Prins Harry 'Slapping' Taylor Hawkins husket efter sin tragiske død

Indholdsfortegnelse:

Prins Harry 'Slapping' Taylor Hawkins husket efter sin tragiske død
Prins Harry 'Slapping' Taylor Hawkins husket efter sin tragiske død
Anonim

Fans over hele verden mindes Foo Fighters-trommeslageren Taylor Hawkins efter hans alt for tidlige død som 50-årig. En sådan mindefans husker hændelsen, hvor Prince Harry slog Hawkins i ansigtet. Hertugen af Sussex slog angiveligt Hawkins for at hjælpe ham med at komme over sit jetlag, før han gik på scenen.

Hawkins beskrev prins Harry som 'One Of The Boys'

Trommeslageren t alte med BBC Breakfast i 2017 og forklarede: "Vi var ved at gøre klar til at gå på scenen, og jeg var træt og så jetlagget. Og han går bare [slap.]"

Foo Fighters-forsanger Dave Grohl tilføjer: "Han er også i militæret, det er ikke nogen, du vil have tæsk af".

Hawkins konkluderede: "Jeg tænkte: 'hvad var det?' Det var fantastisk, det var sjovt. Jeg bar smækken med stolthed. Han er en af drengene."

Prins Harry besøgte Dave Grohl, da han brækkede benet

Dave Grohl fra Foo Fighters fortsætter med at spille koncert på trods af at han brækkede benet
Dave Grohl fra Foo Fighters fortsætter med at spille koncert på trods af at han brækkede benet

Hawkins og Grohl blev hurtigt venner med prins Harry - med den kongelige på besøg hos Grohl, efter at han var blevet opereret i benene. "Da jeg blev opereret i London, var han en af de første, der besøgte mig bagefter," sagde Grohl i BBC-interviewet. "Han bragte mig en gave, han bragte mig denne pude til at sætte min iPad på, mens jeg var i bedring.

Taylor Hawkins Dødsårsag er ikke blevet afsløret

50-årige Taylor Hawkins blev fundet død på et hotelværelse i den nordlige del af Bogota, Colombia. Bandet skulle spille på Festival Estéreo Picnic i den colombianske hovedstad. Der blev ikke umiddelbart oplyst nogen dødsårsag. Fredag aften blev Hawkins' lig bragt ud af sit hotel i Bogota og kørt væk i en ligsynsvogn.

Hawkins giftede sig med sin kone Alison i 2005. Han var far til Oliver, Annabelle og Everleigh. Familien boede i Hidden Hills, Californien. Den karismatiske trommeslager havde netop afsluttet et væld af turnédatoer i Sydamerika, hvor bandet sidst spillede i San Isidro, Argentina, sidste søndag. Dave Grohl dannede sit andet band Foo Fighters i 1994, kun måneder efter Kurt Cobain, Nirvanas frontmand, tog sit eget liv. Grohl var knust over Cobains død og var usikker på, om han ville blive i musikbranchen. Hawkins sluttede sig til Foo Fighters i 1997 for deres andet album "The Color and the Shape."

Anbefalede: