Før Dwayne Johnson blev filmstjerne optrådte i dette populære show

Indholdsfortegnelse:

Før Dwayne Johnson blev filmstjerne optrådte i dette populære show
Før Dwayne Johnson blev filmstjerne optrådte i dette populære show
Anonim

Når man ser på Hollywoods landskab, er det få kunstnere, der stikker ud fra flokken, som Dwayne Johnson Fra en ydmyg begyndelse til en Hollywood-megastjerne, har Dwayne Johnson taget en ukonventionel vej til top. Den hårdest arbejdende mand i rummet hæver konstant barren hver eneste dag.

Dwayne Johnson fandt stadig fodfæste som skuespiller. I løbet af den tid endte han med at optræde i det, der blev et enormt succesfuldt show. Seerne havde på det tidspunkt ingen idé om, hvad han og showet i sidste ende ville blive til, som årene gik.

Lad os tage et kig tilbage og se, hvilken populære sitcom Dwayne Johnson optrådte i tilbage i 90'erne.

Han optrådte i det 70'er-show

Dwayne Johnson That 70'er Show
Dwayne Johnson That 70'er Show

Det er nemt at se på, hvor Dwayne Johnson er nu og bare antage, at han fik store skuespilroller lige fra begyndelsen, men sandheden er, at hans skuespilbegyndelse ikke helt er, hvad de fleste ville forvente. Dengang han var en ukendt handelsvare som skuespiller, endte Dwayne Johnson med at optræde i That 70s Show.

De, der ikke er vokset op med showet, er måske ikke klar over, hvor populært 70'er-showet var på sit højeste. Selvom det var et periodestykke, der blev sat længe før showet rent faktisk blev sendt, elskede det yngre publikum virkelig, hvad karaktererne havde gang i i en enklere tid. Det 80'er-show var ikke helt så vellykket, men kærligheden til dette show var intens.

Dwayne Johnson optrådte i et afsnit af showet tilbage i 1999, da serien stadig var i sin første sæson. Interessant nok optrådte Johnson som sin legendariske far, Rocky Johnson, i showet. De kendte satte virkelig pris på dette, mens den ukendte helt savnede båden.

Så hvorfor optrådte Dwayne Johnson som wrestler på That '70s Show? Tro det eller ej, før han blev den måske mest bankable stjerne i Hollywood, var Dwayne Johnson en wrestling-superstjerne kendt som The Rock.

Dette var tilbage, da han var en WWE-superstjerne

Dwayne Johnson WWE
Dwayne Johnson WWE

WWE er stadig et populært mærke med verdensomspændende anerkendelse, men i den sidste del af 90'erne og 2000'erne var virksomheden midt i sin Attitude Era, som mange anser for at være den største æra i virksomhedens historie. Dwayne Johnson var tilfældigvis en af de største stjerner i hele virksomheden i dens mest utrolige æra.

Folk, der voksede op med at se wrestlere som The Rock og Stone Cold, Steve Austin, husker dem for, hvad de præsterede i ringen i deres prime. Selv efter at have gjort det i Hollywood, ville Johnson stadig komme tilbage til WWE for begrænsede kørsler i virksomheden. Hvor fantastisk det end var, intet sammenlignet med de gyldne år i Attitude-æraen.

Selv om Dwayne Johnson bare kunne være blevet i WWE uden at jagte sine Hollywood-drømme, havde han simpelthen for store ambitioner og alt for meget talent til at henvise sig til bare at holde sig til brydning. Heldigvis gav det pote at følge hans drømme, og i disse dage er det få stjerner, der er tæt på at matche, hvad han laver med hensyn til billetproduktion.

Han blev den største skuespiller i Hollywood

Dwayne Johnson Fast and Furious
Dwayne Johnson Fast and Furious

Nogle berømtheder ser virkelig ud til at have det gyldne præg, og dette mærke gælder bestemt Dwayne Johnson. Ja, nogle af hans tidligere film var barske, men da han udviklede sine skuespillerevner og fik de rigtige roller, blev han til en megastjerne, der simpelthen ikke kan gøre noget forkert i disse dage.

Johnson har ikke kun været en fantastisk performer i Fast & Furious-serien, men som en ægte hovedrolle i massive hits som Jumanji: Welcome to the Jungle, San Andreas, Moana, Central Intelligence og mere, har han bevist, at han kan bære en film på sine gigantiske skuldre og drive den til succes. Han har endda erobret den lille skærm med sin ultra-succesfulde serie, Ballers.

Er du stadig ikke imponeret? Johnson har også store aftaler med mærker som Under Armour, og hans Teremana-drikkevaremærke er godt på vej til at blive et kraftcenter, der vil generere hundredvis af millioner af dollars. Og at tænke på, at der var et tidspunkt, hvor han stadig forsøgte at skabe sig et navn med en undervældende gimmick i WWE.

Hvem ville have troet tilbage i 1999, at både That '70s Show og Dwayne Johnson ville blive så succesfulde? Tal om en perfekt parring, når folk mindst havde forventet det.

Anbefalede: