Ryan Reynolds' mest mindeværdige roller (udover 'Deadpool')

Indholdsfortegnelse:

Ryan Reynolds' mest mindeværdige roller (udover 'Deadpool')
Ryan Reynolds' mest mindeværdige roller (udover 'Deadpool')
Anonim

Mens Hollywood-stjernen Ryan Reynolds helt sikkert er mest kendt for at spille hovedrollen i superheltefilmene Deadpool og Deadpool 2 - stjernen, der blev berømt i begyndelsen af 2000'erne, har helt sikkert en del imponerende roller bag sig. Og ja - som Ryan Reynolds' fans allerede ved, portrætterede den canadiske skuespiller faktisk før sin hovedrolle i Deadpool en anden superhelt (men med lidt mindre succes).

Dagens liste tager et kig på nogle af Ryan Reynolds' mest mindeværdige roller, og det er sikkert at sige, at de fleste bidrag på dagens liste er ret berømte film, der beviser, at den canadiske skuespiller helt sikkert har en bred vifte, når det kommer til de roller, han spiller. Fra at spille Sandra Bullocks assistent til at skifte krop med Jason Bateman – fortsæt med at scrolle for at finde ud af, hvilke roller der har slået igennem!

10 Hal Jordan / Green Lantern In 'Green Lantern'

Ryan Reynolds som Green Lantern
Ryan Reynolds som Green Lantern

Ryan Reynolds sparker listen i gang som Hal Jordan i superheltefilmen Green Lantern fra 2011. Filmen - som fortæller historien om en testpilot, der bliver det første menneskelige medlem af Green Lantern Corps - har også Blake Lively, Peter Sarsgaard, Mark Strong, Angela Bassett og Tim Robbins med. I øjeblikket har Green Lantern en vurdering på 5,5 på IMDb. En sjov kendsgerning om filmen er, at Ryan Reynolds faktisk mødte sin kommende kone Blake Lively på sættet, og selvom de to ikke begyndte at date med det samme - et år efter optagelserne blev de en genstand.

9 Andrew Paxton i 'The Proposal'

Ryan Reynolds i The Proposal
Ryan Reynolds i The Proposal

Næste på listen er Ryan Reynolds som Andrew Paxton i den romantiske komediefilm The Proposal fra 2009. Filmen - som fortæller historien om en ung assistent, der bliver tvunget til at gifte sig med sin chef, så hun kan beholde sit USA-visum - har også Sandra Bullock, Malin Åkerman, Craig T. Nelson, Mary Steenburgen og Betty White med. I øjeblikket har The Proposal en vurdering på 6,7 på IMDb.

8 Detektiv Pikachu (Voice) / Harry Goodman i 'Pokémon Detective Pikachu'

Ryan Reynolds i detektiv Pikachu
Ryan Reynolds i detektiv Pikachu

Lad os gå videre til Ryan Reynolds som Harry Goodman samt stemmen til detektiv Pikachu i mysteriefilmen Pokémon: Detective Pikachu fra 2019.

Filmen er en tilpasning af videospillet fra 2016 af samme navn, og udover Ryan Reynolds har den også Justice Smith, Kathryn Newton, Suki Waterhouse, Omar Chaparro, Chris Geere, Ken Watanabe og Bill Nighy i hovedrollerne. I øjeblikket har Pokémon: Detective Pikachu en vurdering på 6,6 på IMDb.

7 Chris Brander i 'Just Friends'

Ryan Reynolds i Just Friends
Ryan Reynolds i Just Friends

Næste på listen er den romantiske julekomedie fra 2005, Just Friends, hvor Ryan Reynolds portrætterer Chris Brander. Filmen - som fortæller historien om en mand, der genskaber forbindelsen til sit livslange crush, mens han er hjemme i ferien - har også Amy Smart, Anna Faris, Christopher Marquette og Chris Klein i hovedrollerne. I øjeblikket har Just Friends en bedømmelse på 6,2 på IMDb.

6 Gary/Gavin/Gabriel i 'The Nines'

Ryan Reynolds i The Nines
Ryan Reynolds i The Nines

Endnu en af Ryan Reynolds' mest kendte roller i hans portrættering af den urolige skuespiller Gary, tv-forfatteren Gavin og computerspildesigneren Gabriel i den 2007 sci-fi-psykologiske thriller The Nines. I filmen finder de tre karakterer ud af, hvordan deres liv hænger sammen, og udover Ryan Reynolds har filmen også Hope Davis, Melissa McCarthy og Elle Fanning i hovedrollerne. I øjeblikket har The Nines en vurdering på 6,3 på IMDb.

5 Rory Adams i 'Life'

Ryan Reynolds i livet
Ryan Reynolds i livet

Næste på listen er sci-fi-gyserfilmen Life fra 2017. I filmen portrætterer Ryan Reynolds ISS-ingeniøren Rory Adams, og han spiller sammen med Jake Gyllenhaal, Rebecca Ferguson, Hiroyuki Sanada, Ariyon Bakare og Olga Dihovichnaya. I øjeblikket har filmen - som følger en besætning på seks medlemmer af den internationale rumstation - en vurdering på 6,6 på IMDb.

4 Jerry Hickfang i 'The Voices'

Ryan Reynolds i The Voices
Ryan Reynolds i The Voices

En anden af Ryan Reynolds' mest mindeværdige film er den sorte komedie-gyserfilm fra 2017 The Voices. I filmen spiller Ryan Reynolds Jerry Hickfang, og han spiller sammen med Gemma Arterton, Anna Kendrick, Jacki Weaver og Ella Smith.

The Voices - som fortæller historien om en skizofren, der hallucinerer, at hans kæledyr taler til ham - har i øjeblikket en vurdering på 6,4 på IMDb.

3 William "Will" Matthew Hayes i 'Definitely, Maybe'

Ryan Reynolds i Definitely, Maybe
Ryan Reynolds i Definitely, Maybe

Næste på listen er Ryan Reynolds som William "Will" Matthew Hayes i det romantiske komedie-drama Definitely, Maybe fra 2008. Filmen - som fortæller historien om en politisk konsulent, der forsøger at forklare sin skilsmisse til sin 11-årige datter - har også Isla Fisher, Derek Luke, Abigail Breslin, Elizabeth Banks og Rachel Weisz i hovedrollerne. I øjeblikket har Definitely, Maybe en bedømmelse på 7,1 på IMDb.

2 Paul Conroy i 'Buried'

Ryan Reynolds i Buried
Ryan Reynolds i Buried

Lad os gå videre til den psykologiske thrillerfilm fra 2010 Buried, hvor Ryan Reynolds portrætterer Paul Conroy. Filmen - som fortæller historien om en lastbilchauffør, der befinder sig begravet i en trækiste med kun et par genstande - har kun Ryan i hovedrollen, men den har et par stemmer som José Luis García Pérez, Robert Paterson, Stephen Tobolowsky og Samantha Mathis. I øjeblikket har Buried en bedømmelse på 7,0 på IMDb.

1 Mitch Planko i 'The Change-Up'

Ryan Reynolds i Change Up
Ryan Reynolds i Change Up

Vi pakker listen sammen med fantasy-rom-com The Change-Up fra 2011, hvor Ryan Reynolds portrætterer Mitchell "Mitch" Planko. Udover Ryan Reynolds har filmen også Jason Bateman, Leslie Mann, Olivia Wilde og Alan Arkin i hovedrollerne, og den fortæller historien om to nære venner, der ved et uheld skiftede krop en nat. I øjeblikket har The Change-Up en vurdering på 6,3 på IMDb.

Anbefalede: