15 Nickelodeon-børn, der glødede op

Indholdsfortegnelse:

15 Nickelodeon-børn, der glødede op
15 Nickelodeon-børn, der glødede op
Anonim

Nickelodeon er et velkendt mærke, der henvender sig til et ungt publikum, og de tv-shows, der kommer på denne kanal, har leveret underholdning i årevis. Nogle af de mest populære tv-serier fra Nickelodeon og gennem årene har inkluderet animerede værker som Svampebob Firkant, Doug og Rugrats samt historier med rigtige mennesker i hovedrollen, som iCarly, The Amanda Show og Zoey 101.

Og apropos disse rigtige mennesker… Hvem har set dem for nylig? Hvem ville genkende dem i dag? Og hvem er ellers enig i, at nogle af dem virkelig har glødet op? Nå, det er fokus på denne liste! Der er 15 Nickelodeon-stjerner, der er opført nedenfor. Nogle af dem var stærkt omt alt i deres tv-shows, mens andre var bifigurer. Uanset deres roller i disse serier har de alle én ting til fælles: De er alle "glødende"!

15 Josh Peck

Josh Peck plejede at være med i The Amanda Show, men hans mest bemærkelsesværdige rolle var på Drake & Josh. Dette Nickelodeon-show kørte fra 2004 til 2007, og det havde endda to tv-film også. I årenes løb er Peck fortsat med at optræde, og han vendte endda tilbage til Nickelodeon som stemmen til Casey Jones i Teenage Mutant Ninja Turtles fra 2012 til 2017.

14 Miranda Cosgrove

Med på Drake & Josh var også Miranda Cosgrove, der spillede den irriterende lillesøster, Megan Parker. Cosgrove fik sit eget show, da hun også medvirkede i iCarly. Uden for Nickelodeon var hun med i filmen School of Rock, hun laver musik, og hun var Margos stemme i Despicable Me-filmene.

13 Vanessa Baden

Dengang i tiden var denne Nickelodeon-stjerne på My Brother and Me, Gullah Gullah Island, Kenan & Kel og Figure It Out. Hun er nok bedst kendt for at være Kyra Rockmore på Kenan & Kel, men nu er Vanessa Baden - en skuespillerinde, forfatter, instruktør og producer - blevet voksen!

12 mandlig Jow

Malese Jow var med i The Brothers Garcia som Celeste, Unfabulous som Geena Fabiano, iCarly som Fake Carly Shay og Big Time Rush som Lucy Stone. Andre ting, som denne stjerne har optrådt i, omfatter The Vampire Diaries, Bratz: The Movie og The Social Network.

11 Jennette McCurdy

Jennette McCurdy er bedst kendt for at være Sam på iCarly og spin-off-showet Sam & Cat, men hun har også været i Victorious, Zoey 101 og True Jackson VP, samt produceret, skrevet og medvirket i en serie kaldet Hvad er det næste for Sarah? Nu er hun også blevet voksen.

10 Larisa Oleynik

Larisa Oleynik blev et teenageidol, der var med i film som The Baby-Sitters Club og 10 Things I Hate About You. Åh, og hun var også hovedpersonen i Nickelodeons The Secret World of Alex Mack fra 1994 til 1998! Hun er stadig skuespil, som hun har været i populære shows som Pretty Little Liars og Mad Men.

9 Devon Werkheiser

Devon Werkheiser optræder og laver musik, og en af hans mest mindeværdige roller var som titelkarakteren i Ned's Declassified School Survival Guide. Han var også med i en tv-film på Nickelodeon, der blev kaldt Shredderman Rules, og han fortsatte med at optræde i værker som tv-serien Greek.

8 Christian Serratos

Christian Serratos var også med i Ned's Declassified School Survival Guide dengang, som Suzie Crabgrass, men hun har og har haft roller, der er og var meget større end det: Hun var Angela Weber i Twilight-filmene, og hun er Rosita Espinosa i The Walking Dead !

7 Rob Pinkston

Rob Pinkston har været med i film, musikvideoer og programmer som Bones og Punk'd. Når det kommer til Nickelodeon, er denne fyr dog bedre kendt som Coconut Head fra Ned's Declassified School Survival Guide. Hvor mange mennesker genkendte ham fra dengang? Sandsynligvis ikke mange, da han er endnu en glød!

6 Daniella Monet

I årenes løb har Daniella Monet været i adskillige Nickelodeon-shows… Hun var Trina Vega på Victorious. Hun var Rebecca Martin på Zoey 101. Hun var Bertha på Fred: The Show. Og hun medvirkede i lignende serier, såsom iCarly og The Suite Life of Zack & Cody.

5 Keke Palmer

Som skuespillerinde, sanger og tv-personlighed var Keke Palmer med i film som Barbershop 2: Back in Business, Akeelah and the Bee, Madea's Family Reunion og Ice Age: Continental Drift. Men for Nickelodeon-fans er hun måske altid True Jackson. Hun var dog også med i Scream Queens, hvilket bringer denne næste stjerne frem…

4 Emma Roberts

Ja, Emma Roberts var med i Scream Queens såvel som adskillige film som Aquamarine, Nancy Drew, Hotel for Dogs, Valentinsdag, Scream 4 og We're the Millers. Hun fik dog sin start på Nickelodeon, da hun blev castet som Addie Singer i showet Unfabulous, som kørte fra 2004 til 2007.

3 Sean Flynn

Sean Flynns første rolle var i 1996 i showet Sliders. Hans seneste rolle var i 2015 i en tv-kortfilm kaldet What Did Zoey Say? Og hans mest bemærkelsesværdige rolle var selvfølgelig som Chase Matthews på Zoey 101 fra 2005 til 2008. Nu er han dog blevet voksen!

2 Paul Butcher

Næst er Paul Butcher, en sanger og skuespiller, der har været i shows som The King of Queens, Without a Trace, American Dad og Criminal Minds. Åh, og han var også på Zoey 101: Dette er den fyr, der spillede Zoeys lillebror, Dustin Brooks!

1 Jamie Lynn Spears

Sidst men ikke mindst er Britney Spears' lillesøster, Jamie Lynn Spears. Hun blev gravid, da hun var 16, hun startede en countrymusikkarriere, og hun var en anden stor Nickelodeon-stjerne. Ja, Spears var stjernen i Zoey 101, da hun portrætterede Zoey Brooks fra 2005 til 2008.

Anbefalede: