Her er, hvad MTV's 'Teen Wolf'-cast har været i gang med, siden showet sluttede

Indholdsfortegnelse:

Her er, hvad MTV's 'Teen Wolf'-cast har været i gang med, siden showet sluttede
Her er, hvad MTV's 'Teen Wolf'-cast har været i gang med, siden showet sluttede
Anonim

I 2011 efter MTV Movie Awards havde Teen Wolf premiere for første gang og introducerede de mindeværdige karakterer, som stadig er elskede den dag i dag. Showet varede i seks sæsoner og har i alt 100 afsnit. Sammenlignet med sin inspiration fra 1985 er denne tilpasning af Teen Wolf mørkere, romantisk og spændende. Nogle af de medvirkende er stadig lige så succesrige den dag i dag, hvor især Dylan O'Brien er blevet en stjerne for at være hovedrollen i The Maze Runner-serien.

Showet sluttede for næsten fire år siden og betragtes stadig som et af de største overnaturlige shows i nyere tid. Efter alle disse år, hvad har seriens stjerner lavet siden seriens afslutning? Her er et kig på, hvad de medvirkende har lavet på det seneste.

12 JR Bourne har haft travlt med 'Mayans M. C.'

JR Bourne portrætterede Chris Argent, far til Allison og en varulvjæger, som ikke var på god fod med Scott i starten. Gennem hele serien har de to siden fundet sammen og arbejdet sammen for at forsvare Beacon Hills fra enhver fare.

Med hensyn til hvad Bourne har været ude for, er han nu på Mayans M. C., der spiller den tilbagevendende karakter Isaac. Sjovt nok ville han ikke være den eneste skuespiller, der optrådte i FX-serien, da en anden Teen Wolf-stjerne sluttede sig til rollebesætningen omkring samme tid som ham.

11 Melissa Ponzio samarbejder med Powderkeg

Melissa Ponzio bragte Scotts mor, Melissa McCall, til live, og hun er en af de mest støttende forældre i tv. Det var svært for Scott at holde sin varulveform hemmelig, men på det rigtige tidspunkt har de hjulpet hinanden på mere end én måde.

Ponzio er gået sammen med Powderkeg, grundlagt af Paul Feig, dets mission er at levere digit alt indhold dedikeret til at repræsentere kvindelige og LGBTQ-skabere og farvede filmskabere. Hun har leveret indhold til en god sag, men nogle gange vil hun se tilbage på sine gode minder under Teen Wolf-dagene.

10 Linden Ashby vendte tilbage til en elsket filmrolle…Somewhat

Som Stiles' far og politibetjent, sherif Noah Stilinski, er Linden Ashby en af de mere overbevisende bikarakterer, når der er brug for humor eller for at forbedre plottet. Ashbys skildring er ægte, og det føltes virkelig, som om han og O'Brien var henholdsvis far og søn.

I 90'erne er Ashby kendt for at spille den kæphøje, men selvsikre fighter Johnny Cage i Mortal Kombat-filmen. I 2020 vendte han tilbage til den rolle i 2019-spillet Mortal Kombat 11. Som DLC leverede han motion capture og stemme til Johnnys kostume Hollywood Kombatant.

9 Dylan Sprayberry arbejder på en kortfilm

I lighed med hvordan Scott blev undervist under Derek, blev Dylan Sprayberrys Liam Dunbar Scotts elev, da førstnævnte blev en alfa. Tanken om at lade Scott vejlede en let vred varulv er ikke ny, men deres interaktioner bet alte sig med deres fantastiske kemi og skuespil.

Sprayberry har ikke været for aktiv på sociale medier, men grunden til det er stor. Han arbejder på sin første kortfilm nogensinde og har i øjeblikket en Indiegogo oprettet for at hjælpe med midlerne.

8 Arden Cho Er en K-Pop-stjerne?

Arden Cho portrætterede Kira Yukimura, Scotts anden kærlighedsinteresse og en fantastisk fighter med immunitet og adgang til elektricitet takket være, at hendes mor var en torden-kitsune. Efter at have forladt showet i sæson fem, har Cho fokuseret på sin YouTube-kanal, der i øjeblikket har over 500.000 abonnenter.

Hun har lavet originale sange og covers og vist sit fantastiske talent. Chos stemme er engleagtig og er noget Teen Wolf-fans bør tjekke ud for at vise, hvor forskelligartet hun er. Udover at synge har hun lavet vlogs, som nogle gange inkluderer gæstestjerner, herunder OG YouTuber Ryan Higa.

7 Shelley Hennig har spændende projekter på vej

Shelley Hennig kom på et mærkeligt tidspunkt i Teen Wolfs fjerde sæson, men hendes præstation som Malia Tate er bestemt en, der ikke bør overses. Som en fisk-ud-af-vand-type karakter var det interessant at se hende vokse gennem hele serien.

Hennig har en film og et tv-program, der snart kommer. Til filmen skal hun spille som Alice i Gatlopp, som er i postproduktion. Så er der hendes tv-show, hvor hun vil portrættere Daisy i Crazy For You.

6 Colton Haynes er tavs her og der

2020 var et chokerende og barskt år for mange, og det kan Colton Haynes helt sikkert være enig i. Efter sin tid med Teen Wolf, før han vendte tilbage i den sidste sæson, blev han Roy Harper/Arsenal i den populære CW-serie Arrow. Haynes gik også igennem svære tider, da han mistede sin mor og søster i løbet af to år.

Heldigvis er han ikke MIA og er på Instagram og Twitter fra tid til anden. Fra hans tidligere IG-indlæg har han lavet noget tømrerarbejde, og det ser ud til at være en sjov aktivitet for ham nu.

5 Holland Roden medvirker også i 'Mayans M. C.'

Lydia Martins Holland Roden har fortsat et stablet CV for, hvad hun har lavet efter Teen Wolf. Det lykkedes hende at få roller i gysergenren, specifikt i Lore og Channel Zero: Butcher's Block. Hendes seneste rolle, selvom den ikke er rædselsrelateret, har formået at genforene hende med en Teen Wolf-medstjerne.

Hun optræder i Mayans M. C. sammen med Bourne som en tilbagevendende karakter i år. Til et uventet lille gensyn var dette en dejlig overraskelse for fans, der er hooked på dette show. Roden vil endda få en film ud i år med titlen Escape Room: Tournament of Champions, som er efterfølgeren til Escape Room.

4 Tyler Hoechlin spiller to karakterer fra forskellige verdener

Som den forbløffende smukke varulv Derek Hale, fik Tyler Hoechlin fansene til at falde i svime. Det var en overraskelse, at Hoechlin ikke vendte tilbage til sæson fem, men han vendte heldigvis tilbage i den sidste sæson. Hans karriere har ført ham til to meget specielle roller i forskellige former for medier.

Hoechlin vendte tilbage til tv og spillede som Superman/Clark Kent i CW's Supergirl og den nye spin-off-serie Superman & Lois. I videospilverdenen ville han blive Sephiroths nye stemme fra Final Fantasy VII Remake.

3 Dylan O'Brien bruger sin platform til sin humor og sin opmærksomhed

Han er måske deuteragonisten, men O'Brien har formået at vinde hjerterne hos millioner af seere, der tuner ind for at se Teen Wolf. Sammenlignet med de skuespillere, der medvirkede i den overnaturlige serie, har han været den mest succesfulde. Fra at optræde i den roman-forvandlede film The Maze Runner til Love and Monsters.

Du kan se O'Brien være aktiv på sin Twitter-konto, hvor han viser sine kommende projekter, være humoristisk som altid og endda sprede bevidsthed om alvorlige hændelser, der sker i vores verden.

2 Crystal Reed har modelleret

Fans vil huske, hvor knuste de var, da Crystal Reeds karakter, Allison, ofrede sig selv for at redde sine venner i tredje sæsons klimaks. Tårerne blev fældet, og Scott og Allison ville ikke blive slutspil i serien.

Reed er fortsat med at optræde i shows, inklusive Swamp Thing, på trods af at den er blevet aflyst. Hun er mere aktiv på Instagram, hvor hun har vist nogle utrolige billeder. De er bestemt betagende og fik endda Haynes' opmærksomhed.

1 Tyler Posey har arbejdet på musik

Sidst, men bestemt ikke mindst, har Tyler Posey fortsat skuespil efter Teen Wolfs afslutning, hvor hans nuværende rolle er stemmen til Tony Toretto fra Fast & Furious Spy Racers. Han har dog fokuseret mere på musik, ligesom Cho.

Han har udgivet en single med titlen "Shut Up", med sangeren Phem og den legendariske trommeslager og musikproducer Travis Barker. I et overraskende twist har Posey også en OnlyFans, hvor er han bestemt ikke bange for at vise sin fysik frem.

Anbefalede: