20 ikoniske tv-karakterer, der næsten blev spillet af forskellige skuespillere

Indholdsfortegnelse:

20 ikoniske tv-karakterer, der næsten blev spillet af forskellige skuespillere
20 ikoniske tv-karakterer, der næsten blev spillet af forskellige skuespillere
Anonim

I tv er casting altid afgørende. Et show kan have alle ingredienserne med en god historie og fremragende forfatterskab, men uden de rigtige skuespillere kan det vakle. På den anden side er et karismatisk cast i stand til at gøre et halvdårligt show til et langvarigt hit. Det eneste, der skal til, er en casting for at gøre en nobody til en prisvindende stjerne og endda en tv-favorit.

I nogle tilfælde kan det hævdes, at den anden skuespiller ville have været lige så god (hvis ikke bedre) i rollen. Andre gange er det let at se, hvorfor de blev forbigået. Sitcoms er typiske, da Friends alene havde snesevis af forskellige skuespillere til audition for deres hovedroller. Det er også forbløffende, hvordan hvis disse andre castings havde fundet sted, ville hele karrierer være blevet meget anderledes. Her er 20 ikoniske tv-karakterer, der næsten blev spillet af en anden.

20 Matthew Broderick Nearly Broke Bad som W alter White

Da Bryan Cranston blev castet som W alter White i Breaking Bad, var det en overraskelse. Den fjollede far fra Malcolm In The Middle som en kommende narkobaron? Men det oprindelige valg var endnu mere skørt, da rollen blev tilbudt Matthew Broderick. Prøv at forestille dig, at Ferris Bueller erklærer sig selv "den der banker på".

19 Connie Britton kunne have forårsaget en skandale som Olivia Pope

En vigtig grund til, at Scandal virkede, var castingen af Kerry Washington som Olivia Pope. Shonda Rhimes insisterede på en sort kvinde, da den var baseret på en virkelig person af samme hudfarve. Alligevel ønskede ABC, at rollen skulle gå til Connie Britton. Rhimes blev ved med at presse på, og ABC gik med til at lade hende medvirke til Washington.

18 Katie Holmes kunne have dræbt som Buffy Summers

Katie Holmes lavede en fantastisk audition for Buffy Summers og blev endda tilbudt rollen. Men Holmes besluttede, at hun ville afslutte gymnasiet først. Gellar blev castet som Buffy og gjorde showet til et fænomen. Holmes medvirkede senere i Dawson's Creek, men kunne have været verdens bedste Slayer.

17 Rob Lowe satte næsten på scrubs som Derek Shepherd

Grey's Anatomys netværk ønskede at øge stjernekraften ved at tilbyde rollen som Derek Shepherd til Rob Lowe. Lowe besluttede sig i stedet for at medvirke i serien Dr. Vegas … som varede syv afsnit. Lowe har haft adskillige succesrige tv-shows siden, men vittigheder om, at videregivelse af Derek "sandsynligvis kostede mig 70 millioner dollars".

16 Jack Lord kunne være gået til stjernerne i stedet for Hawaii som kaptajn Kirk

Det er umuligt at forestille sig andre end William Shatner som James T. Kik. Alligevel kom det tæt på at ske, da Kirk ikke engang var den oprindelige helt fra Star Trek. Da karakteren blev udviklet, var Jack Lord en seriøs kandidat til rollen. Men Lord ønskede både en betydelig lønning og en producerende kredit. De bøjede sig, så det gik til Shatner. Lord medvirkede senere i hittet Hawaii Five-O.

15 Michael Keaton blev næsten tabt som Jack Shepherd

Lost havde mange chokerende drejninger, men en af de største ville have været at opbygge Jack Shepherd som showets store helt og derefter dræbe ham i pilotens sidste scene. Fordi rollen var beregnet til en episode, tilbød producenterne den til Michael Keaton. Han var interesseret, men da producenterne besluttede at lade Jack leve, ønskede Keaton ikke at forpligte sig til en serie.

14 Tamzin Merchant Was The Original Daenerys

Et eller andet sted i HBO-boksene er den hellige gral for Game of Thrones-fans: Det uudsendte pilotafsnit. Den har forskellige scener og et par forskellige skuespillere. Den største er, at Tamzin Merchant spiller Daenerys. Da piloten blev skudt igen, var Merchant blevet erstattet af Emilia Clarke. Hvorfor Merchant blev sluppet er aldrig blevet afsløret.

13 Jennifer Lawrence's hele karriere ville være anderledes, hvis hun var Serena Van Der Woodsen

Jennifer Lawrence er en Oscar-vinder på A-listen med snesevis af hitfilm. Men hele hendes karriere kunne have været anderledes, hvis hun havde fået rollen som Serena van der Woodsen på Gossip Girl. En ung Lawrence var ivrig efter at få rollen, da hun var fan af bøgerne. På en eller anden måde savnede castingproducenterne båden, og rollen gik til Blake Lively.

12 Courtney Cox kunne have været en anden ven - Rachel Green

Courtney Cox var den bedst kendte blandt Friends-gruppen, da det startede. Da hun gik til audition, var det for Rachel med producenter, der kunne lide hende i rollen. Cox foretrak dog Monicas karakter, så producenterne gav hende den rolle. Jennifer Aniston blev således Rachel, så hun skylder sin virkelige ven en stor pause.

11 Nathan Fillion var næsten endnu en kulthelt som engel

Angel skulle kun være en lille karakter på Buffy the Vampire Slayer, men blev en afgørende del. Nathan Fillion gik på audition til rollen, men blev nedlagt veto for at se lidt gammel ud for en tidløs vampyr. Den gik til David Boreanaz, som senere fik sit eget spin-off. Fillion ville dukke op på Buffy som en ond præst.

10 Thomas Jane må være gal Han afviste at være Don Draper

Jon Hamm var en virtuelt ukendt, da han blev castet som Don Draper i Mad Men. Rollen gjorde Hamm til en stjerne og skabte et anmelderrost hit. Det skete næsten ikke, da rollen først blev tilbudt Thomas Jane. Jane bestod, da han ikke ønskede at forpligte sig til et tv-program.

9 Lindsay Lohan kunne have været et teenagerikon som Lizzie McGuire

Disney er kendt for at bruge de samme barnestjerner meget. Da Lindsay Lohan brød ud med The Parent Trap, ønskede Disney at bruge hende som stjernen i en ny teenagekomedie kaldet Lizzie McGuire. Til sidst besluttede producenterne, at hun ikke havde helt ret. Rollen gik til Hilary Duff.

8 Paul Giamatti kunne have drevet kontoret som Michael Scott

The Office havde en langsom start, før det byggede op til en langvarig komedie. For den sprudlende Michael Scott var Paul Giamatti det første valg, hvilket måske havde gjort Michael en smule klogere, men Giamatti ville koncentrere sig om film og bestod. Steve Carell fik rollen og var med til at gøre showet til et kæmpe hit.

7 Alicia Silverstone var for smuk til at være Angela Chase

My So-Called Life var et indflydelsesrigt teenage-tv-show. Claire Danes blev en øjeblikkelig stjerne som Angela Chase, hvilket lancerede hendes Emmy-vindende karriere. Hun var dog ikke det første valg, da Alicia Silverstone var klar til at spille hovedrollen, men producer Marshall Herkowitz mente, at Silverstone var "for smuk" til den udstødte Angela.

6 Adrian Grenier ville ikke vente med at blive Dawson Leery

Dawson's Creek var et øjeblikkeligt hit i 1998, der gjorde James Van Der Beek til en teenagehjerteknuser. Men rollen kunne have været meget anderledes. Van Der Beek afslørede i et interview, at en af finalisterne til rollen var Adrian Grenier, som ville have gjort rollen lettere.

5 Taylor Momsen rokkede næsten som Hannah Montana

Hannah Montana kunne have set meget anderledes ud. En af de mere fremtrædende kandidater var Taylor Momsen, som var en succesfuld barneskuespillerinde på det tidspunkt. Momsen ville tabe til Miley Cyrus. Momsen har ikke fortrudt, da hun har været på forhånd med, hvordan hun ikke ville have været lige så god som Cyrus.

4 Pamela Anderson Som Dana Scully er en rigtig X-fil

Dette er en casting, der fuldstændig ville have forvandlet to shows. Da The X-Files blev produceret, ønskede Fox, at Dana Scully skulle være en knockout for at få opmærksomhed. Deres valg var Baywatch-skønheden Pamela Anderson. Heldigvis var Pamela bundet til sin Baywatch-kontrakt, og Gillian Anderson fik rollen. Fans er enige om, at de valgte den rigtige Anderson.

3 Ray Liotta vendte næsten tilbage til pøbelen som Tony Soprano

The Sopranos ændrede fjernsynet med dets fantastiske drama. James Gandolfini var fantastisk som Tony Soprano i sin livs Emmy-vindende rolle. Han var ikke det første valg, da karakteren først blev udtænkt til Ray Liotta, som havde erfaring med gangstere på film. Liotta afviste rollen, da han ikke ønskede at forpligte sig til et tv-program.

2 John Lithgow kunne have jublet som Frasier Crane

Da Frasier Crane blev skabt til Cheers, tilbød producenterne først rollen til John Lithgow, som var en filmstjerne på det tidspunkt. Lithgow nægtede, da han troede, det ville skade hans karriere at "sænke" sig selv til tv. Rollen gik til Kelsey Grammer, som ville gøre karakteren så populær, at han fik en langvarig spin-off, der vandt ham fire Emmys.

1 Martin Landau strålede næsten op som spock

Få forestillede sig, at Star Trek ville blive det kulthit, det blev. Mr. Spock gennemgik en masse ændringer i udviklingen, som påvirkede casting. En af skuespillerne tilbød rollen var Martin Landau, som takkede nej, da han ikke kunne agere "så træ". Ironisk nok ville Leonard Nimoy senere erstatte Landau på Mission: Impossible for at bringe den i fuld cirkel.

Anbefalede: