Lindsay Lohans bedste film ifølge IMDb

Indholdsfortegnelse:

Lindsay Lohans bedste film ifølge IMDb
Lindsay Lohans bedste film ifølge IMDb
Anonim

Dagens liste handler udelukkende om Hollywood-stjernen Lindsay Lohan - skuespillerinden, der var på sit højeste i 2000'erne og hang ud med kendisser som Paris Hilton og Kim Kardashian.

Mens Lindsay Lohan helt sikkert har haft et meget begivenhedsrigt liv indtil videre - så er der ingen tvivl om, at de roller, hun accepterede i det seneste årti, har gjort mere skade på hendes karriere end gavn. Nogle af Lindsays ældre roller er dog blevet så ikoniske, at de stadig er lige så relevante, og fans over hele kloden elsker at gense hende spille dem.

From the Parent Trap to Mean Girls - fortsæt med at rulle for at finde ud af, hvilken af Lindsay Lohans film, der har den højeste placering på IMDb!

10 Get A Clue (2002) - IMDb-vurdering 5.1

Lindsay Lohan i Get a Clue
Lindsay Lohan i Get a Clue

Tv-filmen Get a Clue fra 2002 sparker listen i gang på plads nummer 10. I Disney Channel Original Movie spiller Lindsay Lohan Lexy Gold, en teenager, der undersøgte mysteriet om, at en af hendes gymnasielærere forsvandt. Udover Lindsay har filmen Bug Hall, Ian Gomez, Brenda Song, Ali Mukaddam og Dan Lett i hovedrollerne. I øjeblikket har Get a Clue en vurdering på 5,1 på IMDb.

9 Just My Luck (2006) -IMDb-vurdering 5,4

Lindsay Lohan i Just My Luck
Lindsay Lohan i Just My Luck

Næste på listen er rom-com'en Just My Luck fra 2006, hvor Lindsay spiller Ashley, den heldigste pige på Manhattan, New York City, som ender med at miste lykken efter at have kysset en fyr. Udover Lindsay Lohan har filmen også Chris Pine, Samaire Armstrong, Faizon Love, Missi Pyle og bandet McFly i hovedrollerne. I øjeblikket har Just My Luck en vurdering på 5,4 på IMDb.

8 Kapitel 27 (2007) -IMDb-vurdering 5,7

Lindsay Lohan i kapitel 27
Lindsay Lohan i kapitel 27

Lad os gå videre til det biografiske drama Kapitel 27, som handler om Mark David Chapman - forbryderen, der myrdede The Beatles-medlemmet John Lenon.

I filmen spiller Lindsay Lohan Jude Hanson, og hun spiller sammen med skuespillerne Jared Leto og Judah Friedlander. I øjeblikket har Chapter 27 en vurdering på 5,7 på IMDb, hvilket giver den plads nummer otte på denne liste.

7 Georgia Rule (2007) -IMDb-vurdering 5,8

Lindsay Lohan i Georgia Rule
Lindsay Lohan i Georgia Rule

Nummer syv på listen over bedste Lindsay Lohan-film går til komedie-dramaet Georgia Rule fra 2007. I den spiller Lindsay Lohan den urolige syttenårige Rachel Wilcox, der bliver sendt for at tilbringe sommeren hos sin bedstemor - og hun spiller sammen med Hollywood-stjerner som Jane Fonda, Felicity Huffman, Dermot Mulroney og Garrett Hedlund. I øjeblikket har Georgia Rule en vurdering på 5,8 på IMDb.

6 Freaky Friday (2003) -IMDb-vurdering 6,2

Lindsay Lohan i Freaky Friday
Lindsay Lohan i Freaky Friday

Næste på listen 2003 fantasy komedie Freaky Friday. I filmen spiller Lindsay Lohan den håbefulde teenagemusiker Anna Coleman, hvis krop bliver skiftet med sin mors på grund af en magisk kinesisk lykkekage. Udover Lindsay Lohan har filmen også Jamie Lee Curtis, Harold Gould, Chad Michael Murray og Mark Harmon i hovedrollerne. I øjeblikket har Freaky Friday en vurdering på 6,2 på IMDb.

5 The Parent Trap (1998) -IMDb-vurdering 6,5

Lindsay Lohan i The Parent Trap
Lindsay Lohan i The Parent Trap

Der er ingen tvivl om, at Lindsay Lohan har ændret sig en hel del gennem årene, men mange vil altid huske hende ved hendes roller i rom-com'en The Parent Trap fra 1998.

I filmen spillede Lindsay de elleve-årige tvillinger Hallie Parker og Annie James, og hun spillede sammen med skuespillere som Dennis Quaid og Natasha Richardson. I øjeblikket har The Parent Trap en vurdering på 6,5 på IMDb, hvilket giver den plads nummer fem på denne liste.

4 Machete (2010) -IMDb-vurdering 6,6

Lindsay Lohan i Machete
Lindsay Lohan i Machete

Pladsen nummer fire på listen går til actionfilmen Machete fra 2010. I den spiller Lindsay April Booth, og hun spiller sammen med skuespillere som Danny Trejo, Robert De Niro, Jessica Alba, Don Johnson, Michelle Rodriguez, Steven Seagal, Cheech Marin og Jeff Fahey. I øjeblikket har Machete en vurdering på 6,6 på IMDb.

3 A Prairie Home Companion (2006) -IMDb-vurdering 6,7

Lindsay Lohan i A Prairie Home Companion
Lindsay Lohan i A Prairie Home Companion

Den musikalske komedie A Prairie Home Companion fra 2006 åbner de tre bedste Lindsay Lohan-film. I filmen spiller Lindsay sangerinden Lola Johnson, og hvad mange måske har glemt om skuespillerinden er, at hun også er musiker. Udover Lindsay har filmen Hollywood-stjerner som Meryl Streep, Kevin Kline, Tommy Lee Jones, Woody Harrelson, Lily Tomlin, Garrison Keillor, Virginia Madsen og John C. Reilly. I øjeblikket har A Prairie Home Companion en bedømmelse på 6,7 på IMDb.

2 Bobby (2006) -IMDb-bedømmelse 7,0

Lindsay Lohan i Bobby
Lindsay Lohan i Bobby

Den andenplads på listen over bedste Lindsay Lohan-film er dramaet Bobby fra 2006. I filmen - som fortæller den amerikanske senator Robert F. Kennedys mordhistorie - spiller Lindsay Lohan Diane Howser. Udover Lindsay har filmen Harry Belafonte, Joy Bryant, Nick Cannon, Helen Hunt, Anthony Hopkins, Ashton Kutcher, Shia LaBeouf, Demi Moore, Martin Sheen, Elijah Wood og mange flere i hovedrollerne. I øjeblikket har Bobby en bedømmelse på 7,0 på IMDb.

1 Mean Girls (2004) -IMDb-bedømmelse 7,0

Lindsay Lohan i Mean Girls
Lindsay Lohan i Mean Girls

Tenagerkomedien Mean Girls fra 2004, som samler listen på førstepladsen. Ligesom i det virkelige liv spillede Lindsay Lohan i filmen Cady Heron, der helt sikkert havde et par venner såvel som fjender. Udover Lindsay har filmen også Rachel McAdams, Amanda Seyfried, Lacey Chabert, Tim Meadows, Ana Gasteyer, Amy Poehler og Tina Fey i hovedrollerne. I øjeblikket har Mean Girls en vurdering på 7,0 på IMDb, hvilket betyder, at den faktisk deler førstepladsen med den tidligere nævnte film Bobby.

Anbefalede: