Hvordan Megan Barton-Hanson gik fra 'Love Island' til OnlyFans Millionaire

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Megan Barton-Hanson gik fra 'Love Island' til OnlyFans Millionaire
Hvordan Megan Barton-Hanson gik fra 'Love Island' til OnlyFans Millionaire
Anonim

berømthedernes æra på OnlyFans er over os, og mange stjerner henvender sig til platformen for at poste indhold, som fans skal betale for. Bhad Babie tjente over 1 million dollars på få timer, Bella Thorne bankede 2 millioner dollars fra platformen, og den tidligere Boy Meets World-stjerne Maitland Ward hoppede endda ombord. Det er ikke for alle, men klart, dem med et stort tilhængerstander at lave bank fra platformen.

Megan Barton-Hanson blev et kendt navn takket være Love Island, og da hun vendte sig til OnlyFans, begyndte hun at skaffe en 7-cifret indkomst.

Lad os se, hvordan den tidligere realitystjerne gik fra sensation på lille skærm til OnlyFans-stjerne på få år.

Megan Barton-Hanson blæste op på 'Love Island'

I løbet af sæson 4 af Love Island kom Megan Barton-Hanson i showet og gjorde indtryk på fans på ingen tid. Hun gjorde sin entré et par dage efter, at tingene startede, men hun formåede at holde i nogen tid, og på den tid var hun i stand til at blive en berygtet del af showets historie.

Selv om showet gav hende en platform og hjalp hende med at blive et kendt navn, var tingene ikke altid nemme. Stjernen indrømmer, at de sociale medier tog sin vejafgift.

"Det er ikke sundt at være på sociale medier hele tiden, og du ender med at læse grimme kommentarer fra uger tilbage, hvor du stadig var med i programmet, og det kan være ret traumatisk."

Efter at have optrådt i showet, ville Barton-Hanson skabe overskrifter for adskillige ting, herunder nogle optrædener i andre shows.

Megan Barton-Hanson lavede andre tv-optrædener

En af de gode ting ved at skabe noget presse på et realityprogram er, at døren til at optræde andre steder kan åbnes. Dette er, hvad der skete for Megan, som ville fortsætte med at optræde i flere andre shows.

Ifølge IMDb ville hun optræde i shows som Loose Women, Celebs Go Dating, Celeb Ex in the City og CelebAbility.

Hun ville også blive bidragyder til Vice, dominere på sociale medier og løbende finde måder at få sit navn til at cirkulere i overskrifterne.

Med en højere stemme end før har hun været i stand til at tale om ting, som andre har undværet.

"Der var aldrig nogen i medierne, da jeg voksede op, som ville tale åbent om kvindelig fornøjelse og menstruation, så jeg er så taknemmelig for, at jeg har fået den platform. Det er snebold for mig," sagde hun.

På grund af den fortsatte berømmelse og store følgerskab, som hun har bevaret, siden hun optrådte på Love Island, har hun været i stand til at finde nogle lukrative forehavender. Specifikt har hendes tid på OnlyFans genereret store forretninger, og nogle kan blive blæst bagover af, hvor meget hun rygtes at tjene på månedsbasis.

Megan Barton-Hanson tjener nu millioner på OnlyFans takket være hendes berømmelse

Ifølge Meaww, "vendte Barton-Hanson sig til OnlyFans i marts sidste år, lige da Storbritannien gik i lockdown. Hun laver nu tusinder, der deler eksplicitte videoer og selfies på hjemmesiden. Det er blevet rapporteret, at Megan nu tjener over 800.000 £ om måneden ($1.109.199) fra webstedet, der kun er for medlemmer. Rapporter siger, at det er med denne indkomst, hun har været i stand til at købe sit første hjem i Essex i sidste måned. Tilsyneladende har hun også har planer om at købe flere ejendomme til leje."

De fleste mennesker kan ikke engang drømme om at bringe denne type penge ind i løbet af et årti, endsige i løbet af 30 dage. Det er klart, at hun ved en ting eller to om at tjene penge, men i virkeligheden blegner hendes løn fra siden i forhold til andre kendisser, der har taget til platformen.

For at sætte tingene i perspektiv viser Meaww via Influencer Marketing Hub, at

Blac Chyna tjente "19,99 millioner dollars om måneden på hendes OnlyFans-indhold. Med i alt 143 opslag og 13,2K likes på sin konto, er reality-tv-stjernemodellen tilfældigvis en topindtjener på siden, selvom hendes abonnementssatser var højere end norm alt i begyndelsen."

Uanset at Barton-Hanson kommer langt under 20 millioner dollars hver måned, er det virkelig bemærkelsesværdigt, at hun samler 7-cifret ind på det almindelige for sit arbejde online, og det viser, hvor meget webstedet kan betale, når en berømthed bliver involveret. Nogle er måske ikke enige i, hvad hun gør, men de betaler mere end regningerne.

Reality TV fungerer ikke for alle, men for Megan Barton-Hanson bragte det hende på kollisionskurs med et bjerg af kontanter.

Anbefalede: