The Cast Of FX's 'Pose' Rangeret af Net Worth

Indholdsfortegnelse:

The Cast Of FX's 'Pose' Rangeret af Net Worth
The Cast Of FX's 'Pose' Rangeret af Net Worth
Anonim

I juni 2018 havde FX-showet Pose premiere, og det blev straks et stort hit. Showet - som blev skabt af Ryan Murphy, Brad Falchuk og Steven Canals - gav seerne et indblik i New York Citys afroamerikanske og latino LGBTQ dragball kulturscene tilbage i 80'erne og 90'erne, og det er sikkert at sige, at rollebesætningen var utrolig. Desværre havde den tredje og sidste sæson af programmet premiere i denne måned, og det er sikkert at sige, at fans helt sikkert vil savne at følge med Pray Tell og Co.

I dag ser vi på rollebesætningen i Pose, og vi rangerer dem efter deres rigdom. Hvis du nogensinde har spekuleret på, hvem der er rigere mellem stjerner som Billy Porter, Evan Peters og Kate Mara - så er du kommet til det rigtige sted!

10 Angelica Ross - nettoværdi $1 million

Kicking listen off er skuespillerinden og forretningskvinde Angelica Ross, der spillede Candy Johnson-Ferocity på Pose. Udover det populære dramashow er Angelica også kendt for hovedroller og shows som Her Story og American Horror Story. I øjeblikket vurderes skuespillerinden i øjeblikket at have en nettoværdi på $1 million, hvilket placerer hende på plads nummer 10.

9 MJ Rodriguez, Hailie Sahar og Ryan Jamaal Swain - nettoværdi $1-5 millioner

MJ Rodriguez, Hailie Sahar og Ryan Jamaal Swain
MJ Rodriguez, Hailie Sahar og Ryan Jamaal Swain

Spot nummer ni bliver delt af tre skuespillere - MJ Rodriguez, der spillede Blanca Rodriguez-Evangelista, Hailie Sahar, der spillede Lulu Evangelista, og Ryan Jamaal Swain, der spillede Damon Richards-Evangelista i dramashowet. I øjeblikket vurderes alle tre stjerner i øjeblikket at have en nettoværdi et sted mellem $1 million og $5 millioner.

8 Dominique Jackson - nettoværdi $2 millioner

Næste på listen er Dominique Jackson, der spillede Elektra Evangelista på Pose. Udover showet er skuespillerinden og modellen - som oprindeligt kommer fra Trinidad og Tobago - også kendt for at have optrådt i Vogue España.

Ifølge Celebrity Net Worth anslås Dominique Jackson i øjeblikket at have en nettoværdi på $2 millioner.

7 Indya Moore - nettoværdi $3 millioner

Lad os gå videre til Indya Moore, der portrætterede Angel Vasquez-Evangelista på det populære FX-hit. Stjernen - som er af haitisk, puertoricansk og dominikansk afstamning - har også haft succes i modelindustrien. Ifølge Celebrity Net Worth er Indya Moore i øjeblikket anslået til at have en nettoværdi på $3 millioner, hvilket placerer hende på syvpladsen på dagens liste.

6 Evan Peters - nettoværdi $4 millioner

evan peters poserer
evan peters poserer

Evan Peters, der spillede Stan Bowes i den første sæson af Pose, er den næste. Udover dramashowet er Evan bedst kendt for at være rollebesætning i showet American Horror Story og Mare of Easttown, såvel som at portrættere Peter Maximoff / Quicksilver i X-Men-filmfranchisen. Ifølge Celebrity Net Worth anslås Evan Peters i øjeblikket at have en nettoværdi på $4 millioner.

5 Billy Porter - nettoværdi $4 millioner

Billy Porter, der skildrede Pray Tell i balsaldramaet, åbner top fem på dagens liste. Mens Pose er Billys mest berømte tv-projekt - har skuespilleren haft masser af succes på Broadway, før han kom med i showet. Selvfølgelig kender fans helt sikkert også Billy på grund af alle hans fantastiske røde løber-outfits. Ifølge Celebrity Net Worth vurderes Billy Porter i øjeblikket at have en nettoværdi på 4 millioner dollars - hvilket betyder, at han deler sin plads med sin medspiller Evan Peters.

4 James Van Der Beek - nettoværdi $8 millioner

Pladsen nummer fire på listen går til James Van Der Beek, der spillede Matt Bromley. Udover Pose er James også kendt for at medvirke i shows som Dawson's Creek, CSI: Cyber, Don't Trust the B---- i Apartment 23 samt 90'er-klassikeren Varsity Blues.

Ifølge Celebrity Net Worth anslås James Van Der Beek i øjeblikket at have en nettoværdi på $8 millioner.

3 Sandra Bernhard - nettoværdi $10 millioner

Sandra Bernhard åbner de tre bedste på dagens liste, som spillede Judy Kubra i det berømte FX-balsaldrama. Sandra blev berømt i 90'erne for sin skildring af Nancy Barlett Thomas i ABC-sitcomen Roseanne. Ifølge Celebrity Net Worth anslås skuespillerinden i øjeblikket at have en nettoværdi på $10 millioner.

2 Kate Mara - nettoværdi $14 millioner

Den andenplads på dagens liste er Kate Mara, der portrætterede Patty Bowes på Pose. Kate har medvirket i adskillige berømte tv-projekter som House of Cards, 24 og American Horror Story samt film som Brokeback Mountain, Stone of Destiny, The Open Road og My Days of Mercy. Ifølge Celebrity Net Worth anslås Kate Mara - som er Hollywood-stjernen Rooney Maras storesøster - i øjeblikket at have en nettoværdi på $14 millioner.

1 Charlayne Woodard - nettoværdi $17 millioner

Og endelig afslutter listen Charlayne Woodard, som spillede Helena St. Rogers på Pose. Udover at være skuespillerinde er Charlayne også en succesfuld dramatiker. Skuespillerinden - der er kendt for film som One Good Cop, The Crucible, Unbreakable og Glass - anslås i øjeblikket at have en nettoværdi på $18 millioner, hvilket placerer hende på førstepladsen på dagens liste!

Anbefalede: