Venner': Rachel Greens 10 bedste episoder

Indholdsfortegnelse:

Venner': Rachel Greens 10 bedste episoder
Venner': Rachel Greens 10 bedste episoder
Anonim

Friends er uden tvivl en af de mest ikoniske sitcoms nogensinde. Så ikonisk, at Netflix har bet alt 100 millioner dollars for at beholde serien på streamingtjenesten i et år mere. En aftale, der nok var det værd, fordi den tiltrak abonnenter og hjalp med at introducere en ny generation til denne ikoniske vennegruppe.

Af alle karaktererne på Friends er Rachel Green uden tvivl gruppens prinsesse. Hun blev en fanfavorit og et stilikon til dels takket være Jennifer Aniston og kostumeafdelingen på showet. Rachel er dog mere end bare en stilfuld pige, hun er sjov, sarkastisk og befinder sig ofte i nogle ret klæbrige situationer.

10 The Pilot (sæson 1, afsnit 1)

Rachel i sin brudekjole i pilotafsnittet af Friends
Rachel i sin brudekjole i pilotafsnittet af Friends

Der kan ikke benægtes, at Rachel Green er stjernen i "The Pilot" of Friends, som blev sendt helt tilbage i september 1994. Når alt kommer til alt, vendte hun helt sikkert hovederne, da hun gik ind i Central Perk i sin friske brudekjole fra at løbe væk fra alteret. Det er stadig en af de bedste karakterindgange på tv.

På trods af at hun ikke har snakket i nogen tid, bliver Rachel taget imod af sin tidligere barndoms bedste veninde Monica. Men at finde et sted at bo ser ud til at være kun toppen af Rachels problemer, da hun finder ud af, at hendes far har afskåret hende.

9 The One Where Rachel Finds Out (Sæson 1, afsnit 24)

Rachel satte sig ned og så chokeret ud
Rachel satte sig ned og så chokeret ud

Rachel startede den første sæson af Friends, og derfor er det kun passende, at hun også lukkede seriens første sæson. I "The One Where Rachel Finds Out" lærer Rachel endelig, at Ross har været håbløst forelsket i hende siden gymnasiet.

Idet hun indser, at hun måske har følelser for Ross, skynder hun sig til lufthavnen for at hilse på ham, da han vender tilbage fra en forretningsrejse. Men hendes ikoniske romantiske store gestus går g alt, da Ross stiger ud af flyet med en ny kæreste.

8 The One Where No One's Ready (sæson 3, afsnit 2)

Ross passer Rachels grønne kjole
Ross passer Rachels grønne kjole

"The One Where No One's Ready" er uden tvivl det bedste afsnit af sæson 3, og bestemt et afsnit, der er mindeværdigt for hver af de seks medvirkende.

Da Ross forsøger at få alle ud af døren for at tage til en begivenhed, hans museum er vært for, støder han på vejspærringer, da ingen er klar. Anføreren ser ud til at være Rachel, som bare ikke kan finde ud af, hvad hun skal have på. Da Ross skælder ud på hende, slår Rachel om til et par joggingbukser og nægter helt at tage til arrangementet.

7 The One With Rachel's New Dress (sæson 4, afsnit 18)

Rachel poserer på sofaen i lingeri
Rachel poserer på sofaen i lingeri

Rachel er ikke fremmed for at bejle til de mænd, hun finder attraktive, men det forhindrer hende ikke i at føle sig lidt ude af sit element i "The One With Rachel's New Dress". Måske er det fordi manden, hun forsøger at bejle til, også er en af hendes kunder som Bloomingdale's.

Efter et par mislykkede forsøg er Rachel og Joshua endelig kommet i mål og planlægger at tilbringe deres første nat sammen. For at fejre planlægger Rachel en romantisk date, der inkluderer et nyt lingerisæt. Når tingene går g alt, forsøger Rachel at gøre op med Joshua ved at ligge på hans sofa i sit nye lingerisæt, kun for at få hans forældre til at gå ind på hende.

6 The One With Joey's Big Break (sæson 5, afsnit 22)

Monica holder Rachel nede for at give hende øjendråber
Monica holder Rachel nede for at give hende øjendråber

"The One With Joey's Big Break" drejer sig måske primært om Joey, deraf titlen, men det er Rachel, der sørger for de fleste grin til denne episode.

Da Rachel vågner op og klager over en smerte i hendes øje, råder Monica hende til at gå til en øjenlæge. Først nægter Rachel, fordi hun hader at have ting i eller i nærheden af sit øje, men hun giver til sidst efter. Turen til øjenlægen er sjov, da Rachel konstant viger væk fra lægen. Og tingene eskalerer først, når det er tid for Rachel at putte øjendråber i øjet.

5 The One Where Ross Got High (Sæson 6, afsnit 9)

Rachel laver sin berømte bagatel
Rachel laver sin berømte bagatel

Alle ved, at Monica er kokken i denne vens gruppe, så da Rachel tilbyder at overtage desserten til vennens Thanksgiving-fejring, vil katastrofen ramme dem. Og det slår bestemt.

Rachel sætter sig for at lave en traditionel engelsk bagatel fra en opskriftsbog. Det eneste problem er, at opskriften på bagatelen sidder fast på en anden side, og i stedet for at lave en sød dessert, ender Rachel med at lave en interessant ret, der kombinerer en engelsk bagatel med en hyrdetærte. Rachel er ekstremt stolt af sin skabelse, og derfor må hendes venner finde på måder at slippe af med "desserten" uden at såre hendes følelser.

4 The One With The Apothecary Table (sæson 6, afsnit 11)

Rachel viser Phoebe Apothecary-bordet
Rachel viser Phoebe Apothecary-bordet

Efter Chandler flytter ind hos Monica, flytter Rachel ind hos Phoebe i en kort periode. Selvom Rachel og Phoebe måske er gode venner, bliver det tidligt klart, at de ikke er gode værelseskammerater.

Et af deres tidligste argumenter stammer fra Rachel, der forsøgte at istandsætte Phoebes lejlighed, så den passede til hendes smag. Rachel køber et apotekerbord fra Pottery Barn, som hun hurtigt opdager var en fejl, da Monica fortæller hende, at Phoebe hader alt, der er masseproduceret. For at beholde bordet lyver Rachel for Phoebe og skaber en udførlig historie om, hvor bordet kom fra.

3 The One With All The Cheesecakes (sæson 7, afsnit 11)

Rachel og Chandler spiser en cheesecake fra gulvet
Rachel og Chandler spiser en cheesecake fra gulvet

I årenes løb deler Rachel og Chandler ikke så mange øjeblikke sammen, men det gør bare de øjeblikke, de tilbringer sammen, endnu mere specielle. Og "The One With All The Cheesecakes" er et af de særlige øjeblikke.

I afsnittet bliver der ved et uheld leveret en cheesecake til Monicas lejlighed i stedet for naboens. Chandler begynder straks at spise det og hævder, at det er den bedste cheesecake, han nogensinde har fået, hvilket får Rachel til at prøve det. De to fortærer cheesecaken og føler sig så skyldige. Heldigvis får de chancen for at indløse sig selv, når en anden cheesecake bliver leveret et par dage senere. Mens de to oprindeligt afleverede det i den rigtige lejlighed, ender de senere med at stjæle det tilbage.

2 Den, hvor de alle bliver tredive (sæson 7, afsnit 14)

Rachel ser elendig ud på sin 30-års fødselsdag
Rachel ser elendig ud på sin 30-års fødselsdag

At blive tredive er en bittersød milepæl, som sæsonens syv afsnit "The One Where They All Turn Thirty" absolut slår igennem. Mens episoden viser publikum, hvordan hver af de seks venner tilbragte deres 30 års fødselsdag, er det Rachels oplevelse, der stjæler episoden.

I afsnittet er Rachel alt andet end glad for at blive tredive og forsøger at bruge det meste af dagen på at gemme sig på sit værelse. Til sidst lokker vennerne hende ud af rummet og overøser hende med kærlighed. Festen tager dog en drejning, da hendes meget yngre kæreste udtrykker sin egen stress over aldring. Det ikoniske øjeblik i denne episode sker senere, da Rachel skitserer hele hendes livsplan for at blive gift og få 3 babyer, når hun er 35, for kun at indse, at for at det kunne ske, skulle hun allerede have mødt "den ene."

1 The One Where Rachel Has A Baby (sæson 8, afsnit 23 og 24)

Rachel på hospitalet og fødte Emma
Rachel på hospitalet og fødte Emma

"The One Where Rachel Has A Baby" er den første fødselsepisode, serien havde lavet, men det er bestemt den, der er blevet den mest ikoniske. Efter endelig at have fået veer, skynder Ross Rachel til hospitalet, hvor tingene straks begynder at gå ned ad bakke.

Rachel har ikke alene at gøre med en lang og smertefuld veer, men hun er nødt til at dele sit værelse med en konstant parade af kvinder, som alle ser ud til at håndtere veer bedre end hende. Så, i anden del, får Rachel endelig babyen, men hun ved ikke, hvad hun skal hedde. Oven i det bliver Rachel ved et uheld foreslået at være Joey i stedet for Ross, hvilket kun komplicerer hendes liv yderligere.

Anbefalede: