15 interessante detaljer om Pretty Little Liars Behind The Scenes

Indholdsfortegnelse:

15 interessante detaljer om Pretty Little Liars Behind The Scenes
15 interessante detaljer om Pretty Little Liars Behind The Scenes
Anonim

Der er en grund til, at et show som Pretty Little Liars var så vellykket og kørte i så mange sæsoner! Showet var inspireret af en række bøger skrevet af en talentfuld forfatter ved navn Sara Shepherd. Den første bog udkom i 2006, og tingene så ud til at tage fart derfra. Sara Shepard skrev 16 bøger og tre noveller, hvilket er utroligt for enhver forfatter at opnå. Hun skabte karaktererne Spencer Hastings, Aria Montgomery, Hannah Marin, Emily Fields og Alison DiLaurentis.

Når bøgerne var udgivet, og karaktererne blev bragt til live, tog det ikke lang tid, før showet blev skabt i 2010. Pretty Little Liars fokuserer på en gruppe piger, der kæmper for at bevare deres hemmeligheder og deres venskaber med hinanden, såvel som deres romantiske forhold, selvom de bliver udspioneret og chikaneret af en anonym bølle, der forsøger at tære på deres liv!

15 Ashley Benson kunne ikke lide, at hendes karakter blev ramt af en bil

Ifølge Fame 10 sagde Ashley Benson: "Jeg ville ønske, jeg aldrig blev kørt over, fordi jeg skulle være i gips i tre uger. Hver dag. Og sådan kunne jeg ikke komme ud af det, før vi var færdige, så det var virkelig irriterende at skulle gå rundt i kørestol, eller ligesom hoppe rundt på sættet. Det var ikke sjovt."

14 Pretty Little Liars er gået over i historien som en af de mest tweetede tv-serier

Når Twitter slår sig sammen for at tweete om et bestemt tv-program eller en bestemt film, betyder det, at dette særlige tv-program eller denne film klarer sig rigtig godt og spændende store mængder af mennesker! Pretty Little Liars er landet på listen over en af de mest tweetede tv-serier gennem tiderne, hvilket næppe er overraskende i betragtning af dens evne til drama.

13 Hovedrollen spillede teenagere i 20'erne

Lucy Hale og Ashley Benson var 21 år gamle i den første sæson, Shay Mitchell var 23, og Troian Bellisario var 25… alligevel spillede de alle gymnasieelever omkring 15 og 16 år. De så dog alle unge ud til at spille gymnasieelever, så ingen lagde mærke til det.

12 Shay Mitchell gik til audition for rollen som Spencer Hastings

Shay Mitchell fik rollen som Emily Fields i Pretty Little Liars, men inden hun fik den rolle, prøvede hun også rollen som Spencer Hastings! Det er ret interessant, at rollebesætningen kunne have set meget anderledes ud, da Shay Mitchell fik en hovedrolle frem for en anden.

11 Ashley Benson valgte åbningssangen "Secrets" af The Pierces

Ifølge Fame 10 sagde Ashley Benson: "Jeg er nødt til at tage lidt æren her, fordi det var mig, der bragte den sang til producenterne og fort alte dem, "I skal have denne som åbningstekstsang." …Det er bare så uhyggeligt og uhyggeligt, og det er perfekt til showet." Hun havde fuldstændig ret!

10 Sasha Pieterse hadede den ikoniske gule skjorte Allison Wore

Desværre hadede Sasha Pieterse den gule trøje, vi kender og genkender fra PLL. Hun sagde: "Jeg hader personligt den skjorte og har gjort det fra begyndelsen. Og fordi jeg blev begravet i den, og den blev snavset og blod på den i så mange scener, er der 13 kopier af den skjorte. Jeg vil gerne tage dem alle og brænde dem. Bare ødelægge det."

9 Bogstavet "A" er skjult i baggrunden af næsten hver eneste scene

For fans af Pretty Little Liars, der elsker at være opmærksom på detaljer, er det sjovt at spille en omgang med at lægge mærke til, hvor mange A'er, der er gemt i baggrunden af hver scene! Scenografer og showskabere arbejdede sammen for at sikre, at der var bogstaver A gemt i baggrunden af næsten hver eneste scene i showet.

8 Pretty Little Liars og Gilmore-piger blev filmet på samme sæt

Pretty Little Liars og Gilmore Girls kunne ikke være længere fra hinanden, når det kommer til forskelle i stil eller tone. Pretty Little Liars er sådan en mørk og dyster tv-serie, mens Gilmore Girls er så meget mere lethjertet og fjollet! Ikke desto mindre blev udsendelserne filmet på samme sæt.

7 Tammin Sursok skjulte sin graviditet under sæson 4 af showet

Tammin Sursok var faktisk gravid, mens han filmede sæson 4 af programmet. Ingen var i stand til at bemærke hendes graviditet, fordi instruktørerne af showet gjorde alt, hvad der stod i deres magt for at skjule hendes graviditet. Vinklerne, de filmede med, sammen med det tøj, de havde på hende, skjulte alt.

6 Lucy Hale er ikke tæt på resten af pigerne

Lucy Hale ser bare ikke ud til at være tæt på de andre piger i showet. Mens resten af castet poster selfies med hinanden og kommenterer på hinandens sociale mediesider, er Lucy konstant blevet udeladt. Da Lucy Hale udgav sit musikalbum, lykønskede ingen af PLLs medvirkende offentligt hende.

5 Shay Mitchell indrømmede, at Ashley Benson var en spøgefugl på sættet

Ifølge Shay Mitchell var Ashley Benson en spøgefugl! Shay sagde: "Ashley lader som om hun bliver brændt af krøllejernet af en af vores frisører hele tiden, og så flipper de faktisk ud. Eller hun vil kaste et lille raserianfald som en joke. Praktikanterne er altid som 'OMG'"

4 Ashley Tisdale var næsten med i PLL

Ashley Tisdale var næsten en del af PLL, og det ville have været fantastisk! På det tidspunkt, hvor showet startede, var hun stadig super populær fra at spille hovedrollen i High School Musical-filmserien. Vi spekulerer på, hvilken rolle Ashley Tisdale ville have fået, hvis hun var gået videre med Pretty Little Liars ?

3 Sættet af PLL var altid super køligt

Troian Bellisario sagde: "Lad mig præsentere dig for min bedste ven, min frakke. Sæt er dybest set som kødfrysere, fordi besætningen bliver varm, når de arbejder under de varme lys. Hvis de er kolde, må de have en frakke på. Men for mig? Jeg har norm alt en meget lille kjole eller nederdel på. Så ind imellem optagelserne bor jeg stort set i en sovepose."

2 De medvirkende udførte deres egne stunts

Så skørt det end kan lyde, udførte castet i Pretty Little Liars alle sine egne stunts! Det er rigtigt… Det betyder, at de ikke havde stuntdoubler, der udførte nogle af de mest skræmmende træk og stunts på deres vegne. Alle pigerne på PLL er i fysisk form, så stuntene var nok ikke så svære for dem.

1 Sasha Pieterse kunne ikke lide at blive begravet levende

Sasha Pieterse sagde i et interview: "Dette er en egoistisk ting, bare fordi jeg ikke kunne lide at filme det, men det var fedt. Jeg ville ønske, jeg aldrig blev begravet levende. Jeg mener, som den faktiske proces, mig fysisk under jorden. Det var virkelig fedt, men jeg havde snavs på steder, hvor jeg aldrig ville have snavs på steder."

Anbefalede: