13 sjove fakta bag kulisserne af Grace og Frankie

Indholdsfortegnelse:

13 sjove fakta bag kulisserne af Grace og Frankie
13 sjove fakta bag kulisserne af Grace og Frankie
Anonim

Hvad skal man ikke elske ved Grace og Frankie? Lad os glemme alt om den utroligt unikke og hjertevarme historie et øjeblik og bare fokusere på rollebesætningen. Jane Fonda og Lily Tomlin er ikke kun dygtige på dette tidspunkt, deres talenter er fuldstændig uden sidestykke. Uden disse to som hovedrollerne, hvem ved, om denne serie ville have taget fart, som den har gjort. Udover vores førende damer har vi også Martin Sheen og Sam Waterston som de to mandlige modparter. Helt ærligt, hvor meget mere skal vi overhovedet sige? Åh ja, RuPaul og Lisa Kudrow som gæstestjerner!!

Nu hvor vi har dækket, hvad der gør denne serie så uforglemmelig, lad os dykke lidt dybere ned og opdage mere om, hvad der får denne serie til at tikke. Vi er på vej bag kulisserne og afslører 13 overraskende ting om Grace og Frankie. Hvem er med os? Vi henter Coyote og Nwabudike på vejen!

13 Jane Fonda var ikke særlig populær blandt testpublikummet

Hvor overraskende det end lyder, så blev de originale testpublikum ikke umiddelbart solgt til Jane Fonda for rollen som Grace. Kvinden er en Hollywood-legende, så det er vanvittigt at tro, at hun ikke ville have været alles førstevalg, men det ser ud til, at publikum fandt hende en smule aggressiv. Heldigvis var der ingen måde, skaberen kunne gøre det uden Fonda, så ingen skade sket!

12 Showet kommer fra det samme sind, som gav os venner

Når det kommer til populært tv, er ingen helt den ekspert, som forfatteren Marta Kauffman er. Kvinden er ansvarlig for Friends, som vi alle ved er en af de højest vurderede sitcoms nogensinde. Kauffman var dog nervøs for at komme ind i spillet igen efter succesen med Friends. Når det er sagt, slog hun den ud af parken med Grace og Frankie. Kvinden er et fortællegeni!

11 Der var tale om at gøre Grace og Frankie til en romantisk genstand

Tja, dette ville have taget serien i en anden retning! Da showet først blev sat sammen, fik skaberens datter ideen til til sidst at få Grace og Frankie til at forelske sig i hinanden. Selvom vi var knust, da deres mænd forlod dem for at være sammen, ved vi ikke, om det ville have været den bedste løsning på det problem at få dem til at falde for hinanden. Vi elsker deres venskab for meget!

10 Historien kom kun én gang Tomlin og Fonda havde begge indvilget i at vende tilbage til den lille skærm

Creator Marta Kauffman var ikke vild med ideen om at sammensætte en ny tv-serie. Hun havde trods alt allerede gjort det og haft ret stor succes med det, så hvorfor risikere et fantastisk ry, ikke? Nå, det var tilfældet, indtil hun hørte besked om, at både Fonda og Tomlin søgte at deltage i noget nyt. Uden engang at vide, om de ville arbejde sammen, begyndte Kauffman at bygge en historie med dem to i tankerne.

9 Strandhuset er faktisk i Malibu, ikke i La Jolla

Grace og Frankies strandejendom er lige så smuk, som de kommer. Det meste af serien har været fokuseret der, siden det var udgangspunktet for vores førende kvinders venskab. Huset ligger dog faktisk ikke i La Jolla, men i stedet i det betagende område, Malibu. Vi gætter på, at Malibu bare ikke passede til den stemning, de prøvede.

8 Graces bil blev stjålet fra den samme dårlige bydel, som Cher blev røvet i under Clueless

I den klassiske 90'er-film Clueless er Cher en rig og smuk teenager, der ønsker at finde kærligheden. I en scene befinder Cher sig i et barsk kvarter og bliver bestjålet lige foran en dagligvarebutik. Det ser ud til, at området endnu mangler at blive ryddet op, for i Grace and Frankie-afsnittet "The Bender" bliver Graces bil stjålet foran den samme butik!

7 Tomlin var ikke glad for at skulle tale dårligt om vikarer som Frankie

Frankies karakter er helt som enhver anden. Hun er en fri ånd med et stort hjerte, og hun har en seriøs ting for tv-transmitterede stavebier. Samlet set tænker vi, at Lily Tomlin må elske alt ved sin karakter. Hun indrømmede dog over for National Public Radios Fresh Air, at da Frankie var nødt til at tale dårligt om lærervikarer, var det et ret svært manuskript for hende at komme igennem.

6 Sam Elliott spiller Fondas ekskæreste i showet, men var Tomlins eks i filmen bedstemor

Det ser ud til, at skuespilleren Sam Elliott måske kender vores to førende damer bedre end de fleste. Ikke kun spiller han ekskæresten til Grace i Netflix originalserie, men han spillede også engang eksen til Lily Tomlin i 2015-dramedien Grandma. Vi spekulerer på, om de nogensinde har sammenlignet noter…

5 Fonda tog skuespillertimer for at hjælpe hende med at portrættere nåde perfekt

Man kunne tro, at Jane Fonda efter så mange år i branchen umuligt kunne have brug for hjælp til at perfektionere sit håndværk. Skuespillerinden indrømmede dog, at hun tog skuespillertimer for at hjælpe hende med at skildre Grace på den bedst mulige måde. Tilsyneladende var Fonda bekymret for at spille den samme karakter over et ubestemt antal år. Vi er aldrig for gamle til at lære!

4 Hvert af hovedrolleindehaverne har arbejdet med den berømte Aaron Sorkin

Nej, den berømte forfatter har ikke arbejdet på Grace og Frankie. Han har dog arbejdet med hver af de 4 førende medvirkende! Aaron Sorkin er en yderst kendt forfatter og instruktør. Han mødte Lily Tomlin og Martin Sheen, mens han arbejdede på serien The West Wing, og Jane Fonda og Sam Waterston på settet til The Newsroom.

3 Både Tomlin og Fonda har spillet Tina Feys mor i andre projekter

Helt ærligt, vi ville ønske, at Tina Fey var blevet skrevet ind som en af deres døtre på Grace og Frankie. De 3 af dem sammen i en komedieserie ville være ustoppelige! Da dette dog ikke er tilfældet, kan vi få vores løsning ved at se hver af dem spille Feys mor i 2 separate film. Tomlin spillede rollen i Admission og Fonda i This Is Where I Leave You.

2 Martin Sheens karakter er langsomt ved at blive aktivist, selvom IRL er blevet arresteret 70 gange for at protestere

Selv om Martin Sheens karakter som Robert norm alt har brug for lidt overbevisning fra sin mand Sol (spillet af Sam Waterston), kommer han norm alt til tanken om at stå op for det rigtige. I virkeligheden er Sheen dog en lige så stor aktivist som nogen anden. Han er blevet arresteret omkring 70 gange i løbet af sit liv for sin deltagelse i forskellige protester.

1 Grace og Frankie var ikke tæt på i begyndelsen af showet, men IRL, de har været besties siden 80'erne

Fonda og Tomlins kemi om Grace og Frankie er så stærk, at det giver mening, at de har været sammen meget længere end seriens 6 sæsoner. Disse to går så langt tilbage som 80'erne, hvor de begge medvirkede i den klassiske komedie 9 til 5. De to har efter sigende været tæt på hinanden gennem årene, og det var endda Fonda, der overbeviste Tomlin om at påtage sig rollen som Frankie.

Anbefalede: