Skuespillere, der har forfalsket flest accenter på film

Indholdsfortegnelse:

Skuespillere, der har forfalsket flest accenter på film
Skuespillere, der har forfalsket flest accenter på film
Anonim

De bedste skuespillere er dem, der kan fortabe sig i en karakter og få dem til at virke fuldstændig troværdige - også selvom karakteren formodes at have en anden nationalitet end skuespilleren. Mange skuespillere er nødt til at falske accenter for at skildre deres karakterer på den rigtige måde, og accenterne kan være så utroligt præcise, at det er svært at tro, at de ikke er ægte. Hvis du aldrig har hørt skuespilleren tale uden for skærmen, ville du ikke vide, at de lyder anderledes i det virkelige liv, end de gør i filmene.

Nogle skuespillere er i stand til at frembringe flere accenter, så det forvirrer altid fans med hensyn til, hvordan deres rigtige stemmer lyder. Fra Leonardo DiCaprio og Idris Elba til Meryl Streep og Margot Robbie, her er 10 skuespillere, der har forfalsket flest accenter på film.

10 Meryl Streep

Meryl Streep er kendt som "sin generations bedste skuespillerinde" og har haft næsten hundrede skuespillerroller, siden hun startede i 80'erne. Mange af de roller, hun har spillet, krævede en accent, og hun har været i stand til at udføre hver enkelt perfekt. I et interview med Entertainment Tonight sagde hun: "Jeg troede, at hvis jeg lærte at tale polsk, så ville diftongerne og lydene af det sprog være i min mund." Hun er i stand til at lave polske, tyske og australske accenter. Vi ved alle, at hun er amerikansk, men når du hører hendes accenter, fortaber du dig selv i de karakterer, hun spiller.

9 Leonardo DiCaprio

Siden hans Titanic-dage har Leonardo DiCaprio været i adskillige succesfilm, inklusive dem, hvor han var nødt til at forfalske en accent. Han har dog været i stand til at gøre hver enkelt troværdig. Ifølge New York Film Academy, "Ikke en, der viger tilbage fra at adoptere accenter i film, har Los Angeles indfødte adopteret accenter fra hele USA gennem adskillige epoker for sine film, fra en Brooklyn indfødt i The Wolf of Wall Street eller en irsk-katolik fra midten af det 19. århundrede i Gangs of New York. Det, der virkelig imponerede et stort flertal af publikum, var imidlertid DiCaprios fejlfri accent i Blood Diamond, hvor han portrætterede en mand fra Rhodesia eller nutidens Zimbabwe."

8 Margot Robbie

Sammen med sin medstjerne, Leonardo DiCaprio, forfalskede Margot Robbie også en accent i The Wolf of Wall Street og Once Upon a Time in Hollywood. “Margot Robbie er født i Dalby, Queensland, Australien, og har hermed en åbenlys australsk accent. I The Wolf of Wall Street, hvor hun spiller den fantastiske Naomi, som var hendes gennembrudsrolle, brugte hun ikke kun en imponerende amerikansk accent, men også en overfladisk Brooklyn-kvinde fra Bay Ridge,” ifølge Taste of Cinema. I næsten alle film, hun har været i, har hun været i stand til at få publikum til at tro, at hun er amerikansk.

7 Idris Elba

Idris Elba har været i stand til at narre mange mennesker til at tro, at han er amerikansk. De fleste af hans film har han en amerikansk accent, og hvis du aldrig har hørt hans rigtige stemme, ville du aldrig have vidst, at han er britisk. Ifølge New York Film Academy har "Den London-fødte skuespiller, som i det virkelige liv har en karakteristisk Hackney-accent, imponeret kritikere og publikum med to særlige accenter, der er værd at nævne; for det første, da han spillede narkokonge Stringer Bell fra B altimore i The Wire, og for det andet som Nelson Mandela i Mandela: Long Walk to Freedom."

6 Cate Blanchett

Cate Blanchett er fra Australien, men hun har et talent for at spille karakterer fra hele verden. Hendes australske accent forsvinder fuldstændig, når hun er på kamera. Blanchetts mange mindeværdige karakteraccenter spænder fra 1500-tallets britiske til Brooklyn-amerikanske, sydamerikanske, irske, franske, tyske, ukrainske og endda alviske - men fra hendes lange liste af imponerende vokalpræstationer, hendes bemærkelsesværdige efterligning af Katherine Hepburn i The Aviator fortjener en hæderlig omtale,” ifølge New York Film Academy. Hun vandt endda en Oscar for bedste kvindelige birolle for The Aviator på grund af hendes utrolige stemmetalenter.

5 Hugh Laurie

Fans kender Hugh Laurie som den amerikanske læge i tv-programmet House, men hans stemme er helt anderledes end den, han har i programmet. "Hvis du var chokeret over, at Hugh Laurie faktisk er en Oxford-født englænder, kan du slutte dig til de anslåede 81 millioner seere af House, der så ham spille en begavet, uretfærdig amerikansk læge i otte sæsoner og var ikke desto klogere," ifølge New York Film Academy. Hughs amerikanske accent er så troværdig, at en af Houses executive producers ikke engang vidste, at han var britisk i starten.

4 Isla Fisher

Isla Fisher er ikke amerikansk som sin karakter i hendes mest berømte film, Confessions of a Shopaholic. Selvom hendes stemme lyder som om hun er amerikansk på kameraet, er hun faktisk fra Australien. "Isla, som er baseret i LA med sin familie, blev født i Mellemøsten og flyttede til Australien, da hun var seks år gammel," ifølge Yahoo. Hendes australske accent er blevet en smule rodet nu, men du kan stadig høre det, når hun taler under et interview.

3 Tom Holland

Tom Holland er blevet en kæmpe stjerne de seneste par år og har medvirket i populære film som Spider-Man: Far From Home, Onward og Spies in Disguise. Han forfalsker en amerikansk accent i hver film, han er med i, så de fleste ved ikke engang, at han er britisk. Ifølge Looper, "Hans ultra-overbevisende amerikanske accent er ikke ægte, og Hollands naturlige dialekt er faktisk britisk. Det er sandt: Holland har afsløret, at han under mange møder med fans er blevet mødt med et tot alt chok over lyden af sin originale accent. Hvad der kan være endnu mere overraskende for fans er, at Holland gennem årene støt og roligt har udviklet en solid udtaleportefølje og allerede har mestret flere forskellige dialekter på skærmen."

2 Chiwetel Ejiofor

Chiwetel Ejiofor er en anden skuespiller, der altid har en amerikansk accent på skærmen. Stort set alle karakterer, han har spillet, har været amerikanske, men han er oprindeligt fra London, så han er nødt til at fake den, hver gang han er med i en film. Under et interview med Esquire sagde Chiwetel, at det at tage en amerikansk accent på er som "at handle gennem jam - efter et stykke tid finder du vej igennem." Hans amerikanske accent i 12 Years a Slave var så imponerende, at det gav ham nomineringer til en Golden Globe og en Oscar.

1 Daniel Kaluuya

Da Daniel Kaluuya spillede sin breakout-rolle i Get Out, troede fans virkelig, at han var amerikansk, og de anede ikke, at han faktisk var britisk. Hans amerikanske accent lyder så naturligt, at folk altid tror, han er amerikansk, når de taler med ham. Han fort alte W Magazine, "Ja, folk er mærkelige. De er ligesom, 'Åh, du er britisk, mand?" Og jeg er sådan: "Ja, det er jeg, makker. Det er svært, fordi jeg bare forbliver i accenten. Hvis jeg ikke har en familie eller min pige i nærheden, bliver jeg bare i den amerikanske accent."

Anbefalede: