Jennifer Anistons bedste film ifølge IMDb

Indholdsfortegnelse:

Jennifer Anistons bedste film ifølge IMDb
Jennifer Anistons bedste film ifølge IMDb
Anonim

Dagens liste handler udelukkende om Jennifer Aniston - skuespillerinden, der blev berømt som rollebesætning i sitcom Friends og siden er gået videre til at have en ganske imponerende karriere. Når det kommer til de film, Jennifer Aniston har været i, er der helt sikkert et par stykker, hun kunne have afvist, men de fleste af hendes film endte med at blive storfilm, som hendes fans absolut elsker at se.

Mens Jennifer absolut er mest kendt for at spille hovedrolle i rom-coms - er der et par andre genrer, der også er kommet på listen. Fra He's Just Not That Into You til Marley & Me – fortsæt med at rulle for at finde ud af, hvilke Jennifer Aniston-film, der kom på listen!

10 Just Go With It (2011) - IMDb-bedømmelse 6,4

Jennifer Aniston i Just Go with It
Jennifer Aniston i Just Go with It

Rom-com Just Go with It fra 2011 sparker listen i gang på plads nummer 10. I den spiller Jennifer Aniston Katherine Murphy, en kontorchef, der bliver undfanget af sin ven til at spille hans snart-fra-skilte kone for at dække over hans løgne. Andre berømte skuespillere, der medvirker i filmen, er Adam Sandler, Nicole Kidman, Nick Swardson og Brooklyn Decker. I øjeblikket har Just Go with It en bedømmelse på 6,4 på IMDb.

9 He's Just Not That Into You (2009) - IMDb-bedømmelse 6,4

Jennifer Aniston i He's Just Not That Into You
Jennifer Aniston i He's Just Not That Into You

Nummer ni på listen går til endnu en rom-com - denne gang taler vi om filmen He's Just Not That Into You fra 2009. I den spiller Jennifer - som har været knyttet til en del mænd gennem årene - Beth, og hun spiller sammen med berømte skuespillere som Ben Affleck, Drew Barrymore, Jennifer Connelly, Kevin Connolly, Bradley Cooper, Ginnifer Goodwin, Scarlett Johansson og Justin Long. I øjeblikket har He's Just Not That Into You en vurdering på 6,4 på IMDb - hvilket betyder, at den er samlet på denne liste med Just Go With It.

8 The Good Girl (2002) - IMDb-bedømmelse 6,4

Jennifer Aniston i The Good Girl
Jennifer Aniston i The Good Girl

Næste på listen er det sorte komedie-drama fra 2002 The Good Girl. I den spiller Jennifer Justine Last, en discountbutiksekspedient, og hun spiller sammen med skuespillere som Jake Gyllenhaal og John C. Reilly.

I øjeblikket har The Good Girl en IMDb-rating på 6,4 - hvilket betyder, at den teknisk set deler plads nummer otte med Just Go With It og He’s Just Not That Into You.

7 Dumplin' (2018) - IMDb-bedømmelse 6,6

Jennifer Aniston i Dumplin&39
Jennifer Aniston i Dumplin&39

Næste på listen er en af Jennifer Anistons nyere film - 2018-komedien Dumplin', som blev udgivet på Netflix. I den spiller Jennifer Rosie Dickon, en tidligere skønhedsdronning, hvis plus-size teenagedatter beslutter sig for at gå i sin mors fodspor. I øjeblikket har Dumplin' en vurdering på 6,6 på IMDb, hvilket giver den plads nummer syv på denne liste.

6 afsporet (2005) - IMDb-bedømmelse 6,6

Jennifer Aniston i Afsporet
Jennifer Aniston i Afsporet

Nummer seks på listen for at gå til krimi-thrilleren Derailed fra 2005. I den spiller Jennifer Aniston Jane, og hun spiller sammen med skuespillere som Clive Owen, Vincent Cassel, Giancarlo Esposito, David Morrissey samt musikerne RZA og Xzibit. I øjeblikket har Derailed en vurdering på 6,6 på IMDb, hvilket betyder, at den deler sin plads på denne liste med Dumplin'.

5 Bruce Almighty (2003) - IMDb-bedømmelse 6,8

Jennifer Aniston i Bruce Almighty
Jennifer Aniston i Bruce Almighty

Komedien Bruce Almighty fra 2003 åbner op for de fem bedste film, Jennifer Aniston har været med i. I den spiller Jennifer Aniston Grace Connelly, Bruce Nolans kæreste. I filmen kan Jennifer ses sammen med stjerner som Jim Carrey, Morgan Freeman og Philip Baker Hall. I øjeblikket har Bruce Almighty en vurdering på 6,8 på IMDb.

4 Horrible Bosses (2011) - IMDb-bedømmelse 6,9

Jennifer Aniston i Horrible Bosses
Jennifer Aniston i Horrible Bosses

Nummer fire på listen går til endnu en komedie - denne gang taler vi om filmen Horrible Bosses fra 2011. I den behager Jennifer Dr. Julia Harris - en af de forfærdelige chefer, som tre venner konspirerer om at myrde.

Udover Jennifer Aniston medvirker stjerner som Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis, Colin Farrell, Kevin Spacey og Jamie Foxx også i komedien. I øjeblikket har Horrible Bosses en vurdering på 6,9 på IMDb.

3 We're The Millers (2013) - IMDb-bedømmelse 7,0

Jennifer Aniston i We're the Millers
Jennifer Aniston i We're the Millers

Krimikomedien We're The Millers fra 2013 åbner de tre bedste Jennifer Aniston-film. I den spiller Jennifer Rose O'Reilly - en stripper, der bliver hyret til at posere som en narkohandlers kone. I filmen spiller Jennifer sammen med skuespillere som Jason Sudeikis, Emma Roberts, Nick Offerman, Ed Helms og Will Poulter. I øjeblikket har We're The Millers en bedømmelse på 7,0 på IMDb.

2 Marley & Me (2008) - IMDb-bedømmelse 7,1

Jennifer Aniston i Marley & Me
Jennifer Aniston i Marley & Me

Den andenplads på dagens liste er komedie-dramaet Marley & Me fra 2008, som følger en families liv med en yndig, men lidt fræk hund. Udover Jennifer Aniston har filmen også Owen Wilson, Eric Dane og Alan Arkin i hovedrollerne. I øjeblikket har Marley & Me en bedømmelse på 7,1 på IMDb - men den er 0,6 point efter listens vinder.

1 Office Space (1999) - IMDb-bedømmelse 7,7

Jennifer Aniston i Office Space
Jennifer Aniston i Office Space

At pakke listen op på førstepladsen er også en af Jennifers tidligste film - den sorte komedie Office Space fra 1999. I den spiller en ung Jennifer Joanna - men lad os være rigtige, Hollywood-stjernen har bestemt ikke ændret sig meget gennem årene. Udover Jennifer har filmen Ron Livingston, Gary Cole, Stephen Root, David Herman og Diedrich Bader i hovedrollerne. I øjeblikket har Office Space en bedømmelse på 7,7 på IMDb - hvilket gør den til Jennifers mest højt vurderede film!

Anbefalede: