Aaron Pauls største roller (udover 'Breaking Bad')

Indholdsfortegnelse:

Aaron Pauls største roller (udover 'Breaking Bad')
Aaron Pauls største roller (udover 'Breaking Bad')
Anonim

Skuespiller Aaron Paul blev berømt i 2008 for sin skildring af Jesse Pinkman i AMC-krimi-thriller-serien Breaking Bad. I 2013 efter fem succesrige sæsoner sluttede showet, og Aaron måtte sige farvel til Jesse Pinkman - i hvert fald for et stykke tid.

I dag tager vi et kig på Aarons mest mindeværdige roller udover den i Breaking Bad. Fra at optræde i andre berømte shows som Westworld og Truth Be Told til at spille hovedrollen sammen med berømte Hollywood-navne i film som Exodus: Gods And Kings og Central Intelligence - fortsæt med at rulle efter nogle af Aaron Pauls mest mindeværdige karakterer!

10 Caleb Nichols i 'Westworld'

Vi sparker listen i gang med Aaron Paul som Caleb Nichols i sæson tre af det sci-fi-vestlige og dystopiske show Westworld. Sæsonen havde premiere i 2020, og udover Aaron spillede den også Evan Rachel Wood, Thandiwe Newton, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Ed Harris Luke Hemsworth Simon Quarterman Vincent Cassel Angela Sarafyan Tao Okamoto. Westworld havde premiere i 2016 og sidste år blev den fornyet for en fjerde sæson. I øjeblikket har serien en vurdering på 8,6 på IMDb.

9 Charlie Hannah i 'Smashed'

Næste på listen er Aaron Paul som Charlie Hannah i dramafilmen Smashed fra 2012. Udover Aaron har filmen også Mary Elizabeth Winstead, Nick Offerman, Megan Mullally, Kyle Gallner, Mary Kay Place og Octavia Spencer i hovedrollerne. Smashed - som fortæller historien om et ægtepar, der beslutter sig for at stoppe med at drikke alkohol - har i øjeblikket en vurdering på 6,8 på IMDb.

8 Joshua i 'Exodus: Gods And Kings'

Lad os gå videre til Aaron Paul som Joshua i Exodus: Gods and Kings. Udover Aaron har filmen også Christian Bale, Joel Edgerton, John Turturro, Ben Mendelsohn, Sigourney Weaver og Ben Kingsley i hovedrollerne.

Exodus: Gods and Kings fortæller historien om Moses, der rejser sig mod den egyptiske farao Ramses II, og den har i øjeblikket en vurdering på 6,0 på IMDb.

7 Eddie Lane In 'The Path'

Dramashowet The Path, hvor Aaron Paul portrætterer Eddie Lane, er næste på vores liste. Udover Aaron har serien - som fortæller historien om en mand, der tilslutter sig en fiktiv religion kendt som Meyerism - også Michelle Monaghan, Emma Greenwell, Rockmond Dunbar, Kyle Allen, Amy Forsyth, Sarah Jones og Hugh Dancy. I øjeblikket har The Path en vurdering på 7,3 på IMDb. Serien havde tre sæsoner og kørte fra 2016 til 2018.

6 Phil Stanton i 'Central Intelligence'

Næste på listen er Aaron Paul som Phil Stanton i action-komedien Central Intelligence fra 2016. Udover Aaron har filmen også Kevin Hart, Dwayne Johnson, Amy Ryan, Danielle Nicolet, Timothy John Smith, Megan Park, Melissa McCarthy og Jason Bateman i hovedrollerne. Central Intelligence - som fortæller historien om to gamle gymnasiekammerater på en mission for CIA - har i øjeblikket en vurdering på 6,3 på IMDb.

5 Warren Cave i 'Truth Be Told'

Lad os gå videre til Aaron Paul som Warren Cave i dramashowet Truth Be Told. Udover Aaron har showet også Octavia Spencer, Lizzy Caplan, Elizabeth Perkins, Michael Beach, Mekhi Phifer, Tracie Thoms, Haneefah Wood og Ron Cephas Jones i hovedrollerne. Truth Be Told fortæller historien om en true-crime podcaster, der forsøger at opklare et mystisk dødsfald - og den har i øjeblikket en 7,1 rating på IMDb. Til sommer har seriens anden sæson premiere.

4 Tobey Marshall i 'Need For Speed'

Actionthrilleren Need for Speed fra 2014, hvor Aaron Paul portrætterer Tobey Marshall, er den næste på vores liste.

Udover Aaron har filmen - som fortæller historien om gaderaceren Tobey Marshall, der kører cross-country - også Dominic Cooper, Scott Mescudi, Imogen Poots, Ramón Rodríguez, Rami Malek og Michael Keaton med. I øjeblikket har Need for Speed en bedømmelse på 6,4 på IMDb.

3 Adam Niskar i 'Adam'

Næste på listen er Aaron Paul som Adam Niskar i dramafilmen Adam fra 2020. Udover Aaron har filmen også Jeff Daniels, Tom Berenger, Lena Olin, Tom Sizemore, Shannon Lucio og Michael Weston i hovedrollerne. Adam - som fortæller historien om en sælger, der bliver quadriplegisk - har i øjeblikket en vurdering på 6,4 på IMDb. Filmen blev optaget i 2011, men den blev først udgivet i 2020.

2 Steve Watts i 'Eye In The Sky'

Lad os gå videre til Aaron Paul som 2. løjtnant Steve Watts i thrillerfilmen Eye in the Sky fra 2015. Udover Aaron har filmen også Helen Mirren, Alan Rickman, Barkhad Abdi, Jeremy Northam, Phoebe Fox, Babou Ceesay, Michael O'Keefe, Iain Glen og John Heffernan, Iain Glen i hovedrollerne. Eye in the Sky fortæller historien om de etiske udfordringer ved dronekrigsførelse - og den har i øjeblikket en vurdering på 7,3 på IMDb. Eye in the Sky foregår i Storbritannien, USA og Kenya.

1 Jesse Pinkman i 'El Camino: A Breaking Bad Movie'

Og endelig afslutter listen krimi-thrilleren El Camino: A Breaking Bad Movie fra 2019, som er en efterfølger til krimidramaet Breaking Bad. I den portrætterer Aaron igen Jesse Pinkman, og han spiller sammen med Jesse Plemons, Krysten Ritter, Charles Baker, Matt Jones, Scott Shepherd og Bryan Cranston. El Camino: A Breaking Bad Movie fortsætter historien om Jesse Pinkman efter begivenhederne i Breaking Bad - og den har i øjeblikket en vurdering på 7,3 på IMDb.

Anbefalede: