Dette er Aaron Pauls liv efter 'Breaking Bad

Indholdsfortegnelse:

Dette er Aaron Pauls liv efter 'Breaking Bad
Dette er Aaron Pauls liv efter 'Breaking Bad
Anonim

Aaron Paul havde det bedste løb fra 2008 til 2013 for at få sit gennembrud med Vince Gilligans Breaking Bad. Det er bizart at tænke på, at skuespilleren næsten blev afskrevet fra showet, men senere endte med at blive det moralske kompas for showets hovedhelt. Før han fik den ikoniske rolle som Jesse Pinkman, plejede Paul at springe fra en lille reklamefilm til en lille reklamefilm med flere små cameo-roller.

Det er dog et stykke tid siden sidste afsnit af det neo-vestlige krimidrama blev sendt i 2013. Siden da har skuespilleren begivet sig ind på mange områder, herunder stemmeskuespil, støtte til en NGO og introduceret en ny drikkevareserie, og byde en nyfødt velkommen. For at opsummere dem, her er Aaron Pauls liv efter Breaking Bad.

8 vandt mange Emmy-priser

Apropos Breaking Bad, var serien med til at drive Idaho-skuespillerens karriere til en ny højde. I 2014, et år efter finalen, vandt Paul Bedste mandlige birolle i et drama af Critics' Choice TV Awards og fremragende birolle af Primetime Emmy Awards for hans uovertrufne kemi med Bryan Cranston (W alter White) i programmet.

De to var ikke den første og den eneste Breaking Bad-relaterede pris, som skuespilleren har samlet gennem sin karriere. Tilbage i 2010 og 2012 vandt han to Primetime Emmys for samme kategori.

7 gentog rollen i 'El Camino'

Seks år efter seriens afslutning gentog Paul rollen og gav Jesse Pinkman en velfortjent afvisning i 2019's El Camino: A Breaking Bad Movie. Filmen er instrueret af Vince Gilligan og genoptager præcis, hvad finalen slap og vandt Bedste film lavet til tv fra Critics' Choice Television Awards.

"Folk var bare så passionerede og ønskede svar. At spørge, hvornår den næste serie af Breaking Bad skulle være – du kan lægge den drøm væk – og ville vide, hvad der sker med Jesse. Og hvad der skete med Jesse," forklarede Aaron Paul i et interview med The Gaurdian. “Mange mennesker vil altid se mig som Jesse, og det tager jeg som en kompliment. Showet var en game changer."

6 vovede sig i racerfilm

Der er mange tilfælde, hvor tv-skuespillere ikke er i stand til at gentage deres succes i film. Desværre er Aaron Paul en af dem. Efter seriefinalen medvirkede han i flere film, herunder Exodus: Gods and Kings, som blev en kassebombe på det tidspunkt. Han medvirkede også i en anden kritisk skuffelse, Need for Speed , og Dwayne Johnson's komedie Central Intelligence.

5 gik sammen med sin mangeårige ven for at lave noget særligt

I 2019 slog Paul sig sammen med sin mangeårige ven Bryan Cranston igen, ikke for at lave mad Heisenbergs signatur "baby blue", men for deres eget mezcal-mærke. Med navnet "Dos Hombres", er en flaske espadin Mezcal prissat til $58 pr. 750 ml flaske. Men som bemærket af Forbes, har de to skuespillere solgt minoriteten af selskabets ejerandele til Constellation Brands i sommeren 2021.

"Vi havde vores livs tid, mens vi optog Breaking Bad og opbyggede virkelig et meget specielt bånd," sagde Cranston til Instagram. "Ved at vide, at vi ikke kunne dele skærmen i et stykke tid gik vores tanker til et nyt projekt."

4-stemmet Todd Chavez i 'BoJack Horseman'

Kort efter at Breaking Bad var færdig, fik Paul Todd Chavez' rolle i Netflix's BoJack Horseman-tragikomedieserie. Med i hovedrollen sammen med Will Arnett som titelhelten, Amy Sedaris (Prinsesse Carolyn) og mere, dykker BoJack Horseman dybt ned i det underliggende problem med mental sundhed, alkoholisme og selvhad på en komisk måde. Showet hører bestemt til på Mount Rushmore af de bedste animerede shows nogensinde.

"Det er trist at sige farvel, men vi ved, at vi er en del af noget utroligt specielt. Og Netflix gav os et smukt hjem i seks år," sagde skuespilleren til BuzzFeed News.

3 Bød velkommen til en nyfødt

Paul knyttede bånd til skuespillerkollegaen Lauren Parsekian i 2013. Fem år efter deres ægteskab bød de to kærester velkommen til en ny tilføjelse til deres liv, en nyfødt ved navn Story Annabelle, i februar 2018. Siden da, da de to ikke har travlt med deres respektive projekter, slår de sig ned i Aaron Pauls hjemby, Idaho.

2 støttede hans hustrus venlige kampagneinitiativ

Aaron Paul har været den mest ivrige tilhænger af sin kones antimobbe-ngo, Kind Campaign, som blev grundlagt i 2009. Senere hjalp skuespilleren med at indsamle over $1,8 millioner til organisationens sag gennem fundraising-siden Omaze.

"Tak, fordi du dedikerede dit liv til at sprede venlighed over hele verden. Vi sætter alle pris på det," sagde skuespilleren meget om sin kone, mens han accepterede sin tredje Emmy. "Hvis I ikke ved, hvad hun laver, så slå op på Kind Campaign. Har du og dine børn en tjeneste: Venlig kampagne."

1 forbereder sig på 'Dual' sammen med Karen Gillan og Jesse Eisenberg

Nu gør Aaron Paul klar til endnu en imponerende titel på sit skuespiller-CV. Han benyttede folk som Karen Gillan, Jesse Eisenberg, Beulah Koale og Martha Kelly til den kommende satiriske dystopi-film, Dual. Riley Stearns har skrevet manuskriptet og skal instruere filmen, som er på vej til premiere i år.

Anbefalede: