Kristen Stewarts mest mindeværdige roller (bortset fra 'Twilight')

Indholdsfortegnelse:

Kristen Stewarts mest mindeværdige roller (bortset fra 'Twilight')
Kristen Stewarts mest mindeværdige roller (bortset fra 'Twilight')
Anonim

Mens skuespillerinden Kristen Stewart har været i filmindustrien siden en ung alder, var det først i 2008 og den første del af The Twilight Sagaat skuespillerinden til international stjernestatus. I filmene spillede Kristen Stewart hovedpersonen Bella Swan, og det er langt en af hendes mest mindeværdige roller til dato.

Dagens liste tager dog et kig på nogle andre film, som skuespillerinden har medvirket i, hvor hendes præstation også var mindeværdig. Fra at spille en af Charlie's Angels til at portrættere Snehvide - fortsæt med at rulle for at finde ud af, hvilke roller der har nået cuttet!

10 Snehvide i 'Snehvide og jægeren'

Kristen Stewart i Snow White and the Huntsman
Kristen Stewart i Snow White and the Huntsman

Kicking listen off er Kristen Stewart som Snehvide i fantasyfilmen Snow White and the Huntsman fra 2012, som er baseret på det klassiske tyske eventyr Snehvide af brødrene Grim. Udover Kristen Stewart har filmen også Charlize Theron, Chris Hemsworth, Sam Claflin, Ian McShane, Bob Hoskins, Ray Winstone og Nick Frost i hovedrollerne. I øjeblikket har Snow White and the Huntsman en vurdering på 6,1 på IMDb.

9 Sabina Wilson i 'Charlie's Angels'

Kristen Stewart i Charlie's Angels
Kristen Stewart i Charlie's Angels

Lad os gå videre med Kristen Stewart som den vilde og oprørske engel Sabina Wilson i actionkomediefilmen Charlie's Angels fra 2019. Filmen er den tredje aflevering i Charlie's Angels-filmserien, og den har også Naomi Scott, Ella Balinska, Elizabeth Banks, Djimon Hounsou, Sam Claflin, Noah Centineo og Nat Faxon i hovedrollerne. I øjeblikket har Charlie's Angels en vurdering på 4,8 på IMDb. Charlie's Angels er muligvis den lavest vurderede Kristen Stewart-film på dagens liste, men det ændrer ikke på det faktum, at skuespillerinden spillede sin rolle perfekt.

8 Joan Jett i 'The Runaways'

Kristen Stewart i The Runaways
Kristen Stewart i The Runaways

Næste på listen er Kristen Stewart som den berømte rocksangerinde Joan Jett i det biografiske drama The Runaways fra 2010.

Filmen - som handler om rockbandet af samme navn - medvirker også i Dakota Fanning, Michael Shannon, Riley Keough og Stella Maeve. I øjeblikket har The Runaways en vurdering på 6,5 på IMDb.

7 Veronica "Vonnie" Sybil i 'Café Society'

Kristen Stewart i Café Society
Kristen Stewart i Café Society

En anden af Kristen Stewarts mest mindeværdige roller er hendes portrættering af Veronica "Vonnie" Sybil i det romantiske komedie-drama Café Society fra 2016. Filmen - som følger en mand, der flytter til Hollywood i 1930'erne - har også Jeannie Berlin, Steve Carell, Jesse Eisenberg, Blake Lively, Parker Posey, Corey Stoll, Ken Stott i hovedrollerne. I øjeblikket har Café Society en vurdering på 6,6 på IMDb.

6 Lydia Howland i 'Still Alice'

Kristen Stewart i Still Alice
Kristen Stewart i Still Alice

Lad os gå videre til den uafhængige dramafilm Still Alice fra 2014, hvor Kristen Stewart spiller hovedpersonens datter Lydia Howland. Filmen - som fortæller historien om en lingvistikprofessor diagnosticeret med Alzheimers sygdom lige før hendes 50-års fødselsdag - har også Julianne Moore, Alec Baldwin, Kate Bosworth og Hunter Parrish i hovedrollerne. I øjeblikket har Still Alice en vurdering på 7,5 på IMDb.

5 Sarah Altman i 'Panic Room'

Kristen Stewart i Panic Room
Kristen Stewart i Panic Room

Næste på listen er en film, som mange måske ikke er klar over, at Kristen Stewart faktisk var med i - thrillerfilmen Panic Room fra 2002. I filmen - som fortæller historien om en mor og datter, der tager tilflugt i et sikkert rum under et røveri - spiller Kristen Stweart Sarah Altman, og hun spiller sammen med Jodie Foster, Forest Whitaker, Dwight Yoakam og Jared Leto. I øjeblikket har Panic Room en bedømmelse på 6,8 på IMDb.

4 Nia In 'Equals'

Kristen Stewart i Equals
Kristen Stewart i Equals

En anden af Kristen Stewarts mest mindeværdige roller er hendes portrættering af Nia i den romantiske sci-fi-dramafilm fra 2015 Equals.

Filmen viser en dystopisk verden, hvor følelser ikke eksisterer, men to mennesker formåede at genoprette deres menneskelige medfølelse og forelske sig. Udover Kristen Stewart har filmen også Nicholas Hoult, Guy Pearce og Jacki Weaver i hovedrollerne - og den har i øjeblikket en vurdering på 6,1 på IMDb.

3 Allison / Mallory i 'Welcome To The Rileys'

Kristen Stewart i Welcome To The Rileys
Kristen Stewart i Welcome To The Rileys

Næste på listen er Kristen Stewart som Allison/Mallory i den uafhængige dramafilm fra 2010 Welcome to the Rileys. Filmen - som fortæller historien om en mand på forretningsrejse til New Orleans - har også James Gandolfini og Melissa Leo i hovedrollerne. I øjeblikket har Welcome to the Rileys en bedømmelse på 7,0 på IMDb, og den byder bestemt på en af Kristen Stewarts bedste præstationer indtil videre.

2 Melinda Sordino i 'Speak'

Kristen Stewart i Speak
Kristen Stewart i Speak

Lad os gå videre til det uafhængige teenagedrama Speak fra 2004, som er baseret på den prisvindende roman fra 1999 af samme navn af Laurie Halse Anderson. I filmen spiller Kristen Stewart hovedpersonen Melinda Sordino, og hun spiller sammen med Michael Angarano, Robert John Burke, Eric Lively og Elizabeth Perkins. Speak - som fortæller historien om en teenager, der holdt op med at tale efter en traumatisk oplevelse - har i øjeblikket en 7.3 vurdering på IMDb.

1 Bridget "Maggie" Sullivan i 'Lizzie'

Kristen Stewart i Lizzie
Kristen Stewart i Lizzie

Den biografiske thriller-film Lizzie fra 2018, hvor Kristen Stewart portrætterede Bridget "Maggie" Sullivan, afslutter listen. Filmen - som er baseret på den sande historie om mordene i 1892 på Lizzie Andrew Bordens familie - har i øjeblikket en rating på 5,8 på IMDb. Selvom det måske ikke er Kristen Stewarts højest vurderede film, er hendes præstation i den stadig utrolig.

Anbefalede: