Hvad Cobra Kai-castet har sagt om showet (indtil videre)

Indholdsfortegnelse:

Hvad Cobra Kai-castet har sagt om showet (indtil videre)
Hvad Cobra Kai-castet har sagt om showet (indtil videre)
Anonim

Nu ved næsten alle om Cobra Kai. Den fokuserer på de karakterer, alle lærte at elske fra 80'er-filmen Karate Kid. Ralph Macchio og William Zapka vendte tilbage for at gentage arvingens oprindelige roller, men det, der gør showet så meget bedre, er det faktum, at de får selskab af en flok nye vidunderbørn, der er klar til at lære at kæmpe.

Showet er super sjovt at se og er for nylig blevet tilføjet til Netflix. Nu hvor Netflix-abonnenter overværer det, er der flere, der spørger om en tredje sæson! Her er, hvad de medvirkende har at sige indtil videre.

10 Ralph Macchio om, hvad der fik ham til at gentage sin rolle

Ralph Macchio
Ralph Macchio

Da han blev spurgt om, hvad der fik ham til at ønske at gentage sin rolle som Daniel-san, sagde Ralph Macchio: "[Skaberne Josh Heald, Jon Hurwitz og Hayden Schlossberg] fandt en vinkel ind i universet fra et andet perspektiv, og de ønskede at dykke ned i de grå områder af disse karakterer. Og det var det, der var den store krog for mig."

Det er fantastisk, at han valgte at gentage sin rolle så mange år senere, og at det ikke har været en udfordring for ham at følge med i actionscenerne eller kampsekvenserne.

9 William Zabke om at leve med sin karakter siden 80'erne

William Zabke
William Zabke

Da William Zabka blev spurgt, hvorfor han valgte at slutte sig til Cobra Kais rollebesætning, sagde han: "Jeg har levet med denne karakter på en eller anden måde siden 1984, så jeg har haft 30 år med at mætte kulturen og slår rod i mig. Jeg har altid troet, at der var noget andet at sige om The Karate Kid og Johnny."

Den gengivne version af Johnny, han spiller, er en fraskilt, arbejdsløs fuld med en dårlig attitude til at begynde med, men han går over til at være en dedikeret sensei.

8 Xolo Maridueña om at være taknemmelig for sin rolle som Miguel

Xolo Maridueña
Xolo Maridueña

Xolo Mariduena t alte med ShowBizJunkies om hans rolle på Cobra Kai. Han sagde: "At have denne rolle betyder så meget for mig. Denne franchise i sig selv er noget, der betyder så meget for så mange mennesker, at ved at blive en lille del af det betyder verden for mig."

Han fortsatte med at sige: "Men du ved, jeg synes, at karakteren Miguel er en super vigtig karakter i forhold til ham og Johnny. Det bånd, de har, begynder virkelig at vise sig, og for det, jeg" er meget taknemmelig." Xolo Mariduena er en fantastisk tilføjelse til Karate Kids moderne historie.

7 Mary Mouser på sjov stunttræning

Mary Mouser
Mary Mouser

Cobra Kai er et tv-program, der fokuserer meget på karatesporten. Det kræver meget fokus og dedikation. Træning til kampscener er også meget tidskrævende… for nogle skuespillere i showet.

Mary Mouser sagde: "Jeg havde ikke så intens træning som nogle af de andre i rollebesætningen, men jeg fik bestemt leget med noget af stunttræningen, hvilket var super sjovt." Karakteren, hun spiller, Samantha Larusso, er ikke en person, der finder sig selv involveret i drama eller mulige fysiske slagsmål for ofte.

6 Tanner Buchanan om sine færdigheder, der forbedres gennem træning

Tanner Buchanan
Tanner Buchanan

Det er meget norm alt for skuespillere at have stuntdouble, men i Cobra Kai er det ikke altid nødvendigt med stuntdouble. Ifølge Cheat Sheet sagde Tanner Buchanan: "Vi blev helt klart alle meget, meget bedre og prøvede at forbedre os selv og bare være i stand til at lave de fleste af vores stunts og kampe."

Han fortsatte med at sige: På den måde bliver det bare mere virkeligt. På den måde kan du se vores ansigter i hver scene. Vi har trænet rigtig, rigtig hårdt for at nå et godt punkt, hvor vi er i stand til at gøre det meste, hvilket er rigtig fedt.” Hans træning er helt sikkert kommet godt med – hans stuntscener er fantastiske!

5 Martin Kove om hans karakters sårbarhed

Martin Kove
Martin Kove

Martin Kove t alte om at gentage sin Karate Kid-rolle, da han sagde: "Jeg ville vende tilbage til rollen. Jeg var ret usikker på at gøre det som skrevet til filmene, men min grundlæggende insisteren på [Cobra Kai] forfattere var: "Vil du skrive denne karakter sårbart? Vil du give ham nogle alsidige situationer?" Og de gjorde…"

Hans valg om at slutte sig til Cobra Kai har været fantastisk, fordi den rolle, han spillede i den originale Karate Kid-film fra 80'erne, var ikonisk.

4 Jacob Bertrand om at blive opmuntret til at vinde sin rolle på Cobra Kai

Jacob Bertrand
Jacob Bertrand

Jacob Bertrand var begejstret for at slutte sig til Cobra Kais rollebesætning. Han sagde: "Jeg fik opkaldet fra min agent om, at de lavede en Karate Kid-genoptagelse, et tv-program. Jeg var så begejstret, at de tænkte på mig til rollen…"

Den rolle, han spiller, er vigtig. Han spiller karakteren af en teenagedreng, der overvinder mobning og står op for sig selv som individ.

3 Courtney Henggeler om showets succes

Courtney Henggeler
Courtney Henggeler

Courtney Henggeler spiller en kærlig mor på Cobra Kai, og hun elsker at være en del af showet. Hun fort alte Brief Take: "Det er utroligt, hvor stor succes showet har. Jeg kan huske, at vores første bord læste og hørte Billy og Xolo lave deres første scene. Jeg kunne ikke stoppe med at grine. De var begge så perfekte."

Hendes komplimenter til William Zapka og Xolo Mariduena rækker langt. De gør begge et godt stykke arbejde på kameraet i hvert afsnit.

2 Peyton-liste over den intense karakter, hun spiller

Peyton liste
Peyton liste

Disney Channel-stjernestjernen Peyton List spiller Tory på Cobra Kai. Hun sagde: "Tory er let den mest slem-a-intensive karakter, jeg nogensinde har spillet. Hvis jeg stødte på hende i livet, ville jeg ikke rode med hende. Hun er en nybegynder i Cobra Kai."

Peyton List fortsatte med at sige, "[Tory] ender med at slutte sig til dojo'en og finde crush inde i den, og også få et par fjender undervejs." Det er rigtigt, at Tory er en meget grusom karakter i programmet.

1 Xolo Maridueña om udviklingen af ham selv og hans kyster

Xolo Maridueña
Xolo Maridueña

Xolo Maridueña beskrev ændringen i sig selv og hans medspillere, da han sagde: "Du kan helt sikkert se en progression med hver enkelt person i sæson to, når det kommer til vores evne til at optræde med ikke kun kampsport, men hvad vi" er i stand til at udføre på skærmen."

Den træning, som skuespillerne gennemgår til kampscenerne, er meget intens, så det giver mening, at de forbedrede sig mellem første og anden sæson.

Anbefalede: