10 Film & TV-skuespillere, hvis roller pludselig blev udskiftet

Indholdsfortegnelse:

10 Film & TV-skuespillere, hvis roller pludselig blev udskiftet
10 Film & TV-skuespillere, hvis roller pludselig blev udskiftet
Anonim

Der har været mange gange i film og tv-serier, at en karakter pludselig bliver omstøbt og spillet af en ny. Det er ikke særlig almindeligt, men det sker. Nogle gange er der en forklaring på det, men andre gange erstattes de uden rim eller grund. Uanset om det er skuespilleren eller showet, bliver karakterer desværre udskiftet, selv midt i en sæson eller produktion. Nogle gange lykkes det bare ikke.

Mens producenter det meste af tiden forsøger at finde en anden skuespiller eller skuespillerinde, der ligner den forrige skuespiller, for at lette overgangen for publikum og gøre det lidt lettere, har der været masser af gange, hvor producenterne have omarbejdet karakterer med en skuespiller, der var slående anderledes. Ikke desto mindre sker der omstøbninger, og det meste af tiden uden nogen advarsel.

10 Vivian Banks - 'The Fresh Prince of Bel-Air'

tante vivian blev afløst på frisk prince of bel air
tante vivian blev afløst på frisk prince of bel air

Nogle af jer husker måske, da du så The Fresh Prince of Bel-Air, da du var yngre, at tante Viv så mærkeligt anderledes ud efter sæson 3. Da programmet blev sendt første gang, blev tante Viv spillet af Janet Hubert, og hun spillede rollen gennem sæson 3, da hun blev erstattet af Daphne Maxwell Reid i 1993, som spillede hende indtil seriefinalen. Der var mange spekulationer om, hvorfor Janet Hubert blev udskiftet – nogle mente, at hendes graviditet var et brud på hendes kontrakt, mens andre spekulerede i, at det var hendes fejde med Will Smith. Tilsyneladende kom de to ikke sammen, mens de filmede showet, og Janet huskede i sin erindringsbog, at Will bad om, at hun blev fyret.

9 Dumbledore - 'Harry Potter'

Dumbledore blev udskiftet i Harry Potter
Dumbledore blev udskiftet i Harry Potter

Hvis du nogensinde har besluttet dig for at lave en Harry Potter-binge, vil du måske bemærke en ændring i Dumbledore efter den anden film, Harry Potter and the Chamber of Secrets. Rollen som Dumbledore blev oprindeligt spillet af Richard Harris, men han blev desværre omarbejdet før den tredje film, Harry Potter and the Prisoner of Azkaban. Richard Harris var blevet diagnosticeret med Hodgkins lymfom, og hans helbred tog en drejning til det værre. Desværre døde han, før den tredje film blev optaget, og producenterne blev tvunget til at omforme rollen, og Michael Gambon påtog sig rollen.

8 Carol Willick - 'Venner'

carol willick blev erstattet på venner
carol willick blev erstattet på venner

Under andet afsnit af Friends bliver vi først præsenteret for karakteren af Carol Willick, Ross Gellers ekskone, der lige havde forladt ham for en anden kvinde. For at fortykke plottet fandt hun også ud af, at hun var gravid med Ross' barn. I begyndelsen blev Carol spillet af Anita Barone, men hun blev til sidst omstøbt og blev til sidst spillet af Jane Sibbett i stedet. Anita Barone besluttede at forlade rollen for at forfølge større skuespillerroller og andre projekter.

7 Ryan Vogelson - 'Last Man Standing'

ryan vogelson blev erstattet på sidste mand stående
ryan vogelson blev erstattet på sidste mand stående

Mange husker måske ikke, men tilbage i 2011 havde Nick Jonas en rolle i sitcom-serien Last Man Standing. Han optrådte første gang i en episode, hvor han spillede rollen som Ryan Vogelson, som var Kristin Baxters mand. I disse dage spiller Nick ikke længere rollen som Ryan, og i stedet spilles rollen nu af Jordan Masterson. Nick fortsatte med at gøre andre ting som at blive dommer på The Voice og selvfølgelig genforenes med Jonas Brothers. Hans tid på showet var så kort, at folk har en tendens til at glemme, at han nogensinde spillede rollen, især ikke at Jordan Masterson tog over.

6 Reggie Mantle - 'Riverdale'

Reggie-kappen blev udskiftet på riverdale
Reggie-kappen blev udskiftet på riverdale

Oprindeligt blev rollen som Reggie Mantle i hitshowet Riverdale spillet af Ross Butler, men fans vil måske bemærke, at Ross ikke længere spiller rollen som Reggie, i stedet trådte Charle Melton ind og tog over. Ross havde dog en god grund til at forlade, da han også havde en rolle i det populære Netflix-show, 13 Reasons Why.

Desværre for Ross kunne han ikke spille begge roller, da der var planlægningskonflikter. Som et resultat forlod han Riverdale og fortsatte med at fokusere udelukkende på 13 Reasons Why. Derfor trådte Charles Melton til for at påtage sig rollen, og nu har Reggie fået et helt nyt ansigt.

5 Laurie Forman - 'That '70s Show'

laurie forman blev erstattet på det 70'er-show
laurie forman blev erstattet på det 70'er-show

Igennem de første fem sæsoner af That '70s Show blev rollen som Laurie Forman, alias Erics søster, spillet af Lisa Robin Kelly. Men fans har måske bemærket, at Lisa Robin Kelly ikke længere spillede rollen som Laurie i sæson 6. De havde ret, da Christina Moore overtog rollen. Lisa vendte ikke tilbage til showet på grund af personlige problemer i hendes liv, som hun måtte gå væk for at tage sig af. Hun kom aldrig rigtig tilbage på sporet, da hun blev anholdt for en DUI i 2010 og i 2013, og havde en række anklager om vold i hjemmet. Hun besluttede at gå til genoptræning for at prøve at få sit liv sammen, men hun døde på tragisk vis på grund af en utilsigtet overdosis.

4 Daario Neharis - 'Game Of Thrones'

daario naharis blev erstattet på game of thrones
daario naharis blev erstattet på game of thrones

På hitshowet Game of Thrones blev rollen som Daario Naharis oprindeligt spillet af Ed Skrein. Men da karakteren kom tilbage igen i sæson fire efter kun at have optrådt i en håndfuld episoder før det, bemærkede fans, at skuespilleren, der spiller Daario, ikke var den samme. De havde ret, da producenter besluttede at omstøbe rollen og valgte Michiel Huisman til at påtage sig rollen.

Ifølge Ed Skrein var tingene mere komplicerede, end de så ud og beskyldte politik på, at showet tvang ham til at gå væk fra det show, som han havde til hensigt at blive ved i lang tid. Desværre for ham kom det ikke til at ske, og han blev meget let erstattet.

3 Mandy Baxter - 'Last Man Standing'

mandy Baxter blev udskiftet på sidste mand stående
mandy Baxter blev udskiftet på sidste mand stående

Efter at ABC aflyste Last Man Standing, besluttede Fox, at de ville bringe showet tilbage. Mens fans var super begejstrede for at få showet tilbage, var de meget forvirrede over at se, at en af hovedpersonerne, Mandy Baxter, pludselig blev omarbejdet. Molly Ephraim spillede oprindeligt Mandy, og hun var kendt for at være kort med mørkt hår. Fans blev kastet for en løkke, da den nye Mandy var det stik modsatte. Molly McCook overtog rollen som Mandy, og hun var høj med lyst hår, en markant forskel fra den originale skuespillerinde. Fans var ikke glade for ændringen, men den originale Mandy måtte forlade showet, fordi hun påtog sig andre skuespilkoncerter, forudsat at showet blev aflyst for altid, hvilket tvang showet til at omstøbe hende.

2 Victoria - 'Twilight'

victoria blev udskiftet i tusmørket
victoria blev udskiftet i tusmørket

Der var en række vampyrer, der dukkede op i hele Twilight-sagaen, en af de mest udbredte vampyrer var Victoria, en blodtørstig vampyr, der var ude efter hævn, efter at hendes makker blev dræbt. Victoria ønskede intet andet end at hævne sig på Edward Cullen og dræbe sin menneskeelsker, Bella Swan. Oprindeligt, i Twilight, og den anden film, New Moon, blev rollen som Victoria spillet af Rachelle Lefevre. Men da det kom til den tredje film, Eclipse, blev Rachelle erstattet af Bryce Dallas Howard. Tilsyneladende kom omarbejdelsen med en smule kontrovers, da Rachelle hævdede, at hun var blind, da hun afviste andre skuespillerroller for at spille Victoria. Ifølge producenterne var det på grund af planlægningskonflikter, at de besluttede at omstøbe hende.

1 Penny - 'The Big Bang Theory'

penny blev erstattet på big bang-teorien
penny blev erstattet på big bang-teorien

Tro det eller ej, Kaley Cuoco skulle ikke altid spille den elskede rolle som Penny på The Big Bang Theory. Hun prøvede oprindeligt rollen, men fik ikke rollen. Oprindeligt havde Kaley prøvet til en rolle, der ikke længere eksisterer - Katie - som kun var med i showet for den uudsendte pilot. Rollen som Katie blev spillet af Amanda Walsh, men efter at den originale pilot blev skrottet, og producenterne slap af med Katie og erstattede hende med karakteren Penny. Som et resultat blev skuespillerinden Amanda Walsh også erstattet, og Kaley tog over. Som vi alle ved, er resten historie.

Anbefalede: