Tim Burtons 10 bedste film, rangeret ifølge IMDb

Indholdsfortegnelse:

Tim Burtons 10 bedste film, rangeret ifølge IMDb
Tim Burtons 10 bedste film, rangeret ifølge IMDb
Anonim

Den berømte Hollywood-instruktør Tim Burton blev berømt i slutningen af 80'erne og begyndelsen af 90'erne og blev hurtigt kendt for sine gotiske, fantasy- og gyserfilm såsom Edward Scissorhands, Sleepy Hollow, Corpse Bride og mange flere. Dagens liste tager et kig på, hvilke af de film Tim Burton har instrueret, der er hans højest vurderede på IMDb, og selvom The Nightmare Before Christmas helt sikkert er en af instruktørens mest berømte film - var den faktisk ikke instrueret af ham, hvilket er grunden til. den kom ikke med på dagens liste, selvom den har en vurdering på 8,0 på IMDb.

I årenes løb har Tim arbejdet på masser af film med mange succesrige Hollywood-stjerner, men hans mest almindelige valg var altid hans ekskone Helena Bonham Carter og skuespilleren Johnny Depp. Bliv ved med at rulle for at finde ud af, hvilken af de film Tim har instrueret, der er hans mest succesfulde!

10 Batman Returns (1992) - IMBd-vurdering 7,0

Batman Returns scene
Batman Returns scene

Sparker listen i gang på plads nummer 10 er superheltefilmen Batman Returns fra 1992, som er en efterfølger til Tim Burtons film Batman fra 1989 (som vi vil støde på længere nede på listen). Filmen handler om Batman, der igen forsøger at håndtere sin fjende Penguin, og den har Michael Keaton, Danny DeVito, Michelle Pfeiffer, Christopher Walken, Michael Gough, Pat Hingle og Michael Murphy i hovedrollerne. I øjeblikket har Batman Returns en bedømmelse på 7,0 på IMDb.

9 Pee-Wee's Big Adventure (1985) - IMBd-vurdering 7,0

Pee-wees store eventyrscene
Pee-wees store eventyrscene

Næste på listen er eventyrkomediefilmen Pee-wee's Big Adventure fra 1985. Filmen - som fortæller historien om en excentrisk mand, der får stjålet sin cykel - har Paul Reubens, E. G. Daily, Mark Holton, Diane Salinger og Judd Omen i hovedrollerne. I øjeblikket har Pee-wee's Big Adventure en vurdering på 7,0 på IMDb, hvilket betyder, at den deler plads nummer ni med Batman Returns.

8 Corpse Bride (2005) - IMBd-vurdering 7,3

Corpse Bride scene
Corpse Bride scene

Pladsen nummer otte på listen over Tim Burtons mest succesrige film går til den 2005 stop-motion animerede fantasyfilm Corpse Bride.

Filmen - som helt bogstaveligt fortæller historien om et lig, der rejser sig fra sin grav, så det kunne blive gift - med Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Tracey Ullman, Joanna Lumley og Christopher Lee. I øjeblikket har Corpse Bride en bedømmelse på 7,3 på IMDb.

7 Sweeney Todd: The Demon Barber Of Fleet Street (2007) - IMBd-vurdering 7,3

Sweeney Todd The Demon Barber of Fleet Street scene
Sweeney Todd The Demon Barber of Fleet Street scene

Lad os gå videre til endnu en film med Tim Burtons go-to-cast-medlemmer Johnny Depp og Helena Bonham Carter - den musikalske slasher-film fra 2007, Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street. Udover Johnny og Helena har den også Alan Rickman, Timothy Spall og Sacha Baron Cohen i hovedrollerne. I øjeblikket har filmen - som fortæller historien om den engelske barber og seriemorder Sweeny Todd - en vurdering på 7,3 på IMDb, hvilket betyder, at den deler plads nummer syv med Corpse Bride.

6 Sleepy Hollow (1999) - IMBd-vurdering 7,3

Sleepy Hollow scene
Sleepy Hollow scene

Næste på listen er endnu en film med Johnny Depp i hovedrollen - den gotiske gyserfilm Sleepy Hollow fra 1999. Filmen fortæller historien om Ichabod Crane, der blev sendt til landsbyen Sleepy Hollow for at efterforske en række mord, og den har også Christina Ricci, Miranda Richardson, Michael Gambon, Casper Van Dien og Jeffrey Jones i hovedrollerne. I øjeblikket har Sleepy Hollow en vurdering på 7,3 på IMDb, hvilket betyder, at den deler plads nummer seks på dagens liste med Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street og Corpse Bride.

5 Batman (1989) - IMBd-vurdering 7,5

Batman scene
Batman scene

Superheltefilmen Batman fra 1989, der fortæller historien om DC Comics-karakteren af samme navn, åbner de fem bedst vurderede Tim Burton-film på IMDb. Filmen - med Jack Nicholson, Michael Keaton, Kim Basinger, Robert Wuhl, Pat Hingle, Billy Dee Williams, Michael Gough og Jack Palance i hovedrollerne - har i øjeblikket en vurdering på 7,5 på IMDb.

4 Beetlejuice (1988) - IMBd-vurdering 7,5

Beetlejuice scene
Beetlejuice scene

Pladsen nummer fire på dagens liste går til fantasy-komediefilmen Beetlejuice fra 1988. I filmen - som fortæller historien om et nyligt afdødt par, der bliver spøgelser, der hjemsøger deres tidligere hus - har Alec Baldwin, Geena Davis, Jeffrey Jones, Catherine O'Hara, Winona Ryder og Michael Keaton i hovedrollerne.

I øjeblikket har Beetlejuice en vurdering på 7,5 på IMDb, hvilket betyder, at den deler plads nummer fire med Batman.

3 Ed Wood (1994) - IMBd-vurdering 7,8

Ed Wood scene
Ed Wood scene

Det biografiske komedie-drama Ed Wood fra 1994 åbner de tre bedst vurderede Tim Burton-film på IMDb. Filmen - som fortæller den ambitiøse, men urolige filminstruktør Edward D. Wood Jr.s livshistorie - har Johnny Depp, Martin Landau, Sarah Jessica Parker, Patricia Arquette, Jeffrey Jones, Bill Murray og Lisa Marie i hovedrollerne. I øjeblikket har Ed Wood en vurdering på 7,8 på IMDb.

2 Edward Scissorhands (1990) - IMBd-vurdering 7,9

Edward Scissorhands scene
Edward Scissorhands scene

Den andenplads på dagens liste er 1990'ernes fantasy-romantikfilm Edward Scissorhands. Filmen - som fortæller historien om en kunstig mand, der ikke var helt konstrueret og har en saks til hænderne - medvirker Johnny Depp, Winona Ryder, Dianne Wiest, Anthony Michael Hall, Kathy Baker, Vincent Price og Alan Arkin. I øjeblikket har Edward Scissorhands en vurdering på 7,9 på IMDb.

1 Big Fish (2003) - IMBd-vurdering 8,0

Big Fish scene
Big Fish scene

Listen på plads nummer et er fantasy-dramafilmen Big Fish fra 2003, som var baseret på 1998-romanen af samme navn skrevet af Daniel Wallace. I filmen - som fortæller historien om en frustreret mand, der forsøger at finde ud af, hvad der er fakta, og hvad der er fiktion i hans døende fars liv - medvirker Ewan McGregor, Albert Finney, Billy Crudup, Jessica Lange, Helena Bonham Carter, Alison Lohman, Robert Guillaume, Marion Cotillard, Steve Buscemi og Danny DeVito. I øjeblikket har Big Fish en vurdering på 8,0 på IMDb.

Anbefalede: