10 sjove fakta om Megan Fox' største roller

Indholdsfortegnelse:

10 sjove fakta om Megan Fox' største roller
10 sjove fakta om Megan Fox' største roller
Anonim

Megan Fox har været kendt for at arbejde sporadisk på både film og tv-serier, selvom hendes program for nylig har været ret fyldt. Hun afslørede en hel del sandhed om sine følelser, eller mangel på samme, med hensyn til at blive set arbejde ved at sige: "Jeg har aldrig lavet mere end to film om året."

Hun har ikke nødvendigvis behøvet at lave mere end to film om året. Hendes karriere har været fint med, at hun har arbejdet i den sats, hun vælger at gå til.

10 Megan blev en smule stiv med sæt transformere

På settet med Transformers afslørede Megan Fox dette om sine arbejdsvaner ved at sige Jeg har løbet og rullet rundt på jorden og kørt trækvogne. Jeg har mistet mine tånegle af at gøre alle disse ting i motorcykelstøvler. Jeg har fået diske i ryggen. Jeg blev brændt. Jeg fik et par snitsår og ar. Det er vildt, men man føler sig også som en soldat.” Hun får det bestemt til at lyde som om at være skuespiller ikke kun er regnbuer og sommerfugle.

9 Blake Lively spillede næsten Jennifer i Jennifers krop

Prøv at forestille dig Jennifer's Body med en anden i hovedrollen end Megan Fox. Svært at gøre, ikke? Megan Fox førte an i den engang hadede film, der nu betragtes som en kultklassiker. Blake Lively blev overvejet til rollen først, men kunne ikke få det til at ske på grund af planlægningskonflikter. I disse dage er den rolle, Blake Lively er mest kendt for, afgjort Serena van der Woodsen på Gossip Girl, en rolle hun vandt med succes i seks vidunderlige sæsoner.

8 Megan voksede op med at elske Teenage Mutant Ninja Turtles

Megan Fox overtog rollen som April i live-action TMNT-filmene, og det fede ved det er, at hun altid elskede tegnefilmene, da hun voksede op. Hun sagde: "Det var en af mine yndlingsfranchises som barn, og jeg t alte meget om det på Transformers-sættet. Jeg var kun som fire, da jeg så den første film. Jeg blev faktisk født ved siden af en kemisk fabrik i Tennessee, og jeg har set muterede væsner!" Hendes begejstring manifesterede sig naturligvis i den perfekte filmrolle.

7 fans ville have Megan til fuldt ud at erstatte Zooey Deschanel på en ny pige

Fans af New Girl elskede Zooey Deschanel som Jess Day, men da hun var nødt til at forlade showet midlertidigt for at gennemføre sin graviditet i det virkelige liv, trådte Megan Fox ind som Reagans karakter. Fans var pladask for Megan Fox' karakter, Reagan.

Hun var moderigtig, vittig, charmerende, rolig, cool og samlet. Sammenlignet med karakteren Jess blev Reagan anset for at være mere sympatisk, og mange fans ønskede, at hun permanent skulle erstatte Jess!

6 Megan næsten medvirkede i bekendelser fra en teenagedramadronning med Hilary Duff i stedet for Lindsay Lohan

Hilary Duff blev overvejet til hovedrollen i Confessions Of A Teenage Drama Queen i stedet for Lindsay Lohan, og hvis det var lykkedes, ville filmen have set meget anderledes ud! Megan Fox og Hilary Duff ville have spillet modstandere i den yndige pigefilm fra begyndelsen af 2000'erne.

5 Megan vil aldrig lade sine børn se Jonah Hex

Da hun blev spurgt om, hvilke film hendes børn selv kan og ikke kan se den stjerne, sagde Megan Fox: "Det ville være rart at lave nogle ting, som de kan se, ja, for noget som Jennifer's Body, jeg tager ikke med at lade dem se i lang tid. Noget som Jonah Hex vil jeg aldrig lade dem se, ingen burde nogensinde se den film." Så Jennifer's Body har en chance på et tidspunkt, men Jonah Hex har simpelthen ikke.

4 The Director Of Rogue (2020) kunne ikke se Megan i rollen i starten

M. J Bassett, direktøren for Rogue, var ikke helt i stand til at forestille sig Megan Fox i rollen… i starten. Hun sagde: "Megans navn var på listen, og i starten var jeg sådan, at jeg ikke kan se hende gøre det her. Jeg har aldrig set hende gøre noget lignende. Vi fik det ned, hun læste, og hun kunne lide det, så jeg gik til et møde, og vi sad og fik noget kaffe." Megan Fox blæste alle væk, inklusive filmens instruktør, og beviste, at hun kan påtage sig en seriøs filmrolle, der kræver en masse action.

3 Megan & Transformers instruktør Michael Bay havde oksekød, men de er seje med hinanden nu

Dengang i tiden blev Megan Fox fyret fra Transformers-filmfranchisen efter at have sammenlignet Michael Bay med Hitler. Hun blev erstattet af en model ved navn Rosie Huntington-Whiteley.

Michael Bay instruerede også TNMT og castede Megan Fox som april, hvilket beviser, at de to er langt ud over de tidligere problemer, de engang havde. Hun forsvarede ham også i 2020, efter at et uhyggeligt interview om ham fra 2009 dukkede op igen.

2 Megan faldt til 97 pund for Jennifers krop

Megan Fox var aldrig overvægtig en dag i sit liv, men hun faldt stadig ned til 97 pund, mens hun filmede Jennifer's Body. Hun behøvede højst sandsynligt ikke at tabe sig så lavt, fordi hun allerede så smuk og fysisk fejlfri ud, før hun filmede den film. Jennifers karakter er bleg, spøgelsesagtig, spøgende og meget tynd. Hun kom i karakter på en meget seriøs måde. Heldigvis er hun tilbage på en sund vægt nu.

1 Megan gjorde grin med, at Will Arnett kunne lide meget yngre veninder på sættet af TMNT

Will Arnett tog et par piger med sig til TMNT-sættet, og de var på den yngre side. Megan Fox sagde spøgefuldt: "Det nåede til det punkt, hvor jeg tænkte:" Ven, jeg er bekymret. Skal jeg tale med håndværkstjenester og sørge for, at de har frokostretter til dine veninder? Der er ingen mad her med tegneseriefigurer på! "Det er klart, hun lavede sjov, fordi hun og Will Arnett har et godt forhold til hinanden.

Anbefalede: