Af de bedste Disney Channel-stjerner i det seneste årti, hvem er den rigeste?

Indholdsfortegnelse:

Af de bedste Disney Channel-stjerner i det seneste årti, hvem er den rigeste?
Af de bedste Disney Channel-stjerner i det seneste årti, hvem er den rigeste?
Anonim

Det er ingen hemmelighed, at Disney Channel plejer at give os nogle af de mest berømte unge stjerner, og hvert årti har helt sikkert sine egne. Så mens begyndelsen af 2000'erne er bedst kendt for tidligere Disney Channel-stjerner som Hilary Duff,Selena Gomez, Miley Cyrus, Demi Lovato og Jonas Brothers - 2010'erne havde masser af nye stjerner, som nu bliver mere berømte for hver dag.

I dag tager vi et kig på, hvem den rigeste Disney Channel-stjerne i det sidste årti var. Fra Olivia Rodrigo (alias Nini Salazar-Roberts) til Bella Thorne (alias CeCe Jones) - bliv ved med at rulle for at finde ud af, hvor velhavende disse tidligere og nuværende Disney Channel-stjerner virkelig er!

10 Joshua Bassett - nettoværdi $250.000

Den 20-årige Joshua Bassett sparker listen af. Joshua blev berømt som Aidan Peters i Disney Channel-showet Stuck in the Middle i 2018 og som Ricky Bowen i Disney+-showet High School Musical: The Musical: The Series i 2019. Udover skuespil forfølger den unge Disney-stjerne også en karriere i musik. I øjeblikket anslås Joshua Basset at have en nettoværdi på $250.000.

9 Skai Jackson - nettoværdi $500.000

Næste på listen er 19-årige Skai Jackson. Skai blev berømt som Zuri Ross i Disney Channel-showet Jessie i 2011, og hun fortsatte med at spille den samme karakter i efterfølgeren Bunk'd i 2015. Ifølge Celebrity Net Worth anslås Skai Jackson i øjeblikket at have en nettoværdi på $500, 000.

8 Jenna Ortega - nettoværdi $3 millioner

Lad os gå videre til 18-årige Jenna Ortega. Jenna blev berømt i 2016 for sin skildring af Harley Diaz i Disney Channel-showet Stuck in the Middle.

Jenna medvirkede i showet indtil dets sidste sæson i 2018. Ifølge Celebrity Net Worth estimeres Jenna Ortega i øjeblikket at have en nettoværdi på $3 millioner.

7 Dove Cameron - nettoværdi $3 millioner

25-årige Dove Cameron er den næste på vores liste. Dove blev berømt i 2013 for at spille de titulære karakterer i Disney Channel-komedieshowet Liv og Maddie. Udover skuespil forfølger Dove også en karriere inden for musik. Ifølge Celebrity Net Worth vurderes Dove Cameron i øjeblikket at have en nettoværdi på 3 millioner dollars - hvilket betyder, at hun deler sin plads med Jenna Ortega.

6 Sabrina Carpenter - nettoværdi $4 millioner

Næste på listen er 22-årige Sabrina Carpenter. Sabrina blev berømt som Maya Hart i Disney Channel-showet Girl Meets World, der havde premiere i 2014. Udover dette medvirkede Sabrina også i Disney Channel Original Movie Adventures i 2016 i Babysitting. Ligesom de fleste stjerner på dagens liste, forfølger Sabrina også en karriere inden for musik. Ifølge Celebrity Net Worth er Sabrina Carpenter i øjeblikket anslået til at have en nettoværdi på $4 millioner.

5 Olivia Rodrigo - nettoværdi $4 millioner

Den 18-årige Olivia Rodrigo åbner top fem på dagens liste. Olivia blev berømt i 2016 som Paige Olvera på Disney Channel-showet Bizaardvark. Olivia portrætterer også Nini Salazar-Roberts på Disney+-showet High School Musical: The Musical: The Series, der havde premiere i 2019. I øjeblikket er Olivia med hits som "Drivers License" og "Good 4 U" også en meget succesfuld musiker, og der er ingen tvivl om, at hendes nettoformue vil stige i fremtiden gennem hendes musikudgivelser. Ifølge Celebrity Net Worth anslås Olivia Rodrigo at have en nettoværdi på 4 millioner dollars - hvilket betyder, at hun deler sin plads med Sabrina Carpenter.

4 Ross Lynch - nettoværdi $5 millioner

Lad os gå videre til 25-årige Ross Lynch. Ross havde sin skuespillerdebut som Austin Moon i Disney Channels originale show Austin & Ally i 2011.

Ross portrætterede også Brady i Disney Chanel Original Movie-franchisen Teen Beach Movie, som havde premiere i 2013. Ifølge Celebrity Net Worth anslås Ross Lynch i øjeblikket at have en nettoværdi på $5 millioner.

3 Peyton-liste – nettoværdi $7 millioner

Den 23-årige Peyton List åbner de tre bedste på dagens liste. Peyton blev berømt i 2011, da hun begyndte at portrættere Emma Ross i Disney Channel-showet Jessie. Peyton fortsatte med at betale den samme karakter i showets spinoff Bunk'd, som havde premiere i 2015. Ifølge Celebrity Net Worth estimeres Peyton List i øjeblikket til at have en nettoværdi på $7 millioner.

2 Bella Thorne - nettoværdi $12 millioner

Den andenplads på dagens liste er 23-årige Bella Thorne. Skuespillerinden blev berømt som CeCe Jones på Disney Channel-showet Shake It Up, som havde premiere i 2010. Siden da har Bella forfulgt en karriere inden for både skuespil og sang, og hun er bestemt stadig en af de mest succesrige tidligere Disney Channel-stjerner. Ifølge Celebrity Net Worth anslås Bella Thorne i øjeblikket at have en nettoværdi på $12 millioner.

1 Zendaya - nettoværdi $15 millioner

Og endelig afslutter listen 24-årige Zendaya. Zendaya blev berømt i 2010, da hun begyndte at spille Rocky Blue i Disney Channel-showet Shake It Up. Siden da har Zendaya også lanceret en musikkarriere, men hendes hovedfokus har altid været skuespil. Ifølge Celebrity Net Worth anslås Zendaya i øjeblikket at have en nettoværdi på 15 millioner dollars, hvilket betyder, at hun er den rigeste Disney-stjerne i det seneste årti!

Anbefalede: