Medvirkende i 'Buffy The Vampire Slayer': Hvor er de nu?

Indholdsfortegnelse:

Medvirkende i 'Buffy The Vampire Slayer': Hvor er de nu?
Medvirkende i 'Buffy The Vampire Slayer': Hvor er de nu?
Anonim

Når det kommer til nogle af de bedste 90'er-shows, kommer Buffy The Vampire Slayer helt sikkert til at tænke på! Hitshowet blev først kendt tilbage i 1997 og varede hele 7 sæsoner. Serien fulgte ingen ringere end Buffy, Spike, Willow og Angel spillet af store navne, herunder Sarah Michelle Gellar, Alyson Hannigan og David Boreanaz, for at nævne nogle få.

Selvom showet altid forblev i et positivt lys, ser det ud til, at der er en masse buzz omkring Buffy, mest på grund af beskyldningerne mod showskaberen, Joss Whedon. På trods af at Whedon farvede seriens omdømme, er det stadig et af de mest ikoniske dramaer.

Efter at Buffy The Vampire Slayer sluttede i 2003, spekulerede mange fans på, hvor rollebesætningen ville tage hen, og om de ville forblive tæt på. Så hvad har Buffys rollebesætning op på i dag? Lad os finde ud af det!

10 Sarah Michelle Gellar

Sarah Michelle Gellar spillede ingen ringere end Buffy selv! Stjernen optrådte som sin vampyrdræbende karakter i syv sæsoner, før hun vendte tilbage til det store lærred i film som The Grudge, Southland Tales og Scooby-Doo-filmene.

Gellar vendte til sidst tilbage til tv i 2013, hvor hun optrådte i CBS's komedieserie, The Crazy Ones. Selvom Buffy bestemt er Gellars største rolle til dato, er hendes tid i Cruel Intentions også en fanfavorit. Sarah Michelle vender tilbage for at spille Kathryn Mertuil til 90'ernes genstart af filmen!

9 Alyson Hannigan

Alyson Hannigan spillede ingen ringere end Willow, som var en karakter, som fans absolut elskede. Under optagelserne til B uffy optrådte Hannigan også i American Pie-filmene, som står som Alyson Hannigans breakout-rolle.

Alyson fortsatte med at optræde i Veronica Mars, før han meldte sig på for at spille Lily Aldrin i hitserien, How I Met Your Mother. Efter udsendelserne sluttede i 2014, vendte stjernen sig til at være vært for det magiske varieté, Penn & Teller: Fool Us and Outrageous Pumpkins, som vises på Food Network.

8 David Boreanaz

David Boreanaz regerede på Buffy The Vampire Slayer som ingen ringere end Angel! Stjernen spillede Buffys romantiske interesse i de første tre sæsoner, før han forlod showet for at optræde i sit eget spin-off, Angel.

Det var her, hans karakter oprettede sit helt eget ondskabsbekæmpende agentur i Los Angeles. Hans tid som hovedrollen sluttede i 2004, hvilket sendte Boreanaz over til FOX, hvor han spillede hovedrollen i Bones, et show David har fortsat med at optræde i i hele 15 år nu!

7 Nicholas Brendon

Nicholas Brendon spillede ingen ringere end den famlende Xander i Buffy. Efter showet var afsluttet, skulle Brendon optræde i en rolle som konditor i Bradley Coopers show, Kitchen Confidential i 2005, men det endte med at blive til en en-sæsons vidunderkoncert.

Heldigvis for Nicholas ville han fortsætte sit skuespil videre til Criminal Minds, som han havde en tilbagevendende rolle i fra 2007 til 2014. I dag har Nicholas haft en række sammenløb med loven og har diskuteret hans problemer med stofmisbrug.

6 Anthony Head

Anthony Stewart Head portrætterede den sofistikerede Giles! Heads karakter var ingen ringere end den britiske gentleman-rolle, der ses i det meste drama, film og tv, hvilket er det, der gjorde ham til en så central karakter i programmet.

Når showet blev afsluttet i 2003, gik Head videre til andre tv-shows såsom Little Britain, Merlin, Repo! The Genetic Opera og Percy Jackson-efterfølgeren. Ud over sin fortsatte succes på skærmen, har Anthony Head skrevet under på Still Star Crossed, Shondalands Romeo & Juliet-inspirerede serie, som endnu ikke har annonceret en udgivelsesdato.

5 Charisma Carpenter

Charisma Carpenter spillede rollen som Cordelia, men ligesom hendes medstjerne, David Boreanaz, forlod hun også efter tre sæsoner for at optræde i Angel. Efter showets seriefinale i 2004 optrådte Carpenter på Veronica Mars, Greek og The Lying Gam e.

Stjernen havde et Buffy-genforeningsøjeblik, da hun og medspilleren James Marsters optrådte sammen på Supernatural! Charisma fik senere en lille rolle på Ryan Murphys, Scream Queens, hvor hun spillede Ariana Grandes mor.

4 James Marsters

James Marsters påtog sig rollen som Spike i hitserien Buffy! Efter at have forladt Sunnydale i sæson seks, flyttede Spike videre til Angel, hvor han genforenede med andre medstjerner, David Boreanaz og Charisma Carpenter..

Marsters fik senere en rolle på Smallville og spillede både Milton Fine og Brainiac. Han fortsatte også med at optræde i Torchwood, hvor han portrætterede kaptajn John Hart. Stjernen er nu indstillet til at spille en pride-forælder på Marvels kommende show, Runaways.

3 Michelle Trachtenberg

Michelle Trachtenberg sluttede sig til rollebesætningen i Buffy The Vampire Slayer i sin femte sæson, da hun blev introduceret som Buffys yngre søster, Dawn. På trods af at hun ikke var en fanfavorit, hovedsagelig fordi hendes karakter altid var utilpas, spillede Dawn en afgørende rolle, der tillod fans et dybere dyk ind i Buffys familieliv.

Efter showet fortsatte Michelle med at optræde i film som Ice Princess, 17 Again og EuroTrip. Skuespillerindens næste store tv-succes var på Gossip Girl, hvor hun spillede ingen ringere end Georgina Sparks.

2 Seth Green

Seth Green påtog sig rollen som Oz i Buffy og har siden været meget relevant og succesfuld i branchen. Efter at showene sluttede i 2003, fortsatte Seth med at optræde i film som Austin Powers i Goldmember, The Italian Job og Without A Paddle.

Stjernens mest genkendelige rolle er fra hans langsigtede stemmeskuespil som Chris Griffin på Family Guy! Som om skuespil ikke var nok, fortsatte Seth med at skabe det sjove stop-motion komedieshow, Robot Chicken.

1 Eliza Dushku

Selv om Eliza Dushku måske er kendt for sin rolle i hit '99-filmen Bring It On, så hun også lige så stor succes med at spille Faith på Buffy. Efter showet sluttede i 2003, flyttede Eliza videre til at spille hovedrollen i FOX's Tru Calling fra 2003 til 2005, før hun fik sit helt eget show, Dollhouse. Showet sluttede i 2010, hvilket er, da Dushku vendte hjem til Massachusetts, hvor hun tilmeldte sig Suffolk University.

Anbefalede: