Britney Spears' forhold til sin familie har ændret sig dramatisk gennem årene

Indholdsfortegnelse:

Britney Spears' forhold til sin familie har ændret sig dramatisk gennem årene
Britney Spears' forhold til sin familie har ændret sig dramatisk gennem årene
Anonim

Britney Spears har været igennem meget i sit liv, især de seneste 13 år. Hun begyndte at synge, da hun var omkring fem og vidste med det samme, at hun ville blive en berømt sangerinde. Britney fik sit store gennembrud i 1992, da hun medvirkede i Mickey Mouse Club. Et par år senere udgav hun sit første album, …Baby One More Time, og det blev det mest solgte album af en teenagesangerinde. Hun udgav et par album mere efter det og fik millioner af fans over hele verden.

Men berømmelsen opvejede ikke al den smerte, hun gik igennem med sin familie. Hendes forældre forsøgte at udnytte hende et par gange, og hun brød sammen i begyndelsen af 2000'erne. Dette førte til, at hendes far blev hendes konservator og styrede hendes liv sammen med hendes mor og søster. Lad os tage et kig på, hvordan Britneys forhold til hendes familie blev så dårligt, og hvor de er nu.

6 Britney Spears var under et juridisk konservatorium i 13 år

Selv om Britneys forhold til sin far altid har været anstrengt på grund af hans egne personlige problemer, blev han stadig lovligt valgt til at være hendes konservator. "Siden hendes offentlige optrævling i 2008 har hun været underlagt et domstolsgodkendt konservatorium, kendt i andre stater som et juridisk værgemål - hvilket giver hendes far autoritet over hendes økonomi og mange personlige beslutninger," ifølge Los Angeles Times. Det tog Britney år at komme ud af konservatoriet, da hun var nødt til at tage på psykiatrisk hospital et par gange tidligere. Men konservatoriet tog hendes frihed og gjorde kun forholdet til hendes familie værre.

5 Britneys far havde problemer med alkoholisme og var der ikke for hende, da hun voksede op

Det er svært at tro, hvordan Britneys far, James "Jamie" Spears, blev den, der blev lovligt valgt til at være hendes konservator. Hans forhold til Britney har altid været anstrengt på grund af hans alkoholafhængighed og ikke opført sig som den støttende far, han burde have været. Han var der ikke for hende det meste af tiden, da hun voksede op, og en ven af familien skulle nogle gange hjælpe med at tage sig af hende, når hendes mor skulle hjælpe sine søskende. Ifølge Nicki Swift, "tidligere senior direktør for marketing hos Britneys label Jive Records, Kim Kaiman, hævdede i dokumentarafsnittet ['Framing Britney Spears'], at mens Lynne støttede Britney, 'Det eneste Jamie nogensinde sagde til mig var, min datter bliver så rig, hun vil købe en båd til mig.'”

4 Britneys mor tog sig af hende, da hun var yngre, men de har et stenet forhold nu

Britneys mor, Lynne Spears, var der for hende mere end sin far, men hun var ikke perfekt. Det ser ud til, at hun også nogle gange udnyttede Britney. Britney skrev på Instagram: Min far startede muligvis konservatoriet for 13 år siden … men hvad folk ikke ved er, at min mor var den, der gav ham ideen. Jeg får aldrig de år tilbage … hun ødelagde i al hemmelighed mit liv … og ja, jeg vil kalde hende og Lou Taylor ud på det…. Så tag hele din 'jeg har INGEN IDÉ, hvad der foregår'-attitude, og gå selv i f-–k!!!!”

3 Britneys forhold til hendes søster Jamie Lynn Spears faldt fra hinanden

Britneys forhold til sin søster er lige så dårligt, som det er til hendes forældre. Hendes søster, Jamie Lynn Spears, skrev en bog kaldet Things I Should Have Said, og hun nævnte Britney i den, men ikke alt var godt. Det virkede som om, de var tætte, da de var yngre, men Britney er virkelig ked af hende nu. Efter at Jamie Lynn t alte om bogen i et interview, skrev Britney på Twitter: "Hun var aldrig omkring mig for 15 år siden på det tidspunkt … så hvorfor taler de overhovedet om det, medmindre hun vil sælge en bog på min bekostning? ?" Hun skrev også, "det lyder måske som en dum ting for de fleste mennesker, men jeg skrev mange af mine sange, og min søster var babyen. Hun skulle aldrig arbejde for noget. Alt blev altid givet til hende!!!"

2 Britney Spears har det bedste forhold til sin bror, Bryan Spears

Britneys forhold til sin bror er meget bedre end til resten af hendes familie. Hendes bror, Bryan Spears, har aldrig forsøgt at udnytte hendes berømmelse, og han har altid været der for at støtte hende. Han er formentlig den eneste, der stadig er i Britneys liv. Under et interview på As NOT Seen on TV-podcasten sagde han, at han taler med Britney "konstant." Britney ville sandsynligvis ikke snakke med ham hele tiden, hvis han forsøgte at udnytte hende, eller hvis hun ikke ville have ham i sit liv. Det ser ud til, at de altid har haft et godt forhold, og forhåbentlig vil det forblive sådan resten af deres liv.

1 Britneys konservatorium sluttede for et par måneder siden, og hun er begyndt at få sit liv tilbage

Britneys konservatorium sluttede endelig for et par måneder siden, og nu begynder hun at få sit liv tilbage."Britney Spears' konservatorium blev officielt opsagt fredag [12. november 2021], hvilket bragte en ende på den juridiske ordning, der har kontrolleret hendes liv i 13 år. Afgørelsen, der blev truffet af dommer Brenda Penny i Los Angeles County Superior Court, kom mindre end fem måneder efter, at Britney vidnede om, at konservatoriet var "misbrug", og at hun ønskede, at det skulle slutte med det samme, og mindre end to måneder efter Britneys far, Jamie Spears, blev suspenderet som konservator,” ifølge TIME. Britney koncentrerer sig nu om sit forhold til sin forlovede, Sam Asghari.

Anbefalede: