Her er, hvad skuespillerne i 'Harry Potter' har lavet siden den sidste film

Indholdsfortegnelse:

Her er, hvad skuespillerne i 'Harry Potter' har lavet siden den sidste film
Her er, hvad skuespillerne i 'Harry Potter' har lavet siden den sidste film
Anonim

Da den første film i franchisen, Harry Potter and the Philosopher's Stone, havde premiere tilbage i 2001, var det sikkert at sige, at de fleste af de unge rollebesætningsmedlemmer ikke kunne forudsige hvor stor deres karriere ville blive. I 2011 afsluttede franchisen sin sidste del af Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2 – og skuespillerne fortsatte med at spille hovedrollen i andre projekter.

I dag tager vi et kig på, hvad castet i Harry Potter-serien har lavet, siden filmserien sluttede. Fra at spille hovedrollen i blockbusters som The Perks of Being a Wallflower og Beauty and the Beast til at deltage i castet af shows som How to Get Away with Murder og The Queen's Gambit - fortsæt med at rulle for at se, hvor du vil have Daniel, Emma, Rupert og Co..har været op til!

10 Daniel Radcliffe sluttede sig til rollebesætningen i tv-programmet 'Miracle Workers'

Daniel Radcliffe i Miracle Workers
Daniel Radcliffe i Miracle Workers

Daniel Radcliffe sparker listen i gang, som portrætterede Harry Potter i den populære franchise. Efter den sidste film var afsluttet, fortsatte Daniel med at spille i film som The Woman in Black, Kill Your Darlings og Swiss Army Man. I øjeblikket er den tidligere Harry Potter-stjerne nok bedst kendt for sin skildring af Craig Bog i antologikomedieshowet Miracle Workers.

9 Emma Watson dimitterede fra Brown University og blev FN-ambassadør

Emma Watson som FN-ambassadør
Emma Watson som FN-ambassadør

Næste på listen er Emma Watson, der portrætterede Hermione Granger i Harry Potter-serien. Da den sidste film var afsluttet, fortsatte Emma med at medvirke i masser af Hollywood-blockbusters som The Bling Ring, The Perks of Being a Wallflower og Beauty and the Beast - men hun nåede også at tage eksamen fra Brown University med en bachelorgrad i engelsk litteratur. Udover dette er Emma Watson også kendt for sit humanitære arbejde som UN Women Goodwill-ambassadør.

8 Rupert Grint sluttede sig til rollebesætningen i gysershowet 'Servant'

Rupert Grint i Servant
Rupert Grint i Servant

Lad os gå videre til skuespilleren Rupert Grint, der portrætterede Ronald Weasley i den populære fantasy-franchise. Mens Emma Watson og Daniel Radcliffe fortsatte med at have ret succesrige karrierer i Hollywood - besluttede Rupert at tage tingene lidt langsommere.

I årenes løb medvirkede Rupert i film som Into the White og CBGB, men han er i øjeblikket nok bedst kendt for at spille Julian Pearce i det psykologiske gysershow Servant.

7 Tom Felton medvirkede i film som 'Feed' og 'A Babysitter's Guide To Monster Hunting'

Tom Felton i Feed
Tom Felton i Feed

Tom Felton, der portrætterede Draco Malfoy i Harry Potter-serien, er den næste på vores liste. Da den sidste Harry Potter-film var færdig, fortsatte Tom med at starte film som Message from the King, A United Kingdom, Feed, Stratton og A Babysitter's Guide to Monster Hunting. Udover disse har Tom Felton også sluttet sig til castet af shows som The Flash og Origin.

6 Bonnie Wright instruerede kortfilmen 'Separate We Come, Separate We Go'

Bonnie Wright instruerer Separate We Come, Separate We Go
Bonnie Wright instruerer Separate We Come, Separate We Go

Næste på listen er Bonnie Wright, der portrætterede Ginny Wesley i den populære fantasy-franchise. Efter filmene var afsluttet, fortsatte Bonnie med at deltage i projekter som Before I Sleep, The Sea og After the Dark. I 2012 havde skuespillerinden endda sin instruktørdebut med coming-of-age-dramaet Separate We Come, Separate We Go.

5 Matthew Lewis medvirkede i film som 'Me Before You' og 'Baby Done'

Matthew Lewis i Me Before You
Matthew Lewis i Me Before You

Lad os gå videre til Matthew Lewis, der portrætterede Neville Longbottom i Harry Potter-serien. Efter at den sidste film var afsluttet, spillede Matthew en del projekter - men hans mest mindeværdige roller inkluderer film som The Rise og Me Before You. Udover film optrådte Matthew også i en del tv-shows som Bluestone 42, Death in Paradise og All Creatures Great and Small.

4 Evanna Lynch konkurrerede i 'Dancing With The Stars'

Evana Lynch i Dancing With The Stars
Evana Lynch i Dancing With The Stars

Evanna Lynch, der portrætterede Luna Lovegood i den populære franchise, er den næste på vores liste. Efter at Harry Potter var færdig, fortsatte Evanna med at deltage i projekter som filmene G. B. F., My Name Is Emily og Disco Pigs.

Udover dette er Evanna også kendt for at konkurrere i den 27. sæson af Dancing with the Stars, der havde premiere i 2018 - og i slutningen af den scorede hun og hendes dansepartner tredjepladsen!

3 Alfred Enoch medvirkede i tv-programmet 'How To Get Away With Murder'

Alfred Enoch i Sådan kommer du væk med mord
Alfred Enoch i Sådan kommer du væk med mord

Næst på listen er Alfred Enoch, der portrætterede Dean Thomas i Harry Potter-filmene. Da franchisen var afsluttet, havde Alfred mindre optrædener i shows som Mount Pleasant og Sherlock, men hans berømmelse steg i vejret, da han blev castet som hovedrollen i det populære thriller-show How to Get Away with Murder, der havde premiere i 2014. Alfred fortsatte med spille Wes Gibbins i alle seks sæsoner af det populære drama.

2 Harry Melling medvirkede i tv-programmet 'The Queen's Gambit'

Harry Melling i The Queen's Gambit
Harry Melling i The Queen's Gambit

Lad os gå videre til skuespilleren Harry Melling, der portrætterede Dudley Dursley i Harry Potter-serien. Mens Harry kunne ses i film som The Lost City of Z og The Devil All the Time - det er sikkert at sige, at hans optræden i Netflix-dramaet The Queen's Gambit fra 2020 bestemt er hans mest bemærkelsesværdige værk siden den populære fantasy-franchise.

1 Og til sidst medvirkede Katie Leung i 'The Foreigner'

Katie Leung medvirkede i 'The Foreigner&39
Katie Leung medvirkede i 'The Foreigner&39

At pakke listen sammen er skuespillerinden Katie Leung, der portrætterede Cho Chang i Harry Potter-filmserien. Siden franchisen sluttede, kunne Katie ses i film som T2 Trainspotting, The Foreigner og Leading Lady Parts - samt programmer som The Nest og Chimerica.

Anbefalede: