Alt, hvad Katie Leung har lavet siden 'Harry Potter

Indholdsfortegnelse:

Alt, hvad Katie Leung har lavet siden 'Harry Potter
Alt, hvad Katie Leung har lavet siden 'Harry Potter
Anonim

Skotsk skuespillerinde Katie Leung blev berømt i 2005, efter hun portrætterede Cho Chang i Harry Potter and the Goblet af Ild. Selvom Katie aldrig opnåede det berømmelsesniveau, som nogle af hendes medstjerner har, forfulgte skuespillerinden en succesfuld karriere i underholdningsindustrien, selv efter at fantasy-franchisen var afsluttet.

I dag tager vi et kig på alt, hvad Katie har lavet siden Harry Potter. Fra at spille sammen med Anne Hathaway og Mindy Kaling til at have sin debut på scenen – fortsæt med at scrolle for at se, hvad Katie Lang har haft travlt med!

10 Katie Hun medvirkede i Leo Kus musikvideo til sangen "Love Coming Home"

Vi sparker listen i gang med det faktum, at Katie Leung medvirkede i Hong Kong Cantopop og Mandopop-sangeren Leo Kus musikvideo til hittet "Love Coming Home". I musikvideoen portrætterede Harry Potter-stjernen kærlighedsinteressen - og indtil videre er dette den eneste musikvideo, Katie medvirkede i.

9 Skuespillerinden optrådte også i en episode af ITV1s 'Agatha Christie's Poirot'

Agatha Christies Poirot
Agatha Christies Poirot

Et af Katies første skuespilprojekter efter at have opnået berømmelse med Harry Potter and the Goblet of Fire medvirkede i en episode af det populære mysteriedrama Agatha Christies Poirot. Katie kan ses i afsnittet "Cat Among the Pigeons", hvor hun portrætterede karakteren Hsui Tai.

8 Katie ændrede sit udseende ved at klippe sit hår kort

De, der følger Katie Leung på sociale medier, har helt sikkert lagt mærke til, at skuespillerinden er meget mere kantet end den karakter, hun blev berømt for at spille.

Ja, gennem årene har Katie rocket en nissefrisure adskillige gange, og ærligt t alt passer det stjernen meget godt. Selvfølgelig bringer Katie også altid længere hår tilbage, men én ting er sikker - skuespillerinden er ikke bange for at skifte ting!

7 I 2011 havde skuespillerinden sin scenedebut i 'Wild Swans'

Det år, hvor den sidste Harry Potter-film havde premiere, havde Katie også sin scenedebut i Jung Changs selvbiografiske skuespil Wild Swans. I den kom Katie til at spille hovedrollen som Jung Chang, og her er, hvad skuespillerinden havde at sige om stykket:

"Det er også en inspirerende historie om mod, ambition og trods, der er indbegrebet af det faktum, at bogen er skrevet af en kvindelig forfatter og stadig er forbudt i Kina den dag i dag."

6 I 2013 kunne Katie ses i miniserien 'Run'

Næste på listen er det faktum, at Katie medvirkede i drama-miniserien Run fra 2013. I den portrætterede Katie karakteren Ying, og hun spillede sammen med Jaime Winstone, Olivia Colman, Lennie James, Katharina Schüttler, Nav Sidhu, Levan Doran, Marie Critchley og Vincenzo Nicoli. I øjeblikket har Run en vurdering på 7,5 på IMDb.

5 og i 2014 kunne hun ses i miniserien 'One Child'

En anden miniserie, som Katie Leung medvirkede i, er BBC-dramaet fra 2014, One Child. I den portrætterede Harry Potter-stjernen Mei Ashley, og hun spillede sammen med Donald Sumpter, Elizabeth Perkins, Mardy Ma, Sebastian So, Linh Dan Pham, Junix Inocianas, Harry Wong og Selina Lo. I øjeblikket har One Child en vurdering på 6,7 på IMDb.

4 Stjernen kunne også ses i actionthrilleren 'The Foreigner' sammen med Jackie Chan og Pierce Brosnan

En berømt film, som Katie Leung medvirkede i, er actionthrillerfilmen The Foreigner fra 2017.

I den portrætterede Katie Fan Quan, og hun spillede sammen med store Hollywood-navne som Jackie Chan og Pierce Brosnan - såvel som Michael McElhatton, Liu Tao, Charlie Murphy, Orla Brady, Ray Fearon og Dermot Crowley. I øjeblikket har The Foreigner en bedømmelse på 7,0 på IMDb.

3 Katie åbnede op om de racistiske angreb, hun oplevede

For nylig åbnede skuespillerinden op om de racistiske kommentarer, hun ofte ville beskæftige sig med under sine optrædener i Harry Potter-filmene. Engang Katie åbnede op om kommentarerne til publicister - de var ikke så hjælpsomme. Her er hvad Katie sagde:

"Jeg kan huske, at de sagde til mig: 'Åh, se, Katie, vi har ikke set disse, disse hjemmesider, som folk taler om. Og ved du det? Hvis du bliver spurgt om det, så sig bare, at det ikke er sandt, sig, at det ikke sker.' Og jeg nikkede bare med hovedet. Jeg tænkte: 'Okay, okay,' selvom jeg selv havde set det med mine egne øjne. Jeg tænkte: 'Okay, ja, jeg vil bare sige, at alt er fantastisk.'"

2 Hun fik en nettoværdi på $5 millioner

Ifølge Celebrity Net Worth har Harry Potter-stjernen i øjeblikket en anslået nettoværdi på 5 millioner dollars - og det er sikkert at sige, at størstedelen af det blev tjent gennem skuespil. Selvom Katies mest kendte rolle stadig er den i Harry Potter, er der ingen tvivl om, at stjernen har lavet masser af projekter siden den populære fantasy-franchise foran kameraerne såvel som på scenen!

1 Og til sidst kunne Thie Years Fans se Katie i Rom-Com 'Locked Down'

Og til sidst, afslutter listen det faktum, at Katie var en del af ensemblet med i 2021-rom-com-tyveriet Locked Down. I den portrætterede Katie Natasha, og hun spillede sammen med Anne Hathaway, Chiwetel Ejiofor, Stephen Merchant, Mindy Kaling, Lucy Boynton, Mark Gatiss, Claes Bang, Ben Stiller og Ben Kingsley. I øjeblikket har Locked Down en vurdering på 5,2 på IMDb.

Anbefalede: