Paris Hiltons nye Netflix-show, hvad er det, og hvordan har fans det om det?

Indholdsfortegnelse:

Paris Hiltons nye Netflix-show, hvad er det, og hvordan har fans det om det?
Paris Hiltons nye Netflix-show, hvad er det, og hvordan har fans det om det?
Anonim

Når du tænker på Paris Hilton, involverer det første ord – eller få ord – som du tænker på, måske ikke madlavning eller bagning. Hilton Hotels-arvingen har skabt sig et navn i sociale kredse og underholdningsområdet, men hun er endnu ikke blevet betragtet som en fast bestanddel i madlavningsområdet.

Så da fans hørte, at Hilton fik sit eget madlavningsprogram på Netflix, blev de først lidt forvirrede. Nogle af stykkerne er dog begyndt at falde sammen, og det lyder som et show, der let kunne blive din guilty (eller ikke så) fornøjelse!

Hilton, der voksede op i offentligheden, blev mærket mange ting fra en ung alder. Nu ser det ud til, at hun virkelig tager sagen i egen hånd; holde sig på sporet for at navigere sin egen vej og omfavne kvinden, hun vokser ind i.

Hendes nye Netflix-serie, Cooking With Paris, er blot endnu et skridt på den rejse. Så her er, hvad vi ved om showet indtil videre, og hvad fans siger om det!

9 Det er et madlavningsprogram i modsætning til dem, du er vant til

Cooking With Paris er på vej til at blive et mere tilbagelænet madlavningsshow, end du sandsynligvis er vant til. Hilton er ikke kok, men hun vil gerne vokse i køkkenet, så hun inviterer venner på madlavningseventyr. I en Variety-eksklusiv blev der afsløret flere detaljer om den kommende serie.

I en seks-episoders premiere, der finder sted den 4. august, vil Paris Hilton invitere venner ind i sit køkken, mens de sammen prøver nye opskrifter og navigerer i rummet på nye måder! Mens Hilton lærer at lave mad, vil hun dele historier og oplevelser med sine gæster og selvfølgelig finde måltider, som hendes familie kan nyde sammen i de kommende år!

8 Den er baseret på hendes YouTube-video med samme navn

Serien har samme navn som en YouTube-video, som Paris Hilton udsendte i januar 0f 2020. I sin video på sin YouTube-kanal med titlen, Cooking With Paris, viste hun seerne et kig på hende i køkkenet, hvor hun lavede mad til hende. berygtede sliving lasagne . Videoen blev nydt af fans, og med over 5 millioner visninger er det let at antage, at serien på Netflix bliver et absolut hit.

7 Paris er så begejstret

Selvfølgelig deler Paris sin begejstring med fans til debuten af Cooking With Paris. I en teaser på Netflix' officielle side for serien kan man høre Hilton bruge hendes berygtede "det er hot"-tagline.

Ud over opskriftsideer og sjove samtaler med venner kan fans også se frem til den humoristiske side af Hilton, mens hun atter pryder deres tv-apparater.

6 Denne fan tog den tilbage til den YouTube-video

Ved at bruge en-g.webp

5 Denne-g.webp" />

Dette måtte være en af vores yndlingsreaktioner på nyhederne. Ved at bruge en tilbagevendende-g.webp

4 Denne bruger siger, at det er på tide

Denne fan har ventet på det næste afsnit af Cooking With Paris i et stykke tid nu. Fans, der så den originale video og nød turen, håbede altid på flere glimt af Hiltons eventyr inden for madlavning. Denne serie virker som den perfekte måde at vise det frem for sine eksisterende følgere og også tilføje nye.

3 Den store titeldebat

Tilbage til det slagord, vi nævnte tidligere, spekulerer nogle fans på, hvad Paris Hilton tænkte med titlen på sin serie. Som et nik til hendes originale video giver serie titlen selvfølgelig mening, men der er endnu et par ord, der flyder gennem hovedet på Hiltons fans.

Denne fan mener, at hendes berygtede ' That's Hot ' ville have været en fantastisk titel til et madlavningsshow, og mange er enige. Der var en række tweets, der t alte til denne idé!

2 This Mean Girls Reference Is Everything

Mean Girls er sådan et klassisk stykke underholdning nu, og det er altid sjovt at se, hvor fans inkorporerer citater, GIF'er og stillbilleder fra filmen. Til denne blev en ofte citeret linje brugt, da en fan taggede sine venner for at få dem begejstrede for den kommende Netflix-serie.

1 Denne fan handler om at omfavne serien

I et tweet, der legemliggjorde en virkelig sød følelse, slog denne bruger virkelig hovedet på sømmet. Nej, Paris Hilton er ikke en verdenskendt kok, hun er ikke engang en kok i en grundlæggende betydning af ordet, men hun prøver.

Hilton er på vej ind i køkkenet, hun laver mad med ingredienser, der er gode til dig, og hun skaber minder undervejs. I stedet for at fokusere på perfektion fokuserede Paris Hilton på rejsen, ikke bekymret for præsentationen, men opmærksom på oplevelsen.

Vi må sige, vi er helt enige i denne fans tankeproces. Det vil være et dejligt nik til Hilton, hvis hun får folk derhjemme til at grine og prøve disse opskrifter i deres køkkener med deres egne venner og familie også.

Anbefalede: