det fordi hans filmkarriere var ved at tage fart. Han ønskede ikke længere at medvirke i en tv-serie, da han fik muligheder for at medvirke i store spillefilm rundt om hvert hjørne. Det var hans valg at forlade showet.

7 Topher Grace's exit fra det 70'er-show

Topher Grace besluttede at forlade That '70s Show for at forfølge andre skuespilmuligheder. Han følte, at hans tid med at starte på That '70s Show holdt ham tilbage fra meget bedre muligheder, og han forklarede det i forskellige interviews. Det 70'er-show uden Topher Grace var noget mærkeligt at se. Ashton Kutcher forlod også showet.

6 Zach Braffs udgang fra Scrubs

Da Zach Braff besluttede at forlade Scrubs, kunne showet simpelthen ikke komme sig uden ham. De filmede endnu en sæson uden ham, men den sæson kunne virkelig ikke sammenlignes med de sæsoner, som Zach Braff var berømt og sjovt en del af.

5 Jennifer Morrisons exit fra Once Upon A Time

Jennifer Morrison var stjernen i Once Upon a Time i seks utrolige sæsoner. Hun besluttede at forlade showet med planer om at vende tilbage til et afsnit i næste sæson. Der var i hvert fald intet ondt blod mellem Jennifer Morrison og showskaberne. At hun var villig til at vende tilbage til finaleafsnittet er et godt tegn!

4 Farrah Fawcett's Exit From Charlie's Angels

Farrah Fawcett besluttede at stoppe efter en sæson af Charlie's Angels på grund af kreative forskelle og det faktum, at hun ønskede at modtage flere penge. Selvom hun forlod programmet efter en sæson, betragtes hun stadig den dag i dag som den mest berømte originale Charlie's Angel, der nogensinde har levet.

3 Connie Brittons udgang fra Nashville

Connie Britton besluttede at forlade Nashville. Denne nyhed skuffede Nashville-fans, fordi hun var sådan en interessant karakter i showet at være opmærksom på. Hendes karakter, Rayna, blev dræbt, fordi Connie Britton vidste, at hun personligt ønskede at gå videre fra at være en del af showet.

2 Emmy Rossums udgang fra Shameless

Emmy Rossum spillede Fiona på Shameless. Hun besluttede at forlade showet efter ni skøre fantastiske sæsoner! I et super følelsesladet indlæg på sociale medier afslørede hun for sine fans, at hun ville forlade showet. Fans krydser fingre og håber på det bedste, at hun vender tilbage til den sidste sæson.

1 David Duchovnys exit fra X-Files

Der er ingen tvivl om det. David Duchovny er en fremragende skuespiller. David Duchovny satte showet X-Files på kortet. Da han besluttede at forlade showet, var det tydeligvis ikke godt for tv-programmets samlede succes. Selvom han forlod showet, optrådte han i sæson ni-finalen!

Anbefalede: