The Cast Of 'Outer Banks': Er skuespillerne virkelig teenagere?

Indholdsfortegnelse:

The Cast Of 'Outer Banks': Er skuespillerne virkelig teenagere?
The Cast Of 'Outer Banks': Er skuespillerne virkelig teenagere?
Anonim

I foråret 2020 havde Netflix teen-dramaet Outer Banks premiere, og seere over hele kloden blev hurtigt fanget af al handlingen, eventyr, mystik og drama, som hver episode indeholdt. Skuespillere som Chase Stokes, Madelyn Cline, Madison Bailey og Co. blev hurtigt de nyeste it-stjerner, og fans kunne ikke vente på, at sæson to af serien havde premiere.

I juli havde anden sæson af Outer Banks endelig premiere på Netflix, og endnu en gang kunne seerne ikke få nok af skænderiet, der sker i en kystby langs Outer Banks of North Carolina. Mens størstedelen af hovedpersonerne i showet er teenagere - var vi ikke så sikre på de skuespillere, der spiller dem. Selvfølgelig ser de fleste af skuespillerne unge nok ud til, at de helt sikkert kunne passere for teenagere, men mange af dem er en del ældre. Så hvis du undrer dig over, hvilken Outer Banks-teenager der faktisk er en teenager i det virkelige liv - fortsæt med at rulle for at finde ud af det!

8 Madelyn Cline, der spiller Sarah Cameron, er 23

Sparker listen af er Madelyn Cline, som spiller Sarah Cameron i Netflix teen-dramaet. Madelyn blev født den 21. december 1997 i Charleston, South Carolina – og hun er i øjeblikket 23 år gammel. Udover Outer Banks har skuespillerinden også optrådt i shows som Day by Day, Maid to Order, Vice Principals, Stranger Things og The Originals - såvel som film som What Breaks the Ice, The Giant og Boy Erased.

7 Chase Stokes, der spiller John B Routledge, er 28

Næste på listen er Chase Stokes, som spiller John B Routledge på Outer Banks. Chase blev født den 16. september 1992 i Annapolis, Maryland, og han er i øjeblikket 28 år gammel. Udover teen-dramaet har Chase optrådt i shows som P altrocast med Darren P altrowitz, Tell Me Your Secrets, The First, Daytime Divas og Stranger Things. Chase spiller måske en teenager, men i det virkelige liv er han det ældste medvirkende i programmet, der spiller en teenager.

6 Madison Bailey, der spiller Kiara "Kie" Carrera, er 22

Lad os gå videre til Madison Bailey, der spiller Kiara "Kie" Carrera på Netflix-hittet. Madison blev født den 29. januar 1999 i Kernersville, North Carolina, og hun er i øjeblikket 22 år gammel.

Bortset fra Outer Banks blev Madison castet i shows som American Horror Stories, Council of Dads, Creepshow, Black Lightning og Two Roads - samt film som Supercool, Discarded Things og Impractical Jokers: The Movie.

5 Rudy Pankow, der spiller JJ Maybank, er 22

Rudy Pankow, der spiller JJ Maybank, er den næste på listen. Outer Banks-skuespilleren blev født den 12. august 1998 i Alaska, USA, og han er i øjeblikket 22 år gammel – selvom han snart fylder 23. Udover Netflix-showet optrådte Rudy også i shows som Acting for a Cause, Solve, The Politician og Sunny Family Cult.

4 Jonathan Daviss, der spiller Pope Heyward, er 22

Næste på listen er Jonathan Daviss, der spiller Pope Heyward på Outer Banks. Skuespilleren blev født den 28. februar 1999 i Conroe, Texas, og han er i øjeblikket 22 år gammel.

Udover Netflix teen-dramaet kan skuespilleren også ses i film som Shattered Memories og Deliverance Creek. I øjeblikket er Jonathan Daviss sat til at spille hovedrollen i det kommende tv-show Baselines. Sammen med Madison Bailey og Rudy Pankow er Jonathan Daviss det tredje rollebesætningsmedlem, som i øjeblikket er 22 år gammel.

3 Austin North, der spiller Topper Thornton, er 25

Lad os gå videre til Austin North, der spiller Topper Thornton i Netflix-showet. Austin blev født den 30. juli 1996 i Cincinnati, Ohio, og han er i øjeblikket 25 år gammel. Udover Outer Banks er skuespilleren også kendt for at optræde i shows som All Night, I Didn't Do It, Jessie, See Dad Run og A. N. T. Gård. Ligesom alle skuespillere på dagens liste indtil videre - Austin er heller ikke en teenager længere.

2 Julia Antonelli, der spiller Wheezie Cameron, er 18

Julia Antonelli, der spiller Wheezie Cameron i programmet, er den næste på listen. Julia blev født den 15. april 2003 i Virginia, USA, og hun er i øjeblikket 18 år gammel. Ja, indtil videre er Julia den eneste faktiske teenager på dagens liste. Udover Outer Banks har Julia også optrådt i shows som Billions, WITS Academy og Every Witch Way samt film som Alex & Me, Trouble og Right Hand Guy.

1 Drew Starkey, der spiller Rafe Cameron, er 27

Og endelig slutter listen af Drew Starkey, der spiller Rafe Cameron i teenagerdramaet. Drew blev født den 4. november 1993 i Hickory, North Carolina, og han er i øjeblikket 27 år gammel. Efter Chase Stokes er Drew Starkey det næstældste rollebesætningsmedlem, der spiller en teenager i showet. Udover Outer Banks er skuespilleren også kendt for at optræde i shows som Acting for a Cause, Dolly Parton's Heartstrings, Scream: The TV Series, Queen Sugar og Bobcat Goldthwaits Misfits & Monsters - samt film som Embattled, The Devil All The Time, Just Mercy og The Hate U Give. Med dette forbliver Julia Antonelli det eneste rollebesætningsmedlem, der spiller en teenager og faktisk er en teenager.

Anbefalede: